ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND 5 VUOTTA!

ARMA Finland 5 vuotta!

ARMA Finland aloitti virallisesti toimintansa vuoden 2013 keväällä, ja nyt on tullut 5 vuotta täyteen yhteisön perustamisesta. Toiminnassa ei ole ollut taukoja näiden vuosien aikana: Pelejä on järjestetty lähes poikkeuksetta viikottain, ja pelaajamäärät näissä niin kutsutuissa viikkopeleissä ovat jo vuosien ajan mahdollistaneet komppania vs joukkue -tason tehtävien pelaamisen säännönmukaisesti. Tämän yhteisön ydintoiminnan ohella ARMA Finland on viiden vuoden sisällä järjestänyt lukuisia isoja kansainvälisiä tapahtumia. Tämä on suuri saavutus kun ottaa huomioon ARMA -pelisarjan suppean pelaajakannan, ja taktisen pelityylin asettamat lisähaasteet pelaajakannan kasvattamisessa.

Yhteisön toimintaa voidaan pitää onnistuneena silloin, jos useat sen pelaajat palaavat säännöllisesti pelaamaan yhteisön viikkopeleihin ja tapahtumiin. Osa pelaajista on osallistunut lähes viikottain yhteisön peleihin jo vuodesta 2013! ARMA Finlandin kautta pelaajat ovat myös löytäneet uusia ystäviä, perustaneet peliporukoita ja aloittaneet myös pelien ulkopuolella yhteisiä harrasteita.

ARMA Finlandin pelaajat ovat itse muokanneet ja kehittäneet yhteisöstä menestystarinan: Ilman vapaaehtoisesti toimivien pelaajien jatkuvaa työskentelyä yhteisön kehittämiseksi toimintaa ei olisi olemassa. Ilman pelaajia, jotka eivät uskoisi taktisen pelityylin luomaan parempaan pelikokemukseen, yhteisömme pelaajat pelaisivat muita pelejä eri yhteisöissä ja klaaneissa. Pelaajien usko yhteisöön, kanssapelaajiin, AFI:n toimintaan ja tulevaisuuteen ovat mahdollistaneet nämä viisi vuotta!

Tämän hetken kunniaksi, kehoitamme kaikkia yhteisön uusia ja vanhoja pelaajia osallistumaan 9.5.2018 klo 19:00 järjestettävään AFI 5 VUOTTA -tapahtumaan

ARMA Finland kiittää pelaajia näistä vuosista, ja odottaa innolla tulevia pelivuosia kanssanne!