TVT111 Redline 4.4 Klo 1900

Post Reply
User avatar
Ruotsalaine
Posts: 170
Joined: 31 Aug 2014, 18:38

TVT111 Redline 4.4 Klo 1900

Post by Ruotsalaine »

Image


Pelataan yksi kokoillan respallinen tehtävä Kylmä sota-teemalla ulkomaalaisten vierailijoiden kanssa. Tehtävässä Neuvostoliiton mekanisoitu osasto yrittää edetä Roschen maastossa. Mukaan mahtuu noin 65 afilaista ja kokoluokka tulee olemaan noin 111 pelaajaa.
Taustamusiikkia kun luet tätä[+] Spoiler
Taustatarina[+] Spoiler
The Reagan administration’s military support of right wing South American regimes and the increase in oil production by Saudi Arabia have pushed a weakened USSR to the brink. NATO preparations for exercise REFORGER held in West Germany are mistakenly interpreted as the prelude for an attack. The Soviet Union uses this as a pretext for escalation. The political crisis snowballs out of control.

It is the 4th of April, 1985.

Troops of the 3rd BDE of the 8th ID in Masendorf awake to the sound of tank tracks. Forward pickets report movement across primary roadways just before a powerful preliminary barrage by rocket artillery pounds American outposts into submission. Heavy electronic interference prevents effective communication and initial defenses are overrun by superior numbers. In some places the Americans resist with hand grenades and bayonets when all else fails. The spearhead of the 68th Guards Motorized Rifle Regiment pushes toward the Jastorf crossing, cleaving a bloody ragged hole through fleeing NATO forces while blanketed in the cover of their own heavy artillery and extensive anti-aircraft network.

Yet even in the face of overwhelming firepower some troops of the 3rd Brigade do not seem to be inclined to flee. As Masendorf falls, Soviet forward formations at the outskirts of Jastorf are beaten back by a spirited defense composed of remaining combat capable American units who are determined to drive back the red menace.

Now it’s your turn.
Tehtäväalue[+] Spoiler
Image
Alustava Rosteri:Alustava rosteri

AIKA/PAIKKA:
LA 4.4.2020 Klo 1900
Kello 19:00
AFI TS
Eventti Servu

Osallistuminen:
1. Ilmoittaudu awatsiin
2. Lataa Redline-Repo
3. Testaa repo serverillä
Last edited by Ruotsalaine on 14 Mar 2020, 16:17, edited 4 times in total.
Reason: Cindy Crawford
Nummi wrote:Haistoin voittoni tuoksun kaukaa oppiainejärjestöni slack-palvelimelta
User avatar
Ruotsalaine
Posts: 170
Joined: 31 Aug 2014, 18:38

Re: TVT111 Redline 4.4 Klo 1900

Post by Ruotsalaine »

Johtoroolien (K10,A10,A1) ennakkoslottaus aukeaa nyt. Ennakkoslottaus tapahtuu kommentoimalla oheiseen docsiin.
Linkki rosteriin
Nummi wrote:Haistoin voittoni tuoksun kaukaa oppiainejärjestöni slack-palvelimelta
User avatar
Blahh
Posts: 556
Joined: 17 May 2015, 14:12

Re: TVT111 Redline 4.4 Klo 1900

Post by Blahh »

Cold war TVT eventin slottaus alkaa NYT tässä excelissä. Jos sinulla on paikka 65 pelaajan joukosta, voit kommentoida itsellesi slotin AWATS tunnuksella:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
User avatar
JoneKone
Posts: 2502
Joined: 30 Jun 2014, 14:34
Location: Helsinki

Re: TVT111 Redline 4.4 Klo 1900

Post by JoneKone »

Tännekin tämä.

Red line TVT11 cold war eventin mietteet (blu a1 sinkomies):

- Ensinnäkin kiitos järkkääjille ja Fureanille ja Tuntemattomalle tehtävistä ja kaikille jotka osallistuivat tehtävän tarkastuksiin. Paljon näihin kyllä palaa työtunteja kun alkaa ynnäilemään kaikkien työpanosta.

Fiilikset:
- Hauska eventti! Kunnon cold war meininkiä jossa sataaa tykistöä ja muuta tulta niskaan samalla kun vaunut vyöryvät päälle ja puhkovat rintamalinjoja.
- MSP hyvä! Ei tuhlautunut aikaa jäätäviin rekkaralleihin ja odotteluun tievarella, että joku hakisi. Tosin puolustajalle ehkä hyöty pienempi kun vetäytyessä matkat lyhyenee koko ajan. Saiskohan MSP:hen myös yhdistettyä ammushuolto?
- MSP lyhentää siirtymäaikaa. Tässä johtajille haaste, että omat ukot tietävät sitten miten toimia kun spawnataan alueelle. Vihollinen voi pahimmillaan jo olla aika lähellä (se vihollisen kanssa päällekkäin spawnaamiseen on jo tulossa korjaus). MSP sijoittaminen ja liikuttaminen myös erittäin tärkeätä. Esim. eilen sen olisi jo pitänyt irroitaa last standista ja tuoda vielä westimmäksi jotta alueen lähestymisen suhteen olisi ollut vaihtoehtoja (tosin peli alkoi jo kyllä siinä vaiheessa olemaan ohi).
- Nyt kun videoita katsoo niin vaikuttaisi siltä, että loppujen lopuksi balanssi oli aika kohdallaan. Opfor johto kiroilee kun vaunuja räjähtelee tiuhaan tahtiin ja bluforilla taas kritsoidaan että kesseillä ei tee mitään/loppu ja TOW:it vaan ampuvat ohi. AAR kun katsoo niin bluforin tappio johtuu lopulta ison mittakaavan peliliikkeistä ja heikentyneestä tilannekuvasta (pikaisella laskennalla lopulta TOW:eilla 5 vaunutappoa ja 10 osumaa kesseillä) .
- Oli oikein hyvä idea pyytää blufor johtajilta ennakkoon miinoitteiden paikat. Olin vain yllättnyt, että myös opforille oli välitetty pienten miinakenttien sijainnit. Olen opforin epäonnisista miinatappioista huolimatta kuitenkin sitä mieltä, että noin pienet miinoitteet olisi voinut jättää näyttämättä opforille. Ymmärsin, että näiden idea oli se että vapautetaan pelaajat siitä jäätävässä kiireessä ja säädön kera rakennetuista pikamiinoitteista. Ei ne pelin aikana rakennetuista miinoitteista kerrota/näytetä vastustajalle. Briiffiin riittää lyhyt maininta, että vastustajalla on pieni määrä AT ja AP miinoja esim.
"Vihollisen paras ase on oma krh" - Acidizer
Post Reply