Afisyncin latausnopeus?

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
Post Reply
User avatar
Pip
Posts: 6
Joined: 28 Apr 2018, 17:12

Afisyncin latausnopeus?

Post by Pip »

Is it me or is it the server?

Neljä tuntia ennen tämän päivän eventin alkua kävin päivittämässä pelin steamissa ja afissa. Koko hommaan meni n. 15 minuuttia ja olin varma, että oma tiedostoni ovat kunnossa ennen pelin alkua. Klo 18.25 loggauduin afisync ja se alkoi uudelleen päivittämään tiedostoja, tästä on nyt kulunut neljä ja puoli tuntia ja vieläkin se on päivittämässä viimeistä tiedostoa. Joku neuvoi ts3:ssa, että laita delta patching päälle, niin lataa nopeammin. Luin palstalta, että saattaa nopeuttaa, mikäli laittaa upload limitiksi 50, tai sitten enemmän. Näillä toimilla ei ollut mitään vaikutusta. Omaan 4g liittymän, jossa nopeus on normaalisti 30-40 megaa, joten yhteydestäni ei mielestäni ole kiinni. En tosin ole afisynciä asentanut ssd:lle, joka on käyttöjärjestelmälleni varattu (siellä tietysti oikea arma on). Voiko tässä olla syy hidasteluun, vai jossain muualla? Aiemmin on aina afisync päivittynyt riittävän nopeasti.

edit: Pääsin pelin lobbyyn juuri sillä hetkellä, kun ilmoitetaan pelin loppumisesta.
User avatar
Pjetu
Posts: 327
Joined: 25 Nov 2016, 18:28
Contact:

Re: Afisyncin latausnopeus?

Post by Pjetu »

Afi Sync voi tehdä temput tosissaan eli saman mikä sinulle tapahtui. Kannattaa sulkea ja avata Afi Sync vaikka muutamakin kerta uudelleen, että päivitykset ovat varmasti ladanneet. Viimeisenä voi myös painaa "Fix kicked from server" -painiketta, jolloin launcherin pitäisi ainakin varmistaa, että koneelta löytyy oikeat tiedostot.
Latausnopeudet pitäisi riippua ihan siitä kuinka paljon muut jakavat tiedostoja. Pelien aikana varmasti moni ei pysty edes Synciä pitämään päällä.
Image[url=steam://friends/add/'.76561198020606007.']Image[/url]
https://www.youtube.com/user/MrPjetu

-Emmä tiennyt että tää on COTVT t. Elias
-Ei lyhyitä, ei jumalauta.
User avatar
Pip
Posts: 6
Joined: 28 Apr 2018, 17:12

Re: Afisyncin latausnopeus?

Post by Pip »

Pjetu wrote:Afi Sync voi tehdä temput tosissaan eli saman mikä sinulle tapahtui. Kannattaa sulkea ja avata Afi Sync vaikka muutamakin kerta uudelleen, että päivitykset ovat varmasti ladanneet. Viimeisenä voi myös painaa "Fix kicked from server" -painiketta, jolloin launcherin pitäisi ainakin varmistaa, että koneelta löytyy oikeat tiedostot.
Latausnopeudet pitäisi riippua ihan siitä kuinka paljon muut jakavat tiedostoja. Pelien aikana varmasti moni ei pysty edes Synciä pitämään päällä.
Kiitoksia tästä, tulevaisuudessa tulen koittamaan näitä keinoja.
User avatar
Tuntematon
Posts: 2291
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: Afisyncin latausnopeus?

Post by Tuntematon »

Meillä on niin hyvät mirrorit että latausnopeus ei johdu jakajien puutteesta. Eli yhdenkään pelaajan ei tarvitse jakaa mitään. Paitsi jos on ollut usean gigan päivitys ja 100 henkeä lataa

Käytäthän afisync RC versiota.

Olethan tehnyt kaiken "ongelmatilanteessa" kohdasta
https://armafinland.fi/forum/viewtopic.php?f=42&t=1176


Tuo upload limit 50 on väärää infoa. Luvussa 50 ei ole mitään maagista vaan se oli henkilöille jotka sen laittaa nollaan että nostaa sen edes siihen. Eli mitä pienempi upload limit niin aiheuttaa todennäköisemmin hitaamman latauksen. Käytännössä sitä ei kannata rajoittaa jos ei ole rajallinen netti.

Oliko siellä tietty modi johon se jäi jumiin ja mikä oli sen tila?
Post Reply