ARMA 3 modikeskustelu

Bummeri
Posts: 2971
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Bummeri » 05 Jan 2016, 22:42

KuiK wrote:http://www.elisanet.fi/kuik/@artyrangetables.zip

Tuossa olis nykästynä toimiva (ainakin pitäis) versio noista rangetableista RHS:n tykistölle.
Tässä on paljon samaa kuin RuPal:n tekeleessä mutta homma kumminkin tehty kokonaan uudestaan.
Rangetablet on nimetty:
ACE_Rangetable_D30
ACE_Rangetable_M119
ACE_Rangetable_M252
ACE_Rangetable_Podnos
ACE_Rangetable_D30_BK13
ACE_Rangetable_D30_BK6M

porukka voisi testailla että toimiiko nuo nyt oikeesti kunnolla vai onko se vain mun päässä.


Eikö noita saa yhteen itemiin?
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
KuiK
Posts: 68
Joined: 09 Jun 2015, 13:38

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby KuiK » 05 Jan 2016, 23:09

Bummeri wrote:Eikö noita saa yhteen itemiin?


Itselläni ei tietotaito riitä siihen ainakaan ihan heti
Image
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Cpl Honkonen » 06 Jan 2016, 00:47

Testaan välittömästi huomena. Luulis että miitä ei saa yhteen itemiin koska rupalillakin ne oli tolla tavalla. Ja ne kumminkin on eri baliistiikoilla niin siksi?
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
User avatar
Tuntematon
Posts: 2264
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Tuntematon » 06 Jan 2016, 06:05

KuiK wrote:
Bummeri wrote:Eikö noita saa yhteen itemiin?


Itselläni ei tietotaito riitä siihen ainakaan ihan heti


En tiedä onko tästä apua mutta ace rangecard (se TA kortti) pystyy katsomaan usean eri luodin lentoradat. Että jos jostain näkee miten se on tehty niin voisi katsoa mallia?
User avatar
Annddy
Posts: 382
Joined: 07 Feb 2014, 15:51

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Annddy » 06 Jan 2016, 06:06

GUI editor.
User avatar
KuiK
Posts: 68
Joined: 09 Jun 2015, 13:38

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby KuiK » 06 Jan 2016, 11:10

Tuntematon wrote:En tiedä onko tästä apua mutta ace rangecard (se TA kortti) pystyy katsomaan usean eri luodin lentoradat. Että jos jostain näkee miten se on tehty niin voisi katsoa mallia?


Rangecard toimii sillain että se katsoo aina sen mukaan mikä ase sulla on käytössä. En tiedä mitenkä tämän saisi toimimaan että Rangatable toimisi sitten myös niillä jotka eivät ole sillähetkellä tykissä ampujana.
Image
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Cpl Honkonen » 06 Jan 2016, 11:14

Image

Antaa erroria ja en saa niistä tableista mitään arvoja, ne on tyhjii. Saa kuitenkin auki.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
User avatar
KuiK
Posts: 68
Joined: 09 Jun 2015, 13:38

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby KuiK » 06 Jan 2016, 11:36

Cpl Honkonen wrote:Antaa erroria ja en saa niistä tableista mitään arvoja, ne on tyhjii. Saa kuitenkin auki.


Korjattu versio saman linkin takana
Image
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Cpl Honkonen » 06 Jan 2016, 12:32

Testattu ja ehdotan lisättäväksi välittömästi ja jonkun tekevänä vielä tehtävän jossa päässe tykillä ampumaan. Huomioitavaa on se että tarvitsee omat rangetablensa ja microdagrin etäisyyskien ottoa varten. Tai sitten koordinaattipohjalla rikonometrisesti.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
User avatar
KuiK
Posts: 68
Joined: 09 Jun 2015, 13:38

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby KuiK » 06 Jan 2016, 14:20

Uus versio linkin takana josta poistettu BK6M ja BK13 ammusten rangetablet koska ovat turhia
Image

Return to “Modit”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest