Arma 3 Viikkopelit Keskiviikko 8.2.2017

Post Reply
User avatar
Konzig
Posts: 416
Joined: 08 Jan 2014, 07:57

Re: Arma 3 Viikkopelit Keskiviikko 8.2.2017

Post by Konzig »

1. tehtävä Red Steel Opfor B1 kk-mies:

Olin henkisesti valmistautunut RJ Heikkisen pikaiseen kaatumiseen, joten en yllättynyt, kun jouduin ottamaan hänen radionsa kantoon. Olisimme päässeet kävelemään kohteelle länsilaitaa, jos olisimme olleet nopeampia, mutta 10 jarrutteli meitä. Thororin lähetetiin tarkkailemaan sitä sivustaa juuri oikeaan aikaan, joten liikkeemme paljastui. Sivustallemme ehdittiinkin lähettää ryhmä odottamaan. Lopullinen rynnäkkö tulivalmistelun jälkeen oli turhan hätäinen meidän ryhmältä. Juoksimme suoraan vihollisen sivustatuliasemiin ja kuluimme pois kohteella. Omassa koukussani avasin tulen Palkkia kohti turhan hätäisesti, mutta hän kyllä kestikin 5 luotia pökertymättä.

Tunnelmallinen tehtävä varmasti monelle AAR:n perusteella, erityisesti puolustaja liikkui hyvin ja käytti sivusta-asemia. Meidän hyökkäys eteni tosi hitaasti (tai ehkä se vain tuntui siltä), ilmeisesti komentoketjun hajoilun takia. Mortar ei tainnut aiheuttaa tällä kertaa juurikaan pahaa mieltä.

Meillä on alettu viime aikojen tehtävissä liikkumaan aika rohkeasti miinoitteisiin sillä ajatuksella, että ne on vaan AT-miinoitteita. Tehtäväntekijän voisi ehkä olla paikallaan brieffissä erikseen teroittaa, jos on tarkoitus, että miinoitteet toimivat liikettä rajaavina pelillisinä elementteinä (kuten uskon tuossa tarkoitetun).

EDIT: 10 kyllä antoi luvan edetä, kun sitä pyydettiin ja oikeaoppisesti pyrki saamaan joukkueen toimimaan yhdessä. Meillä olisi vain ollut tällä kertaa momenttia edetä vauhdikkaamminkin.
User avatar
ruoste
Posts: 583
Joined: 05 Jan 2015, 16:03

Re: Arma 3 Viikkopelit Keskiviikko 8.2.2017

Post by ruoste »

1. Tehtävä.
Blufor JJ. Tehtävä meni oikeastaan ihan nappiin, 3 ryhmä pääsi kontaktiin varsin myöhään, mutta taisi saada kuitenkin omansa. 1R ammuttiin paikoilleen vaikka tarkoitus oli heidät taistelusta irroittaa, syynä lienee radioiden puute joka tehtävässä oli vallitseva tekijä, ilmeisesti molemminpuolin. Tässä kärsittiin myös 4R:n liikkeissä, tuntui että kontakti oli seis miltei koko tehtävän ajan. Viktoreille pisteet, toiminta oli onnistunutta vaikka vihollistappiot voikin laskea yhdellä kädellä.

2. Tehtävä.
RJ B3. Jostain syystä johto päätti alistaa ryhmälleni 2 BMP-vaunua! Liian monta rautaa tulessa ja samalla kanavalla. Kuolin sitten siihen. Kysymys kuuluu, mitä vittua K10, K15 ja B15 hallinnoivat tehtävän aikana?
"Kolme-neljä RJtä huutelee samaan aikaan jotain vitun 'broken arrowia' tukiverkkoon ihan Mel Gibsonina..." -Härö
Post Reply