ARMA 3 modikeskustelu

Bargo
Posts: 29
Joined: 29 Aug 2013, 22:28

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Post by Bargo »

Bummeri wrote: Icebreakerin kartta. Kantsii käydä katsoon pelissä. Hän tekee niitä GTA tyyppisiä kutistettuja maailmoja.
Joo sillä juuri vähän katsoin että on hieman erilaista, kun on nimenomaan paljon erityyppisiä miljöitä kohtuu tiiviisti.
IceBreakr tosiaan tehnyt useampiakin karttoja, joista osaa ollaan myös joskus pelattu. Ainakin osan vanhemmistakin on tekijä jaksanut päivitellä nykystandardeille.
User avatar
Anssi
Posts: 597
Joined: 21 Feb 2014, 19:43
Location: Vantaa

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Post by Anssi »

Bargo wrote:Laitetaan tänne ettei kukaan näe.
Ihan asiallisen näköinen kartta. 10x10 km, julkaistu 2019 ja päivitelty sen jälkeen ahkerasti.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... ovo+Island

Luonnollisesti en ole ladannut saati testannut.
Kävin testailemassa, hyvältä vaikutti. Vähän pienihän se on, mutta paljon potentiaalisia kohdealueita.
Harmillisesti viikkopelejä ei enää järjestetä, joten jää tapahtumien järjestäjille kartan käyttö.
Image[url=steam://friends/add/'.76561197962033881.']Image[/url]
http://www.twitch.tv/berillis
https://www.youtube.com/user/TheBerillis
Bargo
Posts: 29
Joined: 29 Aug 2013, 22:28

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Post by Bargo »

Pari bugia mitä nyt tullut huomattua ainakin eilen ja NW2.
ACE Maptools ei toimi AFI servulla tai jos hostaa AFI repolla local host. Toimivat kuitenkin, jos editorista pelaa yksinpelinä.
ACE Map Gestures bugailee ja usein (aina?) näyttäjä ei itse näe omaa palloaan, mutta ainakin osa (kaikki?) muut sen näkevät. Eli (kai) voi käyttää mutta ei oikein nappaa, kun ei ole mitään luottoa toimintaan.
Kummatkin karttaan liittyviä niin ehkä sama aiheuttaja eos. Lähinnä siksi kirjasin. Pitäisi jaksaa latailla jonkun kanssa puukottamaton ACE ja kokeilla, että saisi edes tietoon, toimiiko siinä ok.

Sitten palautetta vähän nykyiseen radio säätöön. Varmaan johtui vain siitä, kun ei osannut odottaa / ensimmäistä kertaa osui kohdalle, mutta oli aika rasittavaa alussa, kun oli heti jossain kanavilla ja ei edes tiennyt mitä pitäisi säätää.
En siis edes heti tajunnut, että mulla oli reppuradio, minkä kautta se joukkueverkko sitten oli laitettu, niin turhaan koitin säätää lyhyttä. Tilannetta ei toki auttanut, että hyppäsin heti autoon, jossa pauhasi syystä X ajoneuvoradiosta(?) Kilo(?) verkko kaikille.
Osalle varmaan ihan kivoja ominaisuuksia. Ehkä saadaan tulevaisuudessa jotain asetuksia, joilla voi opt-out ainakin osasta ominaisuuksia ja ehkä se jatkossa aiheuttaa itsellekin vähemmän manauksia, kun sitä osaa edes odottaa.
Post Reply