Tehtäväidea: Pikku-COOP: Sniikkaile kohteelle ja varasta tankki

Post Reply
User avatar
haaris
Posts: 43
Joined: 26 Mar 2018, 17:51

Tehtäväidea: Pikku-COOP: Sniikkaile kohteelle ja varasta tankki

Post by haaris »

Tällainen tehtävä on kans työnalla, lähinnä oon testaillu AI:n ja skriptien toimivuutta tehtävän erityispiirteiden suhteen. Onnistuu toteuttaa automaattisella voittotriggerillä, toki häviötriggerikin onnistuu. Kiinnostaa kommentit aiheista: 1. Onko kysyntää oikeesti pienille coopeille, tässä ajatuksena 6-12 slottia ja tehtäidean kannalta tuo 12 alkaa olla ehdoton maksimi. 2. Tehtävän suorittamisessa järkevin tapa on alussa varsin pitkään pyrkiä hipsimään vihollisen keskelle huomaamatta ja korkeintaan listiä yksinäinen vartiomies tai partio sieltä täältä. 3. "Täys rähinä päälle"-taktiikka tai vihollisen saaminen hälytystilaan tehtävän alkupuolella aiheuttaa että tehtävästä tulee erittäin vaikea enää suoriutua. 4. Omien ja vihollisen ajoneuvojen tunnistaminen kun rosvotaan useampi; toki kommunikointi avainasemassa ja porukan pieni määrä helpottaa tätä, mutta en ole löytänyt keinoa esim. tägätä ajoneuvoja rosvoustilanteessa omalla merkillä.

Kuvaus tehtävästä:

Vihollisen panssarijoukkoja on levossa kylässä X. Toiminta-alue on muutenkin vihollisen hallinnassa. Pyritään pikkujoukolla varastamaan vihollisen panssarivaunu ja saamaan se omalle alueelle. Alussa kannattaa hipsiä hiljaa, itseasissa paikotellen jopa käyttää käsimerkkejä tai ainaki pitää turpa tukossa. Kun saa tankin rosvottua niin lopputehtävä on puolestaan sitten hyvää rähinää. Tehty niin että vaikka vihollinen menee hälytystilaan niin jää ainakin jokunen ajoneuvo tyhjäksi (ja ainakin yksi kohdevaunu) jolloin tehtävän voi vielä teoriassa suorittaa, mutta ajatus on että jos aiheuttaa hälytyksen liian aikasin niin ollaan aika kusessa.

Luonnollisesti hämärähommat suoritetaan yöllä ja on pimeää. Säätää pimeyttä sitten vähän senkin mukaan minkälaista nvg:tä laittaa omille.

Osapuolet ja varusteet:

Vihollinen (AI):

Kohdealueella 1-2 joukkuetta panssari/mek.JV. -joukkoja jotka ovat pääosin rakennuksien sisällä nukkumassa (säädetty etteivät "herää" turhan helposti) ja panssarit sun muut ajoneuvot alueella tyhjillään. Vartiomiehiä kohtuullisesti ja muutama kulunvalvontapiste. Muutamia immersioajoneuvoja pyörii alueella silloin tällöin. Vihollisen puolustuslinjoilla JV:tä ja panssareita jotka eivät välttämättä heti pääse jyvälle että selustasta tuleva tankki ei olekaan omien käsissä, mutta kun hoksaavat niin aiheuttavat hyvän vastuksen tehtävän loppupuolella. Alueen muissa kylissä myös vihollisjoukkoja jotka toimivat tarvittaessa vihollisen QRF:nä ja ajavat tankkirosvoja takaa. Varustus panssarijoukoilla mallia perus panssarijääkäri, JV/vartiomiehillä vähän parempaa ja myös pimeänäkövarusteita. JV:n sinkot kuitenkin mallia "ei pure liian hyvin" ettei yks osuma yleensä tuhoa tankkia.

Kommandot:

6-12 kommandotyyppistä sotilasta jotka aloittavat tehtävän vihollisen selustasta jalkamatkan päässä kohteesta. Ei omia ajoneuvoja, voivat varastaa vihollisen ajoneuvoja (myös muita kuin mallia "kohde"). Kevyt varustus, aseina äänenvaimennettuja konepistooleita/rynnäkkökivääreitä ja mahdollisesti 1 silu-marksman myös mukaan. Radiot toki kaikilla. Muuta rensseliä ja nvg:tä kyllä/ei sen mukaan minkälaiseen ympäristöön/aikaan tehtävä lopulta sijoittuu eli mitä joukolla voisi oikeasti olla.

Osapuolien tehtävät:
Tiedustelu on havainnut alueella uudenlaisia panssarivaunuja joiden tekniikasta sotajohtomme on erittäin kiinnostunut. Pieni kommandojoukko pyrkii varastamaan kylästä yhden tai useamman panssarivaunun ja saamaan ainakin yhden ajokuntoisena vihollislinjojen läpi omalle alueelle. Kohdealueen vihollista on ylivoimainen määrä, mutta ne ovat pääosin nukkumassa joten alueelle kannattaa pyrkiä huomaamattomasti. Tämän jälkeen taistella tankilla tai useammalla tie vihollislinjojen läpi omalle puolelle.

Kartta ja tehtäväalue:
Ei loppuunlyötyä tehtäväaluetta vielä. Suuntaviivoina kuitenkin että pitkulainen alue jonka päästä aloitetaan ja jossa myös kohde sijaitsee. Sitten jokusen kilometrin matka tank(e)illa vihollislinjojen läpi omalle puolelle. Maaston valinta ja rajaus sen mukaan että tarjoaa edes jotain vaihtoehtoja reitinvalintaan tehtävän loppupuolella, esim "pelloilta täysiä läpi" tai "kierretään tuota mettätietä".
Image[url=steam://friends/add/'.76561197981009705.']Image[/url]
User avatar
haaris
Posts: 43
Joined: 26 Mar 2018, 17:51

Re: Tehtäväidea: Pikku-COOP: Sniikkaile kohteelle ja varasta tankki

Post by haaris »

Image
Image[url=steam://friends/add/'.76561197981009705.']Image[/url]
Post Reply