Youtube kanava

Post Reply
yakka34
Posts: 2
Joined: 27 Jul 2013, 13:44

Youtube kanava

Post by yakka34 »

Nykytilanne on se, että jokainen pelin nauhoittaja laittaa videot omalle youtube kanavalleen. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta videoita on hankala löytää, kun niitä on monilla eri kanavilla ja se hämmentää uusia pelaajia.
Ehdotukseni on luoda ArmaFinlandille oma youtube kanava jossa näitä videoita julkastaisiin omien kanavien lisäksi. Kanavalla olisi tietysti Arma Finland tyylinen ulkoasu, linkkit kotisivulle ja steam ryhmään, ts kannulle ja kaikki tarvittavat tiedot yhdessä paikassa.
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: Youtube kanava

Post by Keneraali »

Kyseinen kanava löytyy jo, sitä hoitaa video tiimi, lähinnä Bill. Ongelmana lähinnä on se että eivät saa materiaalia tarpeeksi. Pelaajien pitäisi alkaa uploadaamaan videoita heille jotta saadaan ne yhteisön kanavalle.
yakka34
Posts: 2
Joined: 27 Jul 2013, 13:44

Re: Youtube kanava

Post by yakka34 »

Onko kanava julkinen? Arma finland haulla löysin vain spottedbill kanavan. Videoita saisi parhaiten kanavalle luomalla selvän ohjeistuksen minne lähettää video ja jakamalla kanavan käyttöoikeutta videoiden kuvaajille.
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Re: Youtube kanava

Post by SpottedBill »

Youtube-kanavan kehittäminen on ehottomasti hyvä idea. Erityisesti trailerit, koosteet ja promovideot saavat siitä hyvän kodin. Pelaajat suurimmaksi osaksi halunnevat laittaa jatkossakin omat videonsa omille kanavilleen. ARMA Finland -kanavalla voidaan sitten likettää, favouritetetaa ja luoda playlistejä pelaajien videoista.

Kuten Kentsu tuossa sanoikin, tarvitaan lisää materiaalia yhteisön ensimmäistä promovideota varten, jota työstää audiovisuaalinen ihmelapsi Mogileuka.
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers
Post Reply