ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

TILANNERAPORTTI 2/2018

ARMA Finland on järjestänyt pelejä vuodesta 2013 lähtien. Yhteisön perustamishetkenä tehtävät olivat pääosin COOP painotteisia, mutta ajan saatossa ja pelaajamäärien kasvaessa yhteisössä alettiin pelaamaan yhä enemmän TvT tyyppisiä tehtäviä. Tänä päivänä TvT on yhteisössä viikottain pelattavien tehtävien ja isompien tapahtumien pääasiallinen pelimuoto. Tästä huolimatta yhteisön pelaajat ovat kokoontuneet säännöllisesti pelaamaan COOP tehtäviä näiden tavallisten pelien ohella, tyypillisesti maanantaisin ja perjantaisin. Näillä maanantain ja perjantain peleillä on ollut pitkään nimitys ”epäviralliset viikkopelit”. Tästä epämääräisestä nimityksestä ollaan nyt luopumassaa, ja näiden pelipäivien laatuun aiotaan panostaa entistä enemmän tulevaisuudessa: Maanantaisin ja perjantaisin tullaan pelaamaan laadukkaiden COOP tehtävien lisäksi eri teemojen mukaisia tehtäviä. Yhteisöllä on ollut mm. maaliskuussa maanantain ja perjantain peleissä testikäytössä dynaaminen Patrol Ops -tehtävä, ja jatkossa muitakin perinteisistä poikkea tehtävätyyppejä on odotettavissa. Pelaajat voivat itse ehdottaa eri teemoja tai tehtäviä pelattavaksi näissä maanantain ja perjantain peleissä mm. aihetta käsittelevässä viestiketjussa.

Yhteisön näkyvyyden lisääminen mainostuksen, videotallenteiden ja streamauksien kautta on tärkeää yhteisön toiminnalle. Vuodelle 2018 on suunnitteilla uusi mainosvideo, jota varten tullaan järjestämään oma kuvaustapahtuma kevään aikana. Lisätietoja mainosvideon suunnitelmista ja aikataulusta löytyy asiaa käsittelevästä viestiketjusta. ARMA Finland hakee lisäksi uusia videostreamaajia sen viikkopeleihin ja tapahtumiin.

Kevään seuraava iso pelitapahtuma on 15.4.2018 järjestettävä ARMA Finland VS Tushino TvT -tapahtuma. Tähän tapahtumaan on odotettavissa suuri pelaajamäärä molemmilta yhteisöiltä.

ARMA Finland kehittelee tämän lisäksi yhteistyötä parhaillaan muiden Eurooppalaisten yhteisöjen kanssa. Odotettavissa on tulevaisuudessa lisää kansainvälistä yhteistyötä ja monipuolisia tapahtumia!

Uusille pelaajille järjestetään yhä uusien pelaajien koulutuksia, ja tämän yhteydessä heille tarjotaan mahdollisuus tulla mentoroitavaksi kokeneemman pelaajan toimesta. Koulutustiimi etsii yhä lisää mentoreita tähän toimintaan. Ilmoittautua voi koulutustiimille esimerkiksi keskustelupalstalla.

Yhteisön pelipalvelinta on rahoitettu tähän asti pelaajien antamilla lahjoituksilla. Mikäli pelaajia kiinnostaa tukea ARMA Finlandin pelitoimintaa, kehitystiimiläiset antavat mielellään lisätietoja mahdollisuuksista ARMA Finlandin teamspeak -palvelimella!