Page 1 of 1

Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 12 Jun 2014, 13:18
by JP-9000
Tuossa oli eilen illalla pelien jälkeen puhetta tästä modista ja tuli mieleen vähän kartoittaa olisiko ihmisillä kiinnostusta jossain vaiheessa ottaa osaa isompaan napalminkatkuiseen iltamaan Vietnamin viidakoissa ARMA 2:n Unsung - modin parissa. Tapahtumaa varten tultaisiin luomaan erillinen repo ja sen hypoteettinen ajankohta on vielä täysin auki. Tämän äänestyksen tarkoituksena on lähinnä kartoittaa yleistä mielenkiintoa, eli jos sitä yhtään on niin rasti ruutuun niin tiedetään kannattaako tällaista lähteä järkkäämään. Ketjuun voi myös kirjoitella että vähän minkätyyliset tehtävät mahdollisesti kiinnostaisivat ym.

Äänestys on auki kuukauden tästä päivästä.

Lisätietoa modista

ARMAholic

Manuaali (pdf)

[media]http://youtu.be/ub7a2rP3olA[/media]

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 12 Jun 2014, 23:37
by Nummi
Ainahan toisen kotimaan sotahistorian synkimmän hetken restauroiminen kiinnostaa! :D

Vietnam-mätöissä on järjettömästi potentiaalia ihan vain kaiken elokuvamatskun perusteella. Siitä sodasta on niin perhanasti erilaisia skenaarioita kuvattu elokuvissa ja lehdissä ja ihan vittu kaikessa. On jo ihme ettei ainakaan yhtä mielenkiintoista tehtävää saisi aikaiseksi.

Yksi villi idea mikä itselläni tuli juuri mieleen. USA:lla on tiedusteluyksikön päämaja turvalliseksi todetun paikalliskylän lähistöllä. Muutaman jalkaväkiryhmän lähtiessä tekemään puhdistusoperaatiota kohti vihollisen viimeisiä tunnettuja asemia (vaikkapa jeepeillä tietä pitkin?), sissit kulkevat tunneleita pitkin kylään, ja sieltä hyökkäävät yllättyneiden amerikkalaisten kimppuun. Käytännössä tämän tehtävän voisi toteuttaa tvt:nä niin, että vietkongilla olisi alaisuudessaan kaksi eri ryhmää, toinen vastuussa amerikkalaisten harhauttamisesta tien päällä, ja toinen vastuussa tiedustelupäämajan tuhoamisesta. Näin amerikkalaisten puolella pelaaville olisi oikea vastus tien kummassakin päässä. Kun he pääsevät tietä pitkin päämääräänsä, voi heitä odottaa mähinät siellä, mutta samaan aikaan tukikohdasta voi tulla hätäisiä avunkutsuja. Amerikkalaisten päätavoite on tietysti päämajansa pelastaminen tai takaisinvaltaus. Jos vietkongille antaa tehtäväksi tuhota tiedustelumateriaalia päämajassa, voisi tuhoamiseen laittaa ajastimen joka mahdollistaisi amerikkalaisten väliintulon.

Villi idea, en tiedä haluaako tuota balanssihelvettiä kukaan ottaa kontolleen. Ajoituksen nappiin saaminen tuollaisessa tehtävässä olisi hankalaa. Tunnelit voisi simuloida yksinkertaisesti spawnaamalla vietkong kylään josta he eivät voi lähteä ensimmäiseen viiteen minuuttiin.

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 13 Jun 2014, 17:35
by Annddy
Suurena 60's musiikin ja aikakauden ystävänä kannatan :). Tuo tehtävähän sinänsä on helppo toteuttaa, loppujen lopuksi kun kyseessä on TVT riippuu se pelaajista itsestään. Itse haluaisin taas nähdä ihan tommosta perus "embrace the suck" meininkiä josta olen puhellutkin, mitä tehtiin vanhan OFP-yhteisön kanssa. Eli porukka starttas firebasesta, oli tietty AO. AOlla oli vihollista, ehkä bunkkereita tai sitten ei vaan ollu yhtään mitään. Tosin mukavahan se on vastustajaa nähdäkkin :).

Itsellä tulee TVT idea mieleen skenaariosta joissa Mariinin recon jampat tai sitten vain LRRP poppoo on tiedustelemassa ja on valmistautumassa extractioniin. NVA pyrkii etsimään jenkit jotka joutuvat sitten muna ravia vetää viidakon läpi luotien vilistessä ympärillä kohti Hekoja.

Jos tehtäviin tarvitaan tekijöitä ylimääräisiä. Voisinpa vaikka uhrautuakkin.

Jos jotain nyt yleensä kiinnostaa tuo konflikti ja vielä vähän erikoisemmat jampat. Eli SOG tyypit, jotka veti Laosiin yms. (Missä US-joukot ei saisi olla) Kaikkea tulenjohto tehtävistä, vankien pelastuksiin.

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 27 Jun 2014, 15:33
by JP-9000
Muistutellaas tämänkin olemassaolosta.

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 27 Jun 2014, 20:46
by Nummi
Olemassa on juu'u. Mitäs tässä sitten, jaa'a.

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 27 Jun 2014, 22:31
by Aspirant
Olen yhden Vietnam eventin pelannut, ja oma mielipiteeni on se että se on todella perseestä ellei korjata sitä että ai ampuu lehtien läpi.

Kiva taistella semmoista vihollista vastaan jota ei voi nähdä, mutta se osuu sinuun erittäin helposti.

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 29 Jun 2014, 19:02
by Annddy
Niino, mitä noista oikeitten veteraanien jutuista oon päätelly niin aika paljonhan tää VC ja NVA tappeliki sil tavalla, että päästettii lähelle ja sit vaa spreijattiin ja olivat aika tarkkojakin ampumaan, ymmärrän kyllä Aspirantin pointin, mutta ei ne nyt niiiin tarkkoja ole.

Re: Napalmia ja Rock 'n' Rollia (ARMA 2 Unsung)

Posted: 03 Jul 2014, 19:12
by Emppu
Totta vitussa, mainostakaa nyt vaikka että tänkuun vikalla viikonloppuna ois joku iso vietnam TVT ni saatais vaikkapa 45-60 osallistujaa :D ite saisin tommoseen mättöön varmaan 5:kin kaveria tulemaan