Operation Rock Avalanche La 4.7 Klo 1900

Post Reply
User avatar
Ruotsalaine
Posts: 170
Joined: 31 Aug 2014, 18:38

Operation Rock Avalanche La 4.7 Klo 1900

Post by Ruotsalaine »

Image

Pelataan yksi kokoillan respallinen ZEUS/COTVT eventti Fatalla. Tehtävässä AFIn ja Ruthlessin joukkueet suorittavat tehtäviä Anropista koostuvaa vastaosastoa vastaan. Mukaan mahtuu noin 35 afilaista.Roolikysely: Täytä tästä
Roolikysely on käytännössä ainoa tapa vaikuttaa omaan slottiisi tapahtumassa, joten täytä se ennakkoon.AIKA/PAIKKA:
La 4.7 Klo 1900
AFI TS
Eventti Servu

Osallistuminen:
1. Ilmoittaudu awatsiin
2. Täytä roolikysely
2. Lataa Rock Avalanche-Repo
3. Testaa repo serverillä
Nummi wrote:Haistoin voittoni tuoksun kaukaa oppiainejärjestöni slack-palvelimelta
User avatar
Paavo
Posts: 1005
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: Operation Rock Avalanche La 4.7 Klo 1900

Post by Paavo »

Toimin ko. tehtävässä AFI joukkueen, eli Alpha-joukkueen johtajana.

Pidetään ryhmänjohtajat oma briefing klo 18:30 TeamSpeakissä, eli puoli tuntia ennen eventin alkua. Sitten eventin varsinaisessa briefing vaiheessa pidän kaikille AFI joukkueen pelaajille yhteisen alkubriefin, jotta kaikki olisi sitten samalla lähtöviivalla alkuasetelman suhteen. Ryhmänjohtajien omaan suunnitteluun jää kuitenkin tämän jälkeen aikaa.
User avatar
Paavo
Posts: 1005
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: Operation Rock Avalanche La 4.7 Klo 1900

Post by Paavo »

Lyhyt AAR:

Tapahtuman alkuvaiheessa / briefingissä oli aluksi pieniä sekaannuksia, kun oltiin vähän aikataulusta jäljessä slottauksien ja RL:n pelaajien servulle liittymisen vaikeuksien vuoksi, ja meidän joukkueen briefing aika jäi hieman lyhyeksi. Onneksi oltiin käyty suunnitelmaa läpi ryhmänjohtajien kanssa ennen tätä. Kun tehtävä lähti käyntiin niin saatiin melko nopeasti joukkue kuitenkin liikkeelle ja tehtävä rullaamaan.

Ensimmäisessä taistelukosketuksessa tuli itsellä pientä jäätymistä, mutta onneksi Alpha-15 jakoi jouhevasti käskyjä kun itse jäin selvittelemään Alpha-3 tilannetta (RJ oli haavoittunut). Tämän ensimmäisen viholliskosketuksen jälkeen joukkueen toiminta muuttui hieman jouhevammaksi, vaikka itse etenemistahtia hidasti aika merkittävästi ilmatuen viiveet. Mielestäni tehtävä onnistui antamaan aika hyviä milsim -elämyksiä tässä mielessä, ja henkilökohtaisesti hidas tempo ei haitannut. Olisi toki ollut hienoa nähdä niitä ilmaiskuja enemmän (erityisesti A-10 konetykiltä) ja varsinkin nähdä niiden aiheuttavan merkittäviä tappioita viholliselle.

Tehtävä onnistui täysin siinä mielessä että kaikki objektiivit saavutettiin ja tappioita ei ymmärtääkseni juurikaan tullut. Sanoisin että tehtävä oli kuitenkin varsin helppo: Vihollista ei ollut paljoa, siviilit eivät juurikaan sekoittuneet vihollisiin eli maalit olivat helposti tunnistettavissa, ja vihollinen ei toteuttanut v-mäisiä tuliylläköitä hankalista piilopaikoista. Olisin tavallaan toivonut vihollisen koukkuja sivustoihin ja selustoihin, kun meidän joukkue oli niihin varautunutkin ja ryhmät pitivät hyvin yllä oman toiminnan suojausta läpi tehtävän.

Kiitos eventin järkkäreille ja osallistujille - ohessa vielä laatimani joukkueenjohtajan käsky:

https://docs.google.com/document/d/1iWw ... DfQt4/edit
Post Reply