Arma2 + TeamSpeak3 for Dummies

Post Reply
Codetzky
Posts: 16
Joined: 16 Jan 2014, 15:14

Arma2 + TeamSpeak3 for Dummies

Post by Codetzky »

Tekniset ja yleiset ohjeet lueskeltuani huomasin, että esim. pelin avaukseen liittyvistä asioista erityisesti TeamSpeakia koskien ei taida löytyä kirjoitettuja ohjeita. Itse ainakin totaali noobina kaipailisin jonkin sortin esitystä siitä, mitä kaikkea peliin avaamiseen kuuluu, eli miten "kokoontuminen" ja avaus käytännössä menee vaihe vaiheelta. Oletan että esim. TeamSpeakin kanavia joutuu vaihtaan simun jo pyöriessä. Servulla ainakin näyttäis olevan niin odotuskanavaa kuin esim. brieffauskanavaa. Miten esim. kanavia käytännössä vaihdetaan kesken kaiken? Ikkuna-moodi ei ainakaan itsellä onnistu, eikä ilmeisesti pudottautuminen takaisin työpöydällekään kesken pelin, koska windows-näppäimessä on ACE:n toimintoja.

Elikkäs jonkin sortin "for Dummies" ohjeet tulis ainakin itselle ihan tarpeeseen noistakin asioista, jos joku vain ehtis sellaiset kirjoitella.

terveisin,
Code
User avatar
Paavo
Posts: 1005
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: Arma2 + TeamSpeak3 for Dummies

Post by Paavo »

Moi,

Kiitos ideasta! Meidän asennusohjeet jotka sisältävät myös TeamSpeakin asennuksen ovat mielestäni aika hyvät, ja niihin on tulossa pian myös vähän päivityksiä.

TeamSpeak itsessään on erittäin helppo käyttöinen. Tavallisissa peleissä kanavien vaihtamisista yms. ei tarvitse juuri välittää, sillä se riittää että olet InGame channelillä. Me emme siis siirry Briefing kanavalle teamspeakissä välttämättä briefingin ajaksi, ellei kyseessä ole TvT tapahtuma. Tämän lisäksi pelin sisällä radiokanavien vaihtamiseen ei tarvitse vaihtaa kanavaa TeamSpeakissä.

Yleisesti ottaen paras ja toimivin tapa saada opastusta ja vastauksia kysymyksiin, on tulla kysymään suoraan TS kanavalta: olutta.org
Codetzky
Posts: 16
Joined: 16 Jan 2014, 15:14

Re: Arma2 + TeamSpeak3 for Dummies

Post by Codetzky »

Kiitos infosta, Paavo!

Täytyy pistäytyä tarvittaessa olusilla asian tiimoilta. Yhteyskokeilua kävinkin siellä jo tekemässä ja oli mukavaa kun oli heti avuliaita kavereita vastassa, että sai lähetyksen toimimaan. Hienoa myös, jos vaikka ohjeiden tulevissa päivityksissä saadaan edm. asioista myös kirjoitettua infoa. Luulen että varsinkin meille noobeille ei tee pahaa pieni painetun sanan tuoma lisäaika sisäistää asioita. Suurimmalla osalla tulokkaista on tietty aiempaa kokemusta myös nettipelailusta, mutta esim. itse kuulun niihin harvoihin joilta se puoli elämästä on tähän mennessä jäänyt kokeilematta kokonaan. Arman myötä kuitenkin alkoi itseäkin asia kiinnostaa.

terveisin,
Code
Post Reply