HorRor IV La 31.10 Klo 19:00

Post Reply
User avatar
Pjetu
Posts: 327
Joined: 25 Nov 2016, 18:28
Contact:

HorRor IV La 31.10 Klo 19:00

Post by Pjetu »

Image

ILMOTTAUDU: https://armafinland.fi/awats/index.php? ... 1399885074

ALKAA KELLO 19:00

HORROR REPO

KAKSI TEHTÄVÄÄ
Last edited by Pjetu on 18 Oct 2020, 19:59, edited 1 time in total.
Reason: Puavo
Image[url=steam://friends/add/'.76561198020606007.']Image[/url]
https://www.youtube.com/user/MrPjetu

-Emmä tiennyt että tää on COTVT t. Elias
-Ei lyhyitä, ei jumalauta.
faf
Posts: 196
Joined: 17 Mar 2015, 22:10

Re: HorRor IV La 31.10 Klo 19:00

Post by faf »

Olipas mukava horRor-eventti.

Eka tehtävä

Spawnasimme keskelle metsää joukkueen kanssa ilman karttoja ja ilman muuta tietoa kuin että meidän tulee tuhota häirintälähettimet. Pian tuli ohje edetä pohjoisen suuntaan, josta signaalimies taisi havaita myös heikon signaalin.

Järjestimme joukkueen timanttimuodostelmaan siten että kymppipartio keskellä, kakkonen edessä, ykkönen vasemmalla ja kolmonen oikealla. Lähdimme kohti signaalin lähdettä.

Pian radiot lakkasivat toimimasta, onneksi nohevat ryhmänjohtajat havaitsivat tämän nopeasti ja ottivat ryhmänsä seis. Sovittiin että pidetään joukkue tiukemmin yhdessä ja pysähdytään kaikkiin havaintoihin. Valotikuilla merkittiin ryhmien sijaintia: kymppi sininen, ykkönen punainen, kolmonen vihreä. Kärkiryhmän sijainti oli kympin edessä.

Tulimme ekalle rakennusjoukolle joka tutkittiin, löydettiin häirintälähetin ja ykkösryhmä räjäytti sen. Tämän jälkeen jatkettiin ohjeiden mukaan länteen, josta tulikin pian seuraava signaali.

Kohtasimme vesistön ja alkoi tapahtua outoja asioita. Vastarannalla kiiluivat punaiset silmät ja yhtäkkiä joukkoomme oli soluttautunut samoja varusteita käyttänyt taistelija jolla oli naaman sijaan pääkallo. Noheva kymppiryhmän räjäyttäjä päästi tämän soluttautujan pois päiviltä.

Joukkue ylitti ryhmittäin vesistön ja yksi ryhmä tuhosi toisen pääkallosoluttautujan. Kympille ilmoitettiin että meitä lähestyy sumu, ja samaan aikaan kännykkään tuli outoja lämpökamerakuvia joukkueestamme. Jatkoimme matkaa kohti signaalin lähdettä, ja yhtäkkiä keltaisesta savusta kohtasimme tulitusta. Tässä taisi tulla muutama haavoittunutkin. Pääsimme kuitenkin eteenpäin.

Seuraavalla signaalinlähtellä oli outo hautausmaa joka hävitti kaksi tutkimaan lähetettyä taistelijaa. Pian he ilmestyivät takaisin ryhmäänsä, mutta olivat jotenkin sekaisin. Ryhmänjohtaja piti lopputehtävän heitä tarkasti silmällä. Saimme kuitenkin tuhottua signaalinlähteen, ja pääsimme jatkamaan matkaa. Taisimme kohdata tässä toisen kontaktin jonka kanssa käytiin tulitaistelu.

Viimeisellä signaalinlähteellä tapahtui outoja asioita. Ilma pyörteili ja väreili oudosti ja taistelijoita siirtyili kummiin paikkoihin. Lopulta havaitsimme signaalinlähteen keskellä tätä outoa aluetta, ja ryhmistä löydettiin yksi vapaaehtoinen joka kävi räjäyttämässä signaaliauton ja taisi itse kuolla matkalla. Tässä vaiheessa otimme irti ja tehtävä päättyi.

Sanoisin että oikein mukava ja tunnelmallinen tehtävä näin kympin näkökulmasta. Sellaista Stalker-meininkiä. Haastetta riitti jo kartattomuudessa, radioiden ajoittaisessa toimimattomuudessa ja joukkueen koossa pitämisessä. Siten en ehtinyt oikeastaan miettiä liiaksi tapahtuneita outoja asioita. Kuumottavin kohta oli varmaankin lähestyvä keltainen savu samaan aikaan kun joukkueella oli haavottuneita emmekä päässeet eteenpäin.
Last edited by faf on 01 Nov 2020, 10:35, edited 2 times in total.
faf
Posts: 196
Joined: 17 Mar 2015, 22:10

Re: HorRor IV La 31.10 Klo 19:00

Post by faf »

Toka tehtävä

Liikkelle lähdettiin hylätystä sotilastukikohdasta jossa oli ajoneuvoja. Tehtävänä oli edetä tietä pitkin pohjoiseen, tuhota radiolähetin ja tämän jälkeen evakoitua 1,5km luoteeseen olevalta lentokentältä.

Joukkue lähti tietä pitkin pohjoiseen muodostelmassa 15:n johtama UAZ, kakkosryhmän kuorma-auto, kympin UAZ, ykkösen kuorma-auto, kolmosen kuorma-auto.

Ohitimme tuhotun kolonnan ja yksinäisen, kuljettajattoman kuorma-auton joka lähti itsekseen ajelemaan ja seuraamaan kolonnaamme. Se kuitenkin räjähti itsestään ennen kuin saavutti meidät. HADES käski ottaa joukkueen seis, ja otimme saman muodostelman kuin aiemmassa tehtävässä. Tutkimme suurehkon teollisuuskompleksin, ja radiomasto löytyi sen itäpuolelta.

Tässä vaiheessa joukkue joutui kontaktiin ja meille tuli haavoittuneita. Kakkosryhmä sai kuitenkin räjäytettyä radiomaston. Kun haavoittuneet oli saatu nostettua, joukkue palasi kuorma-autoille ja jatkoi muodostelmassa luoteeseen kohti lentokenttää. Kymppiryhmä räjäytti ajoneuvot jotta ne eivät lähtisi seuraamaan meitä suolle.

Saavuimme lentokentälle joka puhdistettiin. Ryhmät ottivat 360-asteen suojauksen ja odotimme evakointia. Punasilmäisiä poromiehiä hyökkäili joukkueen kimppuun mutta ne tuhottiin tulituksella. Lopulta helikopterit hakivat joukkueen pois.

Tässä tehtävässä oli selvästi pimeämpää ja huonompi sää, joten taskulampuille tuli käyttöä. Valotikutkaan eivät oikein toimineet. Ilmassa oli ainakin itselläni jo pientä taisteluväsymystä, joten oudot asiat eivät enää niin jaksaneet kuumotella. Toiveena oli vaan päästä pois sieltä märästä ja pimeästä metsästä - eli varsin realistinen kokemus!

Loppusanat

Oli oikein hyvä eventti ainakin oman kokemukseni mukaan. Suuret kiitokset erityisesti järjestäjille, sekä myös kaikille osallistujille!
Post Reply