Page 1 of 1

Palautetta kehitystiimeille

Posted: 11 Oct 2014, 18:09
by Scottz
Soppa hallintomuodosta wrote:Miten läpinäkyvyys varmistetaan organisaatiossa?

Viikko/kuukausiraportit ovat julkisia. Hylätyt ja validit äänestykset tuloksineen keskusteluineen ovat julkisia. Julkisella tarkoitetaan julkisia AFI:n pelaajajäsenille.
Milloinkohan niitä viikko- ja kuukausiraportteja alkaa näkymään pelaajajäsenille? Tässä on ollut yhdeksän kuukautta ollut aika vaitonaista näiden suhteen. Se on hyvä, että kehitystiimit työskentelevät yhteisön hyväksi, mutta tuppaa olemaan ulospäin aika pientä tämä ulosanti. Yhteisöpalavereitakaan ei ole ollut kyllästymiseen asti ja näistäkin on useammin kuin kerran ilmoitettu vasta noin viikkoa etukäteen. Kun tätä nykyistä hallintomallia oltiin valitsemassa, niin painotettiin, että oltaisiin avoimempia pelaajakuntaa kohtaan. Tämä ei tarkoita, että olisin tyytymätön kehitystiimien tekemään työhön tai väittäisin heidän olevan laiskoja. Kuitenkin peräänkuuluttaisin sitä, että kehitystiimin jäsenyys ei ole pelkästään oikeuksia vaan myös vastuita.

Nimittäin julkisesti asetettuja tavoitteita ja aikatauluja on helpompi noudattaa, kun ne ovat kaikkien tiedossa. ;)

Re: Palautetta kehitystiimeille

Posted: 11 Oct 2014, 18:18
by Keneraali
Raporttisihteerin paikka taitaa olla vapaa, sinne vain nakuttelemaan...

Re: Palautetta kehitystiimeille

Posted: 11 Oct 2014, 18:27
by JP-9000
Kehitystiimipalavereiden tiheyttä on nyt saatu nostettua, mutta ovat nuo palaverien pöytäkirjat unohtuneet vähän minne sattuu. Pitäisi varmaan tehdä joku julkinen alifoorumi vaikkapa tiedotteiden alle mistä löytyy kaikki vanhat pöytäkirjat. Yhteisöpalavereita ei ole nyt hetkeen pidetty, olisi varmaan kyllä korkea aika.

Re: Palautetta kehitystiimeille

Posted: 11 Oct 2014, 23:23
by Junnu99
Jos joku asian osaava tekee tuon alifoorumin jonnekkin niin mä voin ihan mielelläni ottaa sen vastuulleni

Re: Palautetta kehitystiimeille

Posted: 21 Oct 2014, 19:07
by Paavo
pöytäkirjat ja sitä kautta päätökset kirjattiin aiemmin aina tuonne tiedotteet -forum osioon. sieltä nokkelimmat pystyivät selailemaan että mitä oltiin milloinkin päätetty.

Re: Palautetta kehitystiimeille

Posted: 21 Oct 2014, 20:15
by SpottedBill
Paavo wrote:pöytäkirjat ja sitä kautta päätökset kirjattiin aiemmin aina tuonne tiedotteet -forum osioon. sieltä nokkelimmat pystyivät selailemaan että mitä oltiin milloinkin päätetty.
Täytyy ottaa tänään puheeksi jos palattaisiin tuohon käytäntöön.