Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post Reply
User avatar
Ruotsalaine
Posts: 170
Joined: 31 Aug 2014, 18:38

Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by Ruotsalaine »

Image

Jo perinteisesti myöhässä ollut kaudenavaus ensimmäistä kertaa ajoissa. Tarjolla laadukasta mähinää ja mäiskettä koko vuosibudjetilla.
Herättele siis itsesi ja kaverisi mukaan, niin saadaan kunnon pelit aikaan. Mikäli pelaajamäärät ja tehtävien tyyppi ei ole houkutellut viime aikoina, niin muutoksen saa aikaan parhaiten osallistumalla.


Ainakin ensimmäisessä tehtävässä tarjolla veneilyä hyvässä seurassa.

Roolikysely: Täytä tästä
Roolikysely on käytännössä ainoa tapa vaikuttaa omaan slottiisi tapahtumassa, joten täytä se ennakkoon.AIKA/PAIKKA:
La 15.8 Klo 1900
AFI TS

Osallistuminen:
1. Ilmoittaudu awatsiin
2. Täytä roolikysely
2. Lataa Viikkopeli-Repo
3. Testaa repo serverillä
Nummi wrote:Haistoin voittoni tuoksun kaukaa oppiainejärjestöni slack-palvelimelta
Joonas [kLj]
Posts: 67
Joined: 01 Apr 2016, 18:38

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by Joonas [kLj] »

Kaudenavajaisissa tullaan pelaamaan kaksi tehtävää, joista toinen on respallinen ja toinen respaton.
Tarina - Story[+] Spoiler
2020 has been crazier than anyone could have imagined: Covid, unrests in the Northern America, murder hornets and announcement that Kanye West is running for president. When we thought that things can’t get any crazier people on small island of Tanoa decided that they don’t want to bow to British government anymore.

With assistance of unknown organisation located in East, freedom fighters have taken control of parts of Tanoa. British Army is still holding key strategic locations on main islands, but is losing control on remote islands.

While still waiting the main armed forces to arrive, local Royal Marine companies are preparing operations to take back islands west of the main island of Tanoa. Freedom fighters have laid Russian naval mines on shores of the islands, so there is only small possible area where Royal Marines can execute an amphibious attack.
Ensimmäisessä tehtävässä Britannian Royal Marinet suorittavat maihinnousun kapinallisten linnoittamalle saarelle. Käytössä on kumiveneitä, maataistelukoneita, piikkilankaa ja aamu-usvaa. Tunnelmallinen ympäristö tiedossa.

Toisessa tehtävässä samaisen maihinnousun jämät pyrkivät hidastamaan pohjoiseen puskettua vihollista, jotta saarelle väliaikaisesti perustettu huoltokeskus saadaan evakuoitua.

Afilaisten lisäksi mukaan on kutsuttu myös Anrop, SOG ja Ruthles. Tehtävät ovat skaalautuvia, joten nyt kaikki kaverit kutsumaan mukaan. Tapahtuma on ensimmäinen monista syksylle suunnitelluista, joten nyt on hyvä aika pyyhkiä ruosteet pelivehkeistä.

Linkki rosteriin:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Joonas [kLj]
Posts: 67
Joined: 01 Apr 2016, 18:38

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by Joonas [kLj] »

Johtajaslotit alkavat olla varmistuneet, joten jos on odotellut ettei vain tarvitse johtaa, niin nyt on hyvä hetki ilmottautua.
AWATS: https://armafinland.fi/awats/index.php? ... 4047600622

Mikäli olet jo ilmoittautunut, täytäthän roolikyselylomakkeen. Näitä puuttuu vielä noin kymmeneltä ilmoittautuneelta.
DarkSim
Posts: 66
Joined: 28 Mar 2015, 21:01

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by DarkSim »

Perun osallistumiseni. En pääse työmatkalta kotiin ajoissa.
User avatar
PeNaX
Posts: 62
Joined: 17 Nov 2014, 11:00

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by PeNaX »

Perun osallistumiseni. Pakko lähteä mökille nauttimaan.
Tulisivat huoltoukot ite laittamaan paskansa.

Image
Bummeri
Posts: 3009
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by Bummeri »

Hyviä missioita hienoissa maisemissa. Hyvin oli käytetty BZ hyökkäys ja puolustusmissiossa.

Järkkäskö Joonas yksin tämän? Jos niin, niin ison työn teit.
Last edited by Bummeri on 15 Aug 2020, 23:47, edited 1 time in total.
Reason: 1
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
faf
Posts: 196
Joined: 17 Mar 2015, 22:10

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by faf »

Olen sitä mieltä että todella hyvä eventti kaikkinensa.

Laatukontenttia oli jopa vähän liikaa siinä mielessä, että eka tehtävä olisi jo sinällään riittänyt ainakin meikäläiselle. Hieno fiilis oli koko ajan ja jäi todella hyvä maku suuhun. Kaksi tuntia ilmatulenjohtoa söi mehut tehokkaasti.

Toka tehtävä puolestaan oli laatutehtävä sekin, ja olisi riittänyt (kenties respan kanssa) itsekseenkin koko illan tehtäväksi: mekanisoitu hyökkäys ja vesistön ylitys 10 km hyökkäysuralla.

Ainakin itseäni väsytti tokan tehtävän alussa jo kovasti, eikä oikein jaksanut panostaa läheskään samalla tavalla kuin ekassa. Luulen että tää tokakin olis tuoreilla silmillä ollut vielä nykyistä huomattavasti nautinnollisempi kokemus.

Hieman hankaluuksia tuotti opforilla toiminnan koordinointi, kun K10 puuttui ja A10 joutui johtamaan sitten paitsi joukkuettaan, myös Blindzeuksien vetämiä B- ja C-joukkueita. Blindzeuksella ei kuulu radio jos on remotessa eikä ollut pitkiä radioita, joten kommunikaatio oli erittäin vajavaista. No, AI ajoi väijytykseen ja söi vihollisen huomiota kuten oli tarkoituskin.

Suuret kiitokset Joonakselle järjestämisestä sekä kaikille osallistumisesta. Oli kaikkinensa todella mukava ilta seurassanne, jälleen kerran.
User avatar
Tuntematon
Posts: 2291
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: Kaudenavajaiset La 15.8 Klo 1900

Post by Tuntematon »

Toka tehtävä meni kai ihan ok. Molemmilla osapuolilla oli jonkin sortin onnistuminen ja täysi clusterfuck.

Oma taisteluajatus oli että otetaan nopea kontakti alussa ja sen jälkeen irti. Odotin että vihollinen tulee painottamaan koko voimansa jollekin uralle ja etenemään tiiviisti. Toivoin aiheuttavani jonkin sortin yllätyksen että olen heti vastassa ja aiheuttaa vähän tappioita väijytyksessä.
Tämän ajatuksen takana oli että se aiheuttaisi jalkautuksen, joka hidastaisi hyökkäystä. Pelkäsin että ryhmät ei ole tarpeeksi nopeita reagoimaan jos vihollinen päättää tehdä rynnäkön linjojen läpi. Toivoin että tämä skenaario olisi hyökkääjän mielestä liian high riski, high pay.
Tarkoitus oli myös hylätä pohjoinen saari ja asemoitua ottamaan rantautuvaa / ylittävää vihollista, heti kontaktin jälkeen.
Oletin että vihollinen ei lähde riskeeraamaan ylitystä käyttäen siltaa, vaan oletin että vihollinen ottaa vasta rannikon haltuun ja alkaa pommittaa yli ja tulisi veden yli pettereillä ja bemareilla. Ideana oli asettaa räjähteitä ja miinoja sellaisiin paikkoihin mihin vihollinen oletettavasti menee, kuten rannikot ja urat. Sillalle oli myös tarkoitus asettaa miinoja, kun viimeinen ryhmä on yli.
Aika määreenä oli viivyttää tunti. Toivoin että ensimmäinen kosketus toisi meille noin 15min, sillan/veden ylitys 20-30min ja loppu vetäytyessä kohteelle.

No todellisuus on jostain välistä.
Miinoitukset saatiin kuntoon, ei ehkä ihan niin hyvin kuin halusin, lähinnä pää uralle olisi pitänyt saada niitä enemmän. Tämä johtui enemmän omasta tunaroinnista.
Alku oli hiljaisempi kuin luulin, kunnes A2 ilmoitti havainnoista ja pianon että olivat suorittaneet onnistuneen väijyn.
Pian perään tuli että pää uralla jonkin sortin vaunu havainto ja että se pääsemässä ikävän lähelle. Tämä alue kärsi myös siitä että sit sitten oikeasti nähty kunnolla mihinkään ja tiedustelijat ei ollutkaan ihan niin kärjessä kuin luulin.
No tilanne kuitenkin tuntui rauhottuvan ja tuli ihan positiivisia ilmoituksia aiheutetuista tappioista, tämä todistaa taas että positiivinen palaute on pahasta. Rupesin meinaan miettimään että ehkä me pystytään pitämään tätä vielä pidempään ja en antanut A3 irtautumis käskyä ajoissa.
No vihollis jv painoi päälle ja A1 ei saanut pidettyä uraa. A3 irtoaminen kesti liikaa ja kumpikaan ei päässyt sillan yli. Heitä sitten roudattiin enemmän tai vähemmän onnistuneella kumivene evakuoonnilla.
Miinat jäi laittamatta sillalle, räjäyttimien kantama ei riittänyt.
Kaiken tämän keskellä sillan yli painaa ensimmäisen pari btr ja kirosin että vituiks meni ja odotin että eiköhän sieltä vielä tule ainakin joukkue lisää. No niitä ei tullut, mutta yksittäinen bmp jonka sentään sain itse pysäytettyä.
Tässä vaiheessa tein päätöksen että en lähde noiden btr perään, vaan asemoidun ottamaan sen OIKEAN hyökkäyksen vastaan, koska tuohan oli varmasti vain BZeus tiedustelu osasto ja sen takia en voi kääntää selkää viholliselle.
No singot oli käytännössä loppu ja sitä oikeaa hyökkäystä ei kuulunut. Ryhmä oli tässä vaiheessa aika sekasin ja meni hetki saada porukat edes vähän koherenttiin tilaan.
Lopulta aloitin tukikohdan takaisin valtauksen ja koitin antaa käskyjä joiden myötä vaikka olisin kuollut niin jokaisella ryhmällä oli jokin tavoite jonka voivat suorittaa ilman mua tai että kukaan ottaa koppia kunnes kukkula hallussa.

TLDR. Alku meni paremmin kuin toivoin, josta jyrkkä alamäki alkoi. Singot loppu ja itsellä meinas iskeä epätoivo että päästin vihollisen vaan linjojen läpi.

Voittoehtoja en lukenut, mutta itse koen että joko opfor voitto tai tasapeli. Elossa oltiin lopussa, mutta kohde menetettiin joksikin aikaa.
Post Reply