Radiokanavat briiffiin & Kanavien vaihto pikanapit

User avatar
Tuntematon
Posts: 2266
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: Radiokanavat briiffiin & Kanavien vaihto pikanapit

Postby Tuntematon » 09 Sep 2018, 21:53

Bummeri wrote:
Tuntematon wrote:Äkkiseltään en tiedä mikä muuttunu. Meilläkun käytössä RC niin dokumentointi ei ole ajan tasalla

oisko joku funktion nimi.

Sellasta epäilen. En vain ole ehtinyt/jaksanut alkaa kaivamaan sitä githubista
Bummeri
Posts: 2987
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: Radiokanavat briiffiin & Kanavien vaihto pikanapit

Postby Bummeri » 13 Dec 2018, 19:11

Tuntematon wrote:Otetaan kehitysideoita vastaan. ACE valikko näillänäkymin lähtee kellariin ja tulee oma UI tilalle.

Ace valikko on hyvä!
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
Tuntematon
Posts: 2266
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: Radiokanavat briiffiin & Kanavien vaihto pikanapit

Postby Tuntematon » 24 Jan 2020, 17:21

Näin puolentoista vuoden jälkeen.

Englannin kielisessä versiossa oli LR hint tekstit ristissä kun laittoi additionalin
Attachments
Afi_Radiokanavat.7z
2.1.2
(23.52 KiB) Downloaded 3 times

Return to “Modit”



Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 3 guests