Ryhmä Capture The Island pelimodiin

Post Reply
AvelC
Posts: 1
Joined: 17 Apr 2014, 23:25

Ryhmä Capture The Island pelimodiin

Post by AvelC »

Haluaisimme kasvattaa partiotamme ryhmäkokoon, ja kyselisin jos täällä olisi halukkaita pelaajia. Ideana olisi saada monipuolinen kokoonpano, jotta kaikki hommat hoituisi (AT, AA, medic jne.) ja saada kokoon ryhmä, jolla olisi halua panostaa ryhmän sisäiseen tiimityöhön ja taktiseen pelaamiseen. Suurempi pelaajamäärä (jotka oikeasti kommunikoivat keskenään) mahdollistaisi myös erilaiset partioyhdistelmät kuten mortar, tarkka-ampujat tai panssaroitu ajoneuvo lopun ryhmän tukena. Jos on kiinnostusta, minut voi lisätä Steamissa: http://steamcommunity.com/profiles/76561197997873872

Niille, jotka eivät ole kyseistä pelimodia vielä kokeilleet, Capture The Island (CTI) on käytännössä PvP lipunvalloitusta, jossa voi ostaa itselleen aseita, varustusta ja ajoneuvoja. Se ei vaadi minkään modin manuaalista asennusta, mutta serverit joilla pelaamme sallivat ShacTac hud ja group indicator modit, joista on suuresti hyötyä. Voin tarvittaessa opastaa näiden asennuksessa. Lisäksi kolmannen persoonan käyttö on poistettu käytöstä pelaamiltamme servereiltä.
Qtwo
Posts: 2
Joined: 04 Mar 2014, 12:52

Re: Ryhmä Capture The Island pelimodiin

Post by Qtwo »

Oletteko millainen porukka? IRL kavereita, AFIlaisia vai....?
TheTaltsi
Posts: 1533
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: Ryhmä Capture The Island pelimodiin

Post by TheTaltsi »

Alkuperäiset jätkät taitaa olla IRLejä, mutta pari afilaista siellä nyt on pyöriny :D
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.
Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.
Lauri wrote:isä poisti afin pois
Post Reply