ARMA 3 modikeskustelu

User avatar
Johnson
Posts: 373
Joined: 07 Dec 2013, 18:02
Location: Espoo

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Johnson » 28 Jun 2016, 05:09

Tuntematon wrote:
Bummeri wrote:...

REPOOON :lol:


+1

Code: Select all

ASUS Z170-DELUXE
Intel® Core™ i7-6700K @ 4,6 GHz
ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti
G.Skill Trident Z 32GB DDR4 3200MHz
User avatar
raimo
Posts: 86
Joined: 19 Jul 2014, 18:20

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby raimo » 29 Jun 2016, 08:25

Bummeri wrote:brdm

no nyt ON!
User avatar
Castor
Posts: 1447
Joined: 01 Aug 2013, 13:51
Location: Hämeenlinna

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Castor » 30 Jun 2016, 20:08

https://forums.bistudio.com/topic/17623 ... la-for-a3/

Isla dualalle tullu päivitys, koko n. 343MB levyllä. Ihan mukavan oloinen kartta jos safarit ja isot aukeat + kaupungit ja slummialueet kelpaa.
Kaupunkialueissa on kokoa joskin iso osa ei ole sisäänmentäviä.

Toki kartassa löytyy hajanaista metsää, jokia, kallioita mäkiä sun muita, jos kiinnostaa niin kokoa on tuskin mitään => Testaamaan!

Image
Image
Last edited by Castor on 30 Jun 2016, 20:10, edited 1 time in total.
Reason: syyt
Temppa
Posts: 698
Joined: 30 Jan 2014, 07:33

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Temppa » 01 Jul 2016, 12:42

https://forums.bistudio.com/topic/192160-pedagnemod-upgrade-pack-arma-3-released/

User avatar
Castor
Posts: 1447
Joined: 01 Aug 2013, 13:51
Location: Hämeenlinna

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Castor » 17 Jul 2016, 20:29

Siinä tehtäväntekijöille kätevä työ kalu jos tahtoo tiettyjä aitoja, puskia, puita, rakennuksia matalaksi tai mitä ikinä keksiikään!
http://www.armaholic.com/page.php?id=31332

Tosiaan jos ette keksinyt jo niin tämä näyttää kartassa valmiiksi olevien objektien IDn, täten voit kaataa vaikka yhden pätkän aitaa tehtävään valmiiksi.

Modia siis voi käyttää tehtävää tehdessä mutta ei tarvii repoon lisää.
User avatar
Tuntematon
Posts: 2253
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Tuntematon » 17 Jul 2016, 21:18

Castor wrote:Siinä tehtäväntekijöille kätevä työ kalu jos tahtoo tiettyjä aitoja, puskia, puita, rakennuksia matalaksi tai mitä ikinä keksiikään!
http://www.armaholic.com/page.php?id=31332

Tosiaan jos ette keksinyt jo niin tämä näyttää kartassa valmiiksi olevien objektien IDn, täten voit kaataa vaikka yhden pätkän aitaa tehtävään valmiiksi.

Modia siis voi käyttää tehtävää tehdessä mutta ei tarvii repoon lisää.


5/5 linkki. ei anna edes ladata tuota tuolla :|
User avatar
Castor
Posts: 1447
Joined: 01 Aug 2013, 13:51
Location: Hämeenlinna

Re: ARMA 3 modikeskustelu

Postby Castor » 18 Jul 2016, 00:55

Tuntematon wrote:
Castor wrote:Siinä tehtäväntekijöille kätevä työ kalu jos tahtoo tiettyjä aitoja, puskia, puita, rakennuksia matalaksi tai mitä ikinä keksiikään!
http://www.armaholic.com/page.php?id=31332

Tosiaan jos ette keksinyt jo niin tämä näyttää kartassa valmiiksi olevien objektien IDn, täten voit kaataa vaikka yhden pätkän aitaa tehtävään valmiiksi.

Modia siis voi käyttää tehtävää tehdessä mutta ei tarvii repoon lisää.


5/5 linkki. ei anna edes ladata tuota tuolla :|

Elä tuntematon pistä niitä pikkuhousuja aina noin rullalle :) , jostain syystä postaukseni jälkeen ei ole enää päässy lataan tota.

Return to “Modit”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests