ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

TILANNERAPORTTI 1/2018

Tilanneraportti on yhteisön pelaajille tarkoitettu uutiskirje, jonka tarkoituksena on pitää yhteisön pelaajat ajan tasalla ARMA Finlandissa juuri nyt tapahtuvista, ja suunnitteilla olevista asioista.

Katsaus vuoden 2018 yleisiin tavoitteisiin:

ARMA Finlandin kehitystiimit pitivät palaverin 13.2.2018, jossa vahvistettiin yhteisön vuoden 2018 strategia. Strategia kiteytyy neljään päätavoitteeseen:

1. Palvellaan yhteisöä kehittämällä laaja-alaista tarjontaa
2. Tuodaan tarjontaa mahdollisimman hyvin esille yhteisössä ja sen ulkopuolella
3. Lisätään merkityksellisiä yhteisöllisiä sosiaalisia tilanteita ja vaikutusmahdollisuuksia
4. Pidetään huolta että yhteisössä on mahdollisuus viihtyä ja tehdä töitä kaikilla jotka osaavat käyttäytyä

Nämä tavoitteet tulevat ohjaamaan kehitystiimien toimintaa läpi vuoden. Kehitystiimien projekteja ja toimintaa voi seurata tarkemmin Trello-sivuston kautta: https://trello.com/armafinland

Kehitystiimeihin tarvitaan aina osaavia ja ahkeria pelaajia. Tietoa kehitystiimeistä löytyy toiminta -sivulta ja toiminnasta kiinnostuneita kehoitetaan ottamaan yhteyttä kehitystiimin pelaajiin TeamSpeak -palvelimen kautta.

Yhteisön uudet pelaajat:

ARMA Finland houkuttelee yhä viikottain uusia pelaajia yhteisön peleihin. Mediatiimin mainostyön lisäksi yhteisön pelaajia kehoitetaan myös kutsumaan omia kavereita ja tuttavia mukaan peleihin!

Avoimena yhteisönä ARMA Finlandin peleihin on helppo liittyä, kunhan uusilla pelaajilla on vain tarvittavat modit asennettuna ja tiimipelaaminen taktisessa peliympäristössä luonnistuu. Uusilla pelaajilla saattaa kuitenkin helposti syntyä tunne, että kaikilla pitäisi olla kokemusta ja osaamista ARMA -pelisarjasta ja sotilastaktiikoista ennen peleihin liittymistä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa: ARMA Finlandin koulutustiimi järjestävää viikottain uusille pelaajille tarkoitettuja koulutus- ja opastustapahtumia, joissa käydään kaikki peleissä tarvittavat perusasiat läpi uusien pelaajien yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tämän lisäksi yhteisön pelaajat auttavat mielellään uusia pelaajia tehtävien aikana taitotasosta riippumatta.

Uusille pelaajille on nyt myös tarjolla mentorointia vanhojen ja kokeneempien pelaajien toimesta! Tämän avulla uusille pelaajille pyritään antamaan entistä yksilöllisempää, pidempikestoisempaa ja syvällisempää perehdytystä ja opastusta ARMA Finlandin pelejä varten. Uusille pelaajille tämä on täysin vapaaehtoista, ja mentoritoiminnan mahdollisuudesta kerrotaan uusien pelaajien koulutustapahtumien yhteydessä lisää. Mentoriksi voi ilmoittautua koulutustiimille.

Alkukevään tulevat tapahtumat:

Tavallisten viikkopelien lisäksi ARMA Finlandissa ollaan nyt alkukeväästä järjestämässä erinäisiä tapahtumia.

Seuraava 2. Maailmansodan aiheinen Rautaristitapahtuma pidetään 24.2.2018. Tässä tapahtumassa Neuvostoliitto ja Saksa taistelevat Moskovan lähiseudun hallinnasta talviympäristössä. Lisätietoja tapahtumasta.

Uudenlaista tehtäväkonseptia tarjoaa taas tuleva 73 Easting – Vaunu TvT tapahtuma. Tämä sijoittuu Persianlahdensotaan, ja taistelut käydään aivan uudella 73 Easting kartalla joka on yhteisömme oman karttavelhon Tempan aikaansaannos! Lisätietoja tapahtumasta73 Easting kartta

Yhteisön pelaajilla on jatkossa mahdollisuus osallistua paremmin tapahtumien suunnitteluun ja ideointiin. Keskustelupalstalle on avattu uusi keskustelualue tapahtumien suunnittelua varten.

Tapahtumien järjestämisestä on myös päivitetty AFI Wikiin ohje, jossa kerrotaan mitä asioita tapahtuman suunnittelussa ja järjestämisessä on otettava huomioon.

Tehtävien tarkastaminen:

Yhteisön pelaajat luovat jatkuvasti uusia tehtäviä yhteisön pelattavaksi tapahtumissa ja viikkopeleissä. Uusia tehtäväideoita otetaan mielellään vastaan, ja näistä pelaajat voivat keskustella tehtävien suunnitelupalstalla.

Tehtävien tarkastukseen on tullut muutoksia, joista löytyy lisätietoa AFI Wikistä. Yhtenä keskeisimpänä muutoksena on se, että vastedes jokaisella tarkastukseen osallistuvalla pelaajalla on äänioikeus sen suhteen otetaanko tehtävä yhteisössä pelikäyttöön.

Yhteisön tietokanta:

ARMA Finlandin oma AFI-Wiki sisältää runsaasti tietoa yhteisöä koskevista asioista. Tietoa pyritään keskittämään ja päivittämään tulevaisuudessa entistä paremmin tähän tietokantaan, joten kaikkia yhteisön pelaajia kehoitetaan hyödyntämään AFI-Wikiä jatkossa yhä enemmän.