ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

TILANNERAPORTTI KESÄ 2018:

Kesäkausi on alkanut ARMA Finlandissa ja tämän vaikutukset ovat näyttäytyneet jo poikkeuksellisen lämpimän toukokuun aikana. Kuten aikaisempien vuosien kesinä, viikkopelien pelaajamäärät ovat laskeneet merkittävästi ja odotettavissa on että nämä pysyvät alhaisina vielä loppukesään-alkusyksyyn asti. Toivotamme kaikille yhteisön lomaileville pelaajille rentouttavaa ja virkistävää kesää!

Pienemmät pelaajamäärät viikkopeleissä kesällä vaikuttavat pelattaviin tehtäviin: Pienimuotoisten TvT-tehtävien ohella viikkopeleissä tullaan pelaamaan myös COOP-tehtäviä. Tehtävävalinnat katsotaan aina pelaajamäärän mukaisesti, ja näissä pyritään ottamaan huomioon pelaajien eri mieltymykset ja tehtävien monipuolisuus. Jos siis illan ensimmäinen tehtävän pelimuoto ei miellytä tai tehtävä ei vastaakaan odotuksia, niin kannattaa silti jäädä vähintäänkin seuraavaan!

Kesän aikana tullaan järjestämään sekä pelitapahtumia, että yhteisön pelaajien välisiä kohtaamisia pelien ulkopuolella:

Kesäkuussa alkaa COTVT-muotoinen Erikoisjoukkokampanja, jossa erikoisjoukkosotilaat taistelevat Tanoan viidakkomaisemissa. Kampanjassa pelaajien toiminnalla, onnistumisilla ja epäonnistumisilla on suora vaikutus kampanjan kulkuun. Tämän lisäksi kampanjan pelimekaniikka kannustaa pelaajia pysymään hengissä, ja säästämään resursseja tavoitteiden toteuttamiseksi.

ARMA Finlandin vuoden 2018 livemiitti järjestetään 6-8.7.2018. Tämä on oiva tilaisuus tutustua yhteisön pelaajiin kasvotusten, verkostoitua ja rentoutua hyvällä porukalla!

Kesän toisena livekohtaamispaikkana tulee olemaan TSTOS 2018 -Airsoft tapahtuma, joka järjestetään 19.-22.7.2018. ARMA Finlandin pelaajia on osallistumassa tapahtumaan noin joukkuueen vahvuudella, ja mukaan mahtuu vielä kaikki innokkaat pelaajat airsoft kokemuksesta riippumatta.

Pelaajia tahdotaan muistuttaa siitä, että pienempiä tapahtumia saa järjestää muutkin kun kehitystiimiläiset, ja näiden järjestämiseen on tarjolla sekä kirjallisia ohjeita että kehitystiimiläisten antamaa tukea.

ARMA Finland aikoo käynnistää entistä tiiviimmän yhteistyön ulkomaalaisten ARMA -yhteisöjen kanssa tulevaisuudessa. Yhteistyö on vielä ideointi- ja suunnitteluvaiheessa, ja tähän prosessiin pyritään osallistamaan useita isoja länsimaalaisia yhteisöjä. Viimeistään syksyllä on odotettavissa isoja ja uudenlaisia tapahtumia ulkomaalaisten yhteisöjen kanssa.