AFISync latausnopeus

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
Post Reply
DuracellDank
Posts: 3
Joined: 08 Sep 2017, 18:20

AFISync latausnopeus

Post by DuracellDank »

--
Last edited by DuracellDank on 14 Jun 2020, 22:35, edited 1 time in total.
TheTaltsi
Posts: 1533
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync latausnopeus

Post by TheTaltsi »

Itse pääsen helposti esim 4mbs nopeuksiin, veikkaisin että sun päässä tökkii. Onko jotku tietyt modit mitkä tökkii vai yleisesti kaikki?
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.
Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.
Lauri wrote:isä poisti afin pois
Bummeri
Posts: 3009
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: AFISync latausnopeus

Post by Bummeri »

Olethan muistanut raksittaa jonkun repon aktiiviseksi sieltä afisynkistä, että se oikeasti alkaa lataamaankin sitä ? 10-40 kb on sellainen perus idle nopeus jota se tekee aina riippumatta tilanteesta.
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
Sahtor
Posts: 138
Joined: 05 Aug 2015, 18:46
Location: Lahti

Re: AFISync latausnopeus

Post by Sahtor »

AFIsync on lisäksi torrent-tekniikkaa. En tiedä jos joku suomalainen ISP hidastaa perus torrent-latailuja.

Olisiko yksi mahdollisuus tilata Steamin workshopista esim RHS, CUP ja ladata / siirtää ne omaan Arma3Modit hakemistoon. Sieltä pitäisi tulla ihan samannäköinen @cup_terrains_complete hakemisto jonka jälkeen sulla on 13GB vähemmän ladattavaa.

EDIT: Seuraava korjausehdotus. Lue AFIsync/settings/repositories.json ja lataa sieltä löytyvät .torrent urlit koneelle. Sitten käytä torrent-clienttia joka osaa salata yhteyden kuten Deluge ja "use encryption". Jos ISP on aikasemmin DPI-hidastanut kaistaa niin tolla voi toimia.
Spikey
Posts: 64
Joined: 24 Mar 2015, 23:13

Re: AFISync latausnopeus

Post by Spikey »

DuracellDank wrote:Haluisin päästä kokeilemaan Armaa suomalaisessa porukassa ja vähän totisemmalla meiningillä. Löysin AFIn ja innostuin heti, mut ongelmana on modien latausnopeus. Tällä hetkellä latausnopeus on maksimissaan 40kB/s (keskiarvo lähempänä 10kB/s), joten 30 gigan lataaminen ei ole kovin mielekästä. Onko vika mun setupissa vai eikö lähettäjiä tiedostoille vaan oo?
Mene "settings" ja laita "upload limit":iin ruksi ja laita oikealle kenttään lukema 50. Onko vaikutusta latausnopeuteen?

Itsellä välillä on lataus 10-20 kB/s kun ei anna ohjelman uploadata. Heti kun laitan täpän ja lukeman 50 nousee lataus maksimiin 5-6Mb/s. Omalla kohdalla ei ole ensimmäinen Torrent pohjainen softa, jossa lähetys asetuksella on vaikutus myös lataukseen.
DuracellDank
Posts: 3
Joined: 08 Sep 2017, 18:20

Re: AFISync latausnopeus

Post by DuracellDank »

--
Post Reply