Kehitysryhmän tiedote 31.1.2015

Post Reply
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Kehitysryhmän tiedote 31.1.2015

Post by SpottedBill »

Vuosi 2015 on käynnistynyt erinomaisissa merkeissä ARMA Finlandissa. Julkaisimme 31.12. filmaattisen ARMA Finland 2015 -promovideon, jossa pyrimme näyttämään peliin vihkiytymättömille minkälaisia kokemuksia yhteisömme pelit tarjoavat. Video saavutti kansallisen median huomion heti uudenvuoden päivänä, kun viihdesivusto Dome.fi julkaisi videomme etusivullaan.

Medianäkyvyyden seurauksena olemme saaneet ison määrän uusia pelaajia tammikuun aikana ja haluamme virallisesti toivottaa kaikki uudet tulokkaat tervetulleiksi mukaan yhteisöön! Viikkopeleissä on parhaimmillaan ollut yli 80 pelaajaa ja vuoden ensimmäisessä TVT-illassa yli 90 pelaajaa. Tehtäväkokojen kasvun myötä joitakin uusia haasteita pelien organisoimisessa on esiintynyt, mutta niihin on pääsääntöisesti pystytty vastaamaan. Erityisesti uusi slottausmenettely on helpottanut isompien pelaajamäärien organisointia ja tarjonnut pelaajille mahdollisuuden tutustua ja keskustella tehtävien välissä paremmin pienemmissä ryhmissä.

Julkaisimme 16. tammikuuta Esittelyvideo 2015:n filmaattisen promovideon seuraajaksi. Esittelemme narratiivisessa videossa toimintatapojamme ja pelityyliämme yleisellä tasolla. Järjestäytynyt ARMA-pelaaminen on suurimmalle osalle pelikansasta vieras konsepti, joten halusimme saada yhteen pakettiin yleiskatsauksen toiminnastamme. Esittelyvideo toivottavasti onnistuu välittämään ummikoille kuvan mistä peleissämme on kysymys.

Tammikuun aikana kehitysryhmään on liittynyt neljä uutta jäsentä, kun LoranM ja Nummi liittyivät uusina sekä Paavo ja Soppa palasivat aktiivitoimintaan. Kehitysryhmä kokoontui tammikuun alkupuolella strategiakokouksen merkeissä, jossa pyrittiin määrittelemään yhteisön tavoitteita kuluvalle vuodelle. Kokouksessa käytiin vilkasta keskustelua tavoitteista, haasteista ja yleisestä visiosta yhteisölle. Tässä joitakin keskeisiä pilareita joiden varaan aiomme yhteisöä kehittää vuonna 2015:
  • Kansainvälisyys -- Uskomme että mielenkiintoisimmat mahdollisuudet löytyvät ulkomaisen yhteistyön kautta. Pyrkimyksenämme on entisestään laajentaa kansainvälistä toimintaamme ja saavuttaa mainetta sekä toimivana yhteistyökumppanina että osaavana yhteisönä. Haluamme että AFI vakiinnuttaa asemansa pohjoismaiden suurimpana ja aktiivisimpana ARMA-yhteisönä.
  • Monipuoliset ja laadukkaat pelitapahtumat -- Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia ja laadukkaita tapahtumia yhteisössä. On kyseessä TVT tai COOP, tahdomme että pelaaminen tapahtuu asiallisella, taktisella otteella ja järjestäytyneesti. Toivomme että vuoden edetessä, yhteisössä ei tarvitse enää miettiä että onko peli TVT vai COOP, koska molemmat tarjoaa saman laadukkaan ja hauskan pelikokemuksen.
  • Yhteisöllisyys -- Haluamme tarjota paikan jossa keskustella, kokoontua ja touhuta myös virallisten pelien ulkopuolella hyvässä porukassa ja ilmapiirissä. Toivomme että uudet pelaajat kokevat itsensä tervetulleeksi yhteisöön.
  • Osaamisen kehittäminen -- Pyrimme tarjoamaan pelaajille runsaasti mahdollisuuksia kehittää osaamistasoaan heidän omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Tulemme tarjoamaan useita eri koulutustapahtumia vuoden aikana, ja haluamme myös jatkossa taata pelaajille mahdollisuuden omaksua heille mieluisia rooleja, niin viikkopeleissä kuin erityistapahtumissakin.
Lopuksi haluamme virallisesti julkistaa uudet verkkosivut, jotka tätä lukiessasi ovat nähtävissä armafinland.fi-osoitteessa. Uudet sivut tarjoavat raikkaan uuden ilmeen ja paljon uusia toimintoja joita tulemme ottamaan käyttöön kevään aikana. Isot kiitokset Cultille, MadReizkalle ja Sopalle hyvin tehdystä työstä! Tämän uuden “sotamaalauksen” kanssa on hyvä jatkaa vuoteen 2015.

Nähdään peleissä!
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers
User avatar
JoneKone
Posts: 2502
Joined: 30 Jun 2014, 14:34
Location: Helsinki

Re: Kehitysryhmän tiedote 31.1.2015

Post by JoneKone »

Tuossa oli mainintaa niistä videoista? Olisiko hyvä, että ne olisi jossain näkyvästi heti etusivulla (tai oman videot osion alla tjs??). Johdattaisi porukan suoraan oikean infon äären? Etenkin se narratiivinen Info-setti?
"Vihollisen paras ase on oma krh" - Acidizer
User avatar
Paavo
Posts: 1005
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: Kehitysryhmän tiedote 31.1.2015

Post by Paavo »

JoneKone wrote:Tuossa oli mainintaa niistä videoista? Olisiko hyvä, että ne olisi jossain näkyvästi heti etusivulla (tai oman videot osion alla tjs??). Johdattaisi porukan suoraan oikean infon äären? Etenkin se narratiivinen Info-setti?
Hyvä huomio. Cultti lisäsi nuo videot etusivulle.
Post Reply