A3 Testiserveri

Post Reply
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

A3 Testiserveri

Post by Keneraali »

Muutaman AFIlaisen kanssa keskusteltiin A3:n pelaamisesta ja todettiin että olisi mukava pelailla enemmän, muutenkin kuin perus viikkopeleissä. Samalla voisi testailla myös mahdollisia modeja. Aikaisemmin itselläni ja Bummerilla on ollut pientä sutinaa MCC:tä kohtaan, vähän yritetty/yrittänyt sisäistää sen käyttöä ja mahdollisuuksia ns. random peleihin.
Linkki MCC:hen -->http://forums.bistudio.com/showthread.p ... for-ArmA-3

Olen aloittanut tekemään tehtävää tätä varten, muutamien mielipiteiden ja mutkien kautta, ensimmäinen versio tulisi olemaan Summer Sanging kartassa, käyttäen MCC:tä sekä Zeusta. Tehtävään tulee aluksi joukkueellinen NATO joukkoja, eri versioita myöhemmin, sekä kaksi (2) Game Master -paikkaa. Joukkue aloittaa valmiista tukikohdasta, jossa on valmiiksi joitakin ajoneuvoja sekä mahdollisia lisävarusteita. Tästä eteenpäin tehtävien tekeminen/luominen on GM:n vastuulla, tai mikäli kukaan ei halua olla, niin joukkueenjohtaja saa silloin oikeudet toimia jumalana.

Laitan tähän alle linkin tarvittavaan repoon eli collectioniin eli kokoelmaan, josta löytyy tarvittavat modit. Aluksi ladattavaa on paljon (+8Gb), joten mikäli kiinnostaa niin hopihopi! Ja collectionin koko/modien määrä tulee muuttumaan palautteen/toiveiden/tekijän halun mukaan.
Mukana olevia modeja mm. ACRE, AIA_TP, Sanging, MH-47E, MRAP, MCC.


!HUOM! Mukana on modeja, joista ei ole kattavaa kokemusta. Bugeja, ongelmia ja pientä säätöä on luultavasti tiedossa. Ymmärtäkää!

Peleistä pyritään ilmoittamaan ennakkoon tähän keskusteluun, vähintään päivä, sekä pelin alkaessa mahdollinen Steam ilmoitus.

KAIKKIEN pelaajien tulee olla asentanut modit hyvissä ajoin, serverille ei ennakkoon pääse testaamaan. Ensimmäisillä kerroilla pyritään järjestämään teknistä tukea, esim. ACRE. Mutta koska kaikki ovat tuleet pelaamaan, ei tuen saantia voi taata. Eli hoitakaa ajoissa! ja olkaa tarvittaessa yhteydessä tänne ketjuun tai allekirjoittaneeseen.

ACRE INFO
ACRE2 vaatii uusimman Teamspeakin. Tätä varten pelaajat, jotka omaavat vanhan version ja haluavat edelleen pelata A2:sta, joutuvat asentamaan teamspeakistä toisen, uudemman, version. Ainakin allekirjoittanut tarjoaa opastusta asennukseen ja tietojen säilyttämiseen.
!HUOM! Asennuksessa on mahdollisuus menettää TS asetukset. Kun asennus kysyy "Select location where to store the configuration:" valitaan "Save inside the installation folder". Tästä tulee väliaikainen ongelma vanhaan versioon mutta se on helposti korjattavissa copy pastella. Alkuperäiset conffit löytyy Users/*Nimimerkki/Appdata/Roaming/TS3Client
Jos ongelmia tai muuta niin KYSYKÄÄ!
PS. Jos käytät vain uusinta versiota, ei ongelmaa ole.

Käytössä AFI:n A3 serveri. Tällä modipaketilla serveri käynnistetään vain kun järjestetään pelejä.


Info peleistä:


Ensimmäinen kerta: Varauksella* . *Mikäli tehtävä on valmis
Poikkeuksena teknistä tukea Pääasiassa ACRE:n takia, vaatii toisen Teamspeak asennuksen, jos käyttää vanhaa versiota.

Ensimmäisen uusinta kerta: *Päivittyy*
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: A3 Testiserveri

Post by Keneraali »

Ja se unohtunut linkki

[url]pws://kompassi.com/~afi/a3repo/a3armafinland_tvt.yml[/url]
User avatar
Junnu99
Posts: 729
Joined: 29 May 2014, 21:45
Location: Oulu
Contact:

Re: A3 Testiserveri

Post by Junnu99 »

Mä ainakin ilmestynen paikalle ja kuten aina osana koulutustiimiä eli oon valmis avustamaan muiden avustamisessa. Ilmeisesti sama collectioni jolla pelailtiin silloin kun testailtiin?
"Peliporukat saa mennä saunaan ensin, kunhan löylynheittäjä löytyy"
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: A3 Testiserveri

Post by Arska »

Mukana. Onko unohtunut laittaa linkki? Ainakin PWSn A3 TVT repo sisältää nämä mainitut modit joten oletan että se on otettu testiserverin käyttöön
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: A3 Testiserveri

Post by Keneraali »

Otin huomisen pelin pois heti kättelyssä. "Hieman" kesken vielä että saisi huomiseksi. Pyritään kuitenkin saamaan mahdollisimman nopeasti.
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: A3 Testiserveri

Post by Keneraali »

Ensimmäinen yritys huomenna torstaina (4.9), klo 18-->/kun pelaajia paikalla.
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: A3 Testiserveri

Post by Keneraali »

Seuraava peli, Ma 8.9 klo 19.00. Tarkistakaa modit, muutoksia/lisäyksiä.
Post Reply