A3 Erikoisjoukkokampanja II

User avatar
Paavo
Posts: 1001
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Paavo » 09 Jul 2014, 11:12

Image

ERIKOISJOUKKOKAMPANJA II - TASK FORCE 75: OPERAATIO PYTHON

Peli: ARMA 3
Aika: 3.8.2014 alkaen (elo-syyskuu)
Ensimmäinen tehtävä: 3.8.2014 klo 19
Toinen tehtävä: 31.8. klo 19
Loput päivittyy myöhemmin!
Paikka: ARMA Finland serveri
TeamSpeak: ts3.armafinland.fi

Taustatarina:

Vuonna 2030, Lähi-idän laajalle levittäytyneet levottomuudet ovat aiheuttaneet pakolaisvirran Etelä-Eurooppaan. Kreikkaan kuuluva Altis ja Stratis ovat olleet jo vuosikymmeniä puskurivyöhykkeenä Länsimaiden ja Lähi-Idän välillä. Altiksen ja Stratiksen saarilla syntyy sisällissota jonka seurauksena tuhansia siviilejä kuolee ja jää kodittomiksi. Sisällissodan taustalla on eri etnisten ja uskonnollisten ryhmien kiistat. Samana vuonna NATO lähettää alueelle joukkojansa turvaamaan rauhaa yhteistyössä Altian Armed Forces (AAF) kanssa.

Vuonna 2035 NATO:n rauhanturvaoperaation mandaatin päättymisen yhteydessä, Iranin johtama sotilaallinen liittouma Canton-Protocol Strategic Alliance Treaty (CSAT) lähestyy AAF joukkoja sotilaallisen tuen antamisen merkeissä. CSAT:n tarjoaman tuen taustalla on erityisesti alueen muslimiväestön etujen turvaaminen. Poliittisten paineiden vuoksi NATO joukkojen rauhanturvaoperaatio päätetään alueella. NATO joukkojen vetäytyminen aiheuttaa kuitenkin voimakkaita poliittisia jännitteitä alueella.

Vuoden 2035 heinäkuussa, AAF:llä on hallussaan iso osa Altiksesta ja Stratiksesta. NATO joukot ovat jo enimmäkseen poistuneet alueelta. Altiksen hallituksessa tapahtuu vallankaappaus. AAF joukot aloittavat yllätyshyökkäyksen saarella olevia NATO joukkoja vastaan, jonka seurauksena NATO lähettää alueelle omia tukijoukkojaan. AAF:n joutuessa puolustuskannalle NATO:n vastahyökkäyksen jälkeen, CSAT ilmoittaa tukevansa AAF:n joukkoja sotilaallisesti, ja alueella käydään lyhyitä tulitaisteluita myös NATO:n ja CSAT:n välillä. Konflikti ei johda kuitenkaan laajamittaiseen sotaan.

Tilanne nyt: Vuoden 2035 joulukuu. Stratis on NATO joukkojen hallussa, ja se toimii sen operatiivisena tukikohtana alueella. Altis on AAF:n ja CSAT:n hallinnassa. YK vaatii CSAT joukkojen poistumista alueelta, sillä he tuomitsevat Altiksen nykyisen hallinnon, ja CSAT:n sotilaallisen läsnäolon laittomaksi. NATO joukot laativat suunnitelman Altiksen valtaamiseksi.

Operaatio Python - Tavoitteet:

Pelaajat tulevat pelaamaan kampanjassa kuvitteellista erikoisjoukko-osastoa Task Force 75:sta sekä SBS (Special Boat Squadron) ryhmää, joille on annettu Altiksen valtaamisoperaation kannalta kriittinen rooli.

Operaation päätavoitteena on luoda NATO joukoille edellytykset laajamittaiselle Altiksen valtausoperaatiolle. Task Force 75:n ja SBS:n on pyrittävä salaamaan joukkojen läsnäolo saarella mahdollisimman pitkään. Vihollisella on merkittävä määrällinen ja materiaalinen ylivoima saarella. Joukkojen paljastuminen voi johtaa koko valtausoperaation vaarantumiseen.

Operaatio Python koostuu neljästä välitavoitteesta / vaiheesta:

Vaihe 1 - Luo yhteys paikalliseen NATO myönteiseen vastarinta järjestöön (FIA).
Vaihe 2 - Suorita häirintätoimintaa FIA:n kanssa vihollisjoukkoja vastaan.
Vaihe 3 - Paikanna ja tuhoa NATO maihinnousun kannalta kriittiset vihollisen taisteluvälineet.
Vaihe 4 - Tue NATO joukkoja maihinnousuoperaation viimeisissä valmisteluissa, ja sen toteutusvaiheessa.

Pelimekaniikka:

Erikoisjoukkokampanja jakautuu 3-5 eri tehtävään, jotka on tarkoitus pelata elo-syyskuun aikana. Pelaajien valinnat ja tehtävissä menestyminen vaikuttavat suoraan aina seuraaviin kampanjan tehtäviin. Kampanjassa hyödynnetään VTS (Virtual Training Space) ja Zeus moduuleja. Näiden tarkoitus on lisätä tehtäviin dynaamisuutta ja interaktiivisuutta.

Pelaajat pääsevät pelaamaan kampanjassa Task Force 75 erikoisjoukko-osastoa, sekä SBS (Special Boat Squadron) ryhmää. Jokaista kampanjan tehtävää edeltää SBS ryhmän tekemä tiedusteluoperaatio, joka pelataan siis SBS ryhmän kesken aina muutama päivä ennen varsinaista tehtävää. SBS ryhmän keräämän tiedustelutieto (screenshotit/valokuvat, videomateriaali, varastetut dokumentit jne.) annetaan TF 75:lle käyttöön tehtävän suunnittelua varten ennen tehtävän aloitusta.

Ilmoittautuminen:

Kampanja on kaikille pelaajille avoin, mutta siihen on sitova ilmoittautuminen ja paikkoja on rajoitetusti (24). Ilmoittautuneet pelaajat sitoutuvat parhaan kykynsä mukaisesti pelaamaan kaikkia kampanjan tehtäviä, joita on tarkoitus pelata n. 2 viikon välein elo-syyskuun aikana. Tarkoituksena on että pelaajat pelaavat samassa ryhmässä ja roolissa koko kampanjan ajan. Kampanjan komentaja valitsee itse ryhmänjohtajansa ilmoittautuneista.

Tämä kampanjan tarkoitus on tarjota jotain uutta ja erilaista yhteisön pelaajille. Kampanja pelataan MILSIM -tyylisesti, ja se edellyttää siihen ilmoittautuneilta pelaajilta tiettyjä ominaisuuksia ja tietynlaista pelityyliä. Tarkoitus on pelata tehtävät mahdollisimman särmästi, ja keskittyneesti: Hieman jopa eläytyen erikoisjoukkosotilaan rooliin.

Huom: Tämänlainen pelityyli ei ole tarkoitettu korvaamaan AFI:n tavallista tapaa toimia peleissä. AFI:ssa pyritään jatkossakin löytämään sopiva tasapaino erilaisten pelityylien välillä, niin että mahdollisimman monella pelaajalla olisi hauskaa yhteisön tapahtumissa. Tämä kampanja ei sovellu kaikille pelaajille, ja tästä syystä se pelataan erillään kaikista muista AFI tapahtumista!

Ilmoittaudu kampanjaan mikäli:

- Pidät vakavasta, MILSIM -tyylisestä pelaamisesta.
- Olet kärsivällinen
- Kykenet eläytymään ja hieman larppaamaan omaa rooliasi (mm. keskustelemaan GM:n ohjaamien siviilien kanssa).
- Pystyt sitoutumaan kampanjaan, eli muuttamaan omaa aikatauluasi pelipäiville sopivaksi.

Älä ilmoittaudu kampanjaan mikäli:

- Kyllästyt helposti odotteluun
- Et pidä MILSIM -tyylisestä pelaamisesta (ei sovellu todellakaan kaikille!)
- Et halua olla missään tekemisissä larppaamisen kanssa
- Et yleisesti ottaen pidä VTS sessioista (vrt. Projekti Uranus)
- Et pysty sitoutumaan kampanjaan elo-syyskuun aikana.

Erityishuomio: SBS ryhmällä tulee olemaan erityinen rooli kampanjassa. SBS ryhmään otetaan vain ja ainoastaan ne pelaajat, jotka todella haluavat ja osaavat larpata omaa rooliaan. Heillä on kampanjan aikana mm. soluttautumistehtäviä jotka edellyttävät vuorovaikutusta GM:n ohjaamien yksiköiden välillä, sekä tiedustelutiedon keräämistehtäviä joissa he eivät pääse ampumaan laukaustakaan. Kampanjan komentajalla on lopullinen sana SBS ryhmän valinnoissa.

Ilmoittaudu tässä viestiketjussa alla olevan kaavan mukaisesti, ja sisällyttä alla oleva tekstinpätkä omaan viestiisi:

Nimi:
Peliporukka (jos on):
Haettava rooli:


Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.

Kokoonpano:

Task Force 75

Vahvuus: 20 miestä

DELTA (Komento R.)
Joukkueenjohtaja - Aspirant
Joukkueen varajohtaja

ALPHA
Ryhmänjohtaja Makazan
Rynnäkkömies
Rynnäkkömies
Räjähdeaine expertti
Ase spesialisti (pitkän matkan aseet & raskaat aseet)
Lääkintämies

BRAVO
Ryhmänjohtaja Bummeri
Rynnäkkömies LoranM
Rynnäkkömies
Räjähdeaine expertti Kale
Ase spesialisti (pitkän matkan aseet & raskaat aseet) Ahteri
Lääkintämies Cultti

CHARLIE
Ryhmänjohtaja VarjoV2
Rynnäkkömies
Rynnäkkömies
Räjähdeaine expertti Konzig
Ase spesialisti (pitkän matkan aseet & raskaat aseet) Troska
Lääkintämies

SIERRA (SBS)

Ryhmänjohtaja - JP-9000
Operaattori (elektroniikka) - Taltsi
Operaattori (räjähteet) - Calzu
Operaattori (lääkintä) - Kriel

MUUTA:

LISÄTIETOJA TULEVISTA TEHTÄVISTÄ TARKENTUU TÄNNE VIESTIKETJUUN PIAN!
Bummeri
Posts: 2973
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Bummeri » 09 Jul 2014, 11:29

Miksi noin vähän paikkoja ?

Nimi: Bummeri
Peliporukka (jos on):
Haettava rooli: Aivan sama, Mielellään RJ
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
JP-9000
Posts: 464
Joined: 08 Aug 2013, 10:51

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby JP-9000 » 09 Jul 2014, 11:34

Nimi: JP-9000
Peliporukka (jos on): DORF
Haettava rooli: SBS ryhmänjohtaja

Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.

Bummeri wrote:Miksi noin vähän paikkoja ?


Ainakin testitapahtuman perusteella tämän tyylinen touhu ei tunnu toimivan kovin isolla porukalla. Lisäksi on varsin epätodennäköistä, että löydetään yli 20 "larppaamisesta" kiinnostunutta pelaajaa jotka eivät rupea perseilemään heti jos ei koko ajan tapahdu jotain.

--

Näin sivuhuomiona, tämän tyyliseen touhuun sopisi muuten varmaan cTab- modi kuin nenä pyllyyn. Pitäisi vaan heittää takaisin repoon tuo.
Kriel
Posts: 58
Joined: 26 Aug 2013, 18:25

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Kriel » 09 Jul 2014, 11:37

Nimi: Kriel
Peliporukka (jos on): DORF
Haettava rooli: SBS - Operaattori (lääkintä)

Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.
Bummeri
Posts: 2973
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Bummeri » 09 Jul 2014, 12:18

Edelliseen löydettiin jo se 30 pelaajaa ja ei niissä testi tapahtumissa mitään pelaajamäärästä riippuvia säätämisiä minusta tapahtunut. Ainoa mikä vaikuttaa on se VTSsän geari ja slottaus systeemi joka ei ole kovin järkevä. Mitenköhän paavo meinaa tehdä ne tässä?

Mitä sinä JP tarkoitat ettei toimi isolla pelaajamäärällä ?
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
Tonto-
Posts: 1051
Joined: 31 Aug 2013, 19:17

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Tonto- » 09 Jul 2014, 12:24

Nimi:Tonto
Peliporukka (jos on):FJT
Haettava rooli: Ase spesialisti (pitkän matkan aseet & raskaat aseet)

Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.
Ja ennemmin lyödä lyötyy kuin joutuu sen kenkiin - lajin luonto vai ajan henki?
User avatar
Anssi
Posts: 592
Joined: 21 Feb 2014, 19:43
Location: Kerava

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Anssi » 09 Jul 2014, 12:33

Nimi: Anssi
Peliporukka (jos on): AFI
Haettava rooli: Ase spesialisti

Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.
User avatar
JP-9000
Posts: 464
Joined: 08 Aug 2013, 10:51

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby JP-9000 » 09 Jul 2014, 12:41

Bummeri wrote:Edelliseen löydettiin jo se 30 pelaajaa ja ei niissä testi tapahtumissa mitään pelaajamäärästä riippuvia säätämisiä minusta tapahtunut. Ainoa mikä vaikuttaa on se VTSsän geari ja slottaus systeemi joka ei ole kovin järkevä. Mitenköhän paavo meinaa tehdä ne tässä?

Mitä sinä JP tarkoitat ettei toimi isolla pelaajamäärällä ?


Testieventissä ainakin alkoi välitön perseily heti kun toiminta lakkasi hetkeksikään ja sitä tapahtuu vähän väistämättä näissä Zeus/VTS - säädöissä. Se ei toki varsinaisesti pelaajamäärästä riipu, mutta kuten ylempänä totesin, todennäköisesti pienempi porukka saadaan helpommin täyteen jengiä jolla on edes vähän keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja aitoa halua pelata tämäntyylisiä tehtäviä.

Sitten vielä toki sekin, että mitä enemmän porukkaa, sitä enemmän Zeuksella / Gamemasterilla on hommia. Pienemmälle porukalle on helpompi keksiä mielekästä puuhaa ja olla paremmin läsnä.
TheTaltsi
Posts: 1531
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby TheTaltsi » 09 Jul 2014, 13:11

Nimi: Taltsi
Peliporukka (jos on): AFI
Haettava rooli: SBS ryhmäläinen / ABC Ryhmänjohtaja/Lääkintämies

Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
User avatar
Aspirant
Posts: 1029
Joined: 28 Sep 2013, 10:20

Re: A3 Erikoisjoukkokampanja II

Postby Aspirant » 09 Jul 2014, 13:39

Nimi: Aspirant
Peliporukka (jos on):
Haettava rooli: Ihan sama

Olen lukenut ja ymmärtänyt kampanjan erityisvaatimukset. Ilmoittaudun kampanjaan, ja lupaan täyttää omalta osaltani sen asettamat vaatimukset. Jos olen estynyt osallistumaan johonkin tehtävään kampanjan aikana, lupaan ilmoittaa siitä ensi sijassa ryhmän- tai joukkueenjohtajalleni.

Return to “Menneet tapahtumat”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests