Pelisäännöt 2017

Post Reply
User avatar
ruoste
Posts: 583
Joined: 05 Jan 2015, 16:03

Pelisäännöt 2017

Post by ruoste »

Yhteisön pelisääntöjä päivitetty, löytyy kokonaisuutena osoitteesta: https://armafinland.fi/yleisohjeet-ja-saannot/

Päivitetty osa:

Sooloilu:

Älä hakeudu yksin vihollisen linjojen taakse. Halpojen tappojen hakeminen on ryhmäkeskeisen pelityylimme vastaista. Jos olet yksin tai joudut erilleen omasta ryhmästäsi, hakeudu omien joukkojesi luo.
Jos joudut erilleen omista ja törmäät viholliseen yksin liikkuessa, vältä kontaktia ja kierrä omiesi luo sellaista reittiä pitkin jossa viholliseen törmääminen on epätodennäköistä.
Jos vihollinen vyöryy yli, yritä piiloutua ja varjele virtuaalista henkeäsi.

Ketään EI SAA käskeä yksin omien joukkojen ryhmityksen ulkopuolelle tai vihollisen selustaan. Yksittäistä pelaajaa SAA käskeä liikkuman omien joukkojen välillä, periaate pitää aina olla että välimatka voidaan olettaa vapaaksi vihollisista.
Kärki- ja etuvartiomiehiä SAA käyttää, mutta näitä ei tule lähettää ryhmityksen ulkopuolelle.

Syyt: Yksittäisten pelaajien liikkeet joukkojen selustassa pakottavat johtajia sitomaan pelaajia selustan partiointiin. Välttämällä sooloilutaktiikoita mahdollistetaan mahdollisimman monen pelaajaan mahdollisuutta olla mukana tapahtumien keskiössä.


Ghostaus:


Spectator-toiminnon ja pelaajien striimien hyödyntäminen tietojen keruun vihollisen tai omien toiminnasta on ehdottoman kielletty.
Jos käytät pelin ulkopuolelta tulevaa tietoa tai välität tietoa tehtävässä olevalle pelaajalle muita reittejä pitkin kuin teamspeak-palvelimemme taskforceradio-kanavaa käyttäen, syylistyt yhteisön sääntöjen vastaiseen toimintaan.

Esim. kerrot kaverillesi discordissa, että kuolit jo tai että vihollinen on seuraavan puun takana.
"Kolme-neljä RJtä huutelee samaan aikaan jotain vitun 'broken arrowia' tukiverkkoon ihan Mel Gibsonina..." -Härö
Post Reply