Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

User avatar
Tonto-
Posts: 1051
Joined: 31 Aug 2013, 19:17

Re: Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

Post by Tonto- »

Keneraali wrote:Ai kun alkoi veri kiertämään tuosta bemmistä ;P

Orastavaa kiinnostusta ollut jonkin aikaa. Onko suuri oppiminen alussa vrt. muut simut.?
Erittäin helppo pelata ja pelattavaa tässä kyllä riittää. Skaalaa on vaunutasolta aina komppania- ja varmaan pataljoonatasolle. Tuolla halpalisenssillä saa ainoastaan 8 pelaajaa servulle, mutta kyllä silläkin määrällä pelaa joko paria vaunua ilman AI:ta tai sitten kahta vaunu joukkuetta ja komentaa AI:ta.

Pelillisesti tuo ryhmien ja joukkueiden komentaminen on todella lähellä Combat Missionin pelaamista, mutta vitusti nautinnollisempaa, kun voit ottaa vaunut suoraan komentoosi.

Jos innostutte hankkimaan lisenssejä niin im in.
Last edited by Tonto- on 09 Sep 2016, 14:22, edited 1 time in total.
Reason: asd
Ja ennemmin lyödä lyötyy kuin joutuu sen kenkiin - lajin luonto vai ajan henki?
User avatar
Annddy
Posts: 382
Joined: 07 Feb 2014, 15:51

Re: Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

Post by Annddy »

Mulla on kyl ajatus tässä hommata toi kuukauden lisenssi ihan vain Bemmin ja M60 Pattonin takia. Visuaaliset uudistuksetkin on jees, jos ei ulkomaalaisten kanssa pelota pelata niin suosittelen tsekkaa noita foorumeita. Yleensä siellä on about +30 pelaajaa mukana eventeissä jonne kaikki on tervetulleita, mukana siellä on entisiä vaunumiehiä Saksasta ja Jenkeistä ja on siel muutama Aussikin joista yks on edelleen palveluksessa Upseerina 1st Armored Divisionissa ja ilmeisesti niillä on tiukka somekuri, eli jos aiotte nauhottaa noita niin suosittelen mainitsemaan heti alussa että "onko ok?". Nimim. Joutui kiusalliseen keskusteluun, kun en muistanut kysyä. Muutenkin läppä on mukavaa, kun moni on ollu nimenomaan aikaan palveluksessa kun termi Iron Curtain oli vielä voimassa :D. UOlta on epäaktiivinen tän SBn parissa, mutta varmasti sieltäkin liikenis muutama kaveri mukaan.

SBhen saa hyviä modeja myös, joita kannattaa ladata. Äänimodit varsinkin.

PS. Pitäisi omat videotkin upata vaikka tubeen niin voisi jakaa täällä aiemmista illoista.

User avatar
Annddy
Posts: 382
Joined: 07 Feb 2014, 15:51

Re: Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

Post by Annddy »

Keneraali wrote:Ai kun alkoi veri kiertämään tuosta bemmistä ;P

Orastavaa kiinnostusta ollut jonkin aikaa. Onko suuri oppiminen alussa vrt. muut simut.?
Ei läheskään niin paljoa kuin DCSässä, tosin laitteetkin on yksinkertaisempia. Suomalaisiin vehkeisiin löytyy Zipulin tekemät ohjeet CVhen. Leo'n ja T72sen Suomenkielisistä ohjeista en tiedä/muista kuka tehnyt, mutta ohjeet on kyllä tarkat ja helppo oppia vaikka hätävirtaan tarviikin kurottaa penkin alle nappuloita :D. Ohjeet on ilmeisesti samat kuin PV:n versiossa ja muutaman tunnin panostuksella tietää tarpeeksi.

Tässä kohdassa täytyy mainita, että CVn ohjeet on huomattavasti tarkemmat kuin esimerkiksi. Abramsin enkkuohjeet tai muiden vaunujen. Näppäinkomennot on kuitenkin samat kaikissa vaunuissa, toiminnosta riippuen.

Hommaan tänään varmaan tuon lisenssin, joko pelejä viikonloppuna?
Last edited by Annddy on 09 Sep 2016, 18:34, edited 2 times in total.
User avatar
Annddy
Posts: 382
Joined: 07 Feb 2014, 15:51

Re: Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

Post by Annddy »

Sunnuntaina pelattiin Kanium VU:n kampanjaa ja mukana oli täysmiehitys, vuosi 1991 ja Kampfgruppe Faust (Bundeswehr) oli vastahyökkäämässä punaisia paholaisia vastaan. Itse olin Bravo joukkueen toinen vaunu. Kalustona toimi Leo 2A4 komppania, tiedusteluosasto, sekä yksi joukkueelinen Panzergrenadiereita tietenkin Mardereilla.

Suunnitelma.
Image

Alkukontaktien jälkeen "Support by Fire" asemassa ryssät laitto epäsuorantulen niskaan ja omassa joukkueessa B34 Johtaja sai sirpaleesta, mutta lääkintävaunu pelasti.

Image

Minun tehtävänäni B32, oli olla ensimmäinen vaunu ja jahka hyökäsimme OBJ MUDiin tässä kuva avorivistä

Image

MUD oli hallussa ja BG (Battlegroup) oli juuri lähdössä jatkamaan, kun vastaan tuli OPFORIn mekanisoitu komppania vahvennettuina vaunuilla vastahyökkäyksellään.
Itse sain 7!

Image

Tehtävästä löytyy myös video, paikalla muun muassa neljä Suomalaista, joista Zipuli oli Bravo:n CO. Sunnuntaina kampanja jatkuu viimeisellä osalla. Lokakuussa starttaa uusi, siinä on mukana myös OPFORilla ihmispelaajia.

http://www.steelbeasts.com/topic/10764- ... rag%C4%97/
Last edited by Annddy on 13 Sep 2016, 17:31, edited 1 time in total.
User avatar
Thororin
Posts: 71
Joined: 10 Mar 2015, 17:34

Re: Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

Post by Thororin »

Jaahas, pitäsköhä se päivittää versio 4 tuo lisenssi että pääsee pelailemaan.
"AFI on syy alkoholismiini..."
- Scottz
Ocelot
Posts: 157
Joined: 27 Jul 2013, 16:50

Re: Steel Beasts Pro PE (Personal Edition)

Post by Ocelot »

Hommattiin tässä Johnsonin kanssa uudet lisenssit ja testattiin versio 4. Se ei yksinkertaisesti toimi. FPS vaihtelee siellä 5-60 välillä satunnaisesti ja on harmi että se on tällä hetkellä pelikelvoton moninpelissä.
Version 3 tosin toimii ilman mitään ongelmia/säätöjä ja graafisesti on miltei sama. Pelillisesti tietenkin täysin sama.

Tässä olisi taas uutta intoa, pelattiin (eli säädettiin ekat 3 tuntia versio 4 ja VITUN CodeMeter :D) yölle asti ja oli todella hauskaa.
Uudelle pelin asentaminen sujuu sulavasti eikä ole ongelmia, CodeMeter voi vähän tuottaa ongelmia jos olet aikaisemmin yrittänyt sitä poistaa.

Olkaapas yhteydessä jos kiinnostaa taas korkeamman tason vaunu hommat ja kokeillaan saada mahdollisimman paljon pelaajia mukaan. Tunnen myös usean ulkomaalaisen pelin omistajan joiden kanssa voidaan yhdistää voimat tai vetää matsia team vs team.

Peliin voi siis hankkia kuukauden lisenssin 10~ eurolla ja porukalla siitä saa arvosta kyllä kaiken irti.
Post Reply