A2 6.5. United Operations -vierailupelit

User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

A2 6.5. United Operations -vierailupelit

Postby Paavo » 08 Apr 2014, 23:18

Image

UNITED OPERATIONS - VIERAILUPELIT

Peli: ARMA2
Aika: 6.5.2014 klo 21
Paikka: United Operations -serveri

Perustietoa:

ARMA Finland vierailee United Operationsilla!

Vierailu sijoittuu UO:n säännöllisesti järjestettyyn Tactical Tuesday -tapahtumaan, joissa pelataan lähinnä COOP tehtäviä MilSim tyylisesti. Odotettavissa on siis realismiin pyrkivää pelaamista suurella pelaajamäärällä. Tämä on loistava tilaisuus etenkin niille pelaajille, jotka eivät ole vielä kokeneet suuren pelaajamäärän COOP tehtäviä (70+ pelaajaa).

UO:lla pelataan useita eri tehtäviä illan aikana, aivan kuten AFI:n viikkopeleissäkin.

Ilmoittautuminen:

Tapahtuma on kaikille avoin, ja se ei vaadi pelaajilta erillistä ilmoittautumista!

Kokoonnutaan ARMA Finland TeamSpeakissä ennen tapahtuman alkua klo 20:00, ja siirrytään sieltä sitten yhdessä UO:n servereille klo 21:00. Myöhäinen ajankohta johtuu aikaeroista.

Modit ja muut säätämiset:

Pelatakseksi United Operationsilla tänä päivänä, sinun on luotava tili heidän foorumeille. Syy tähän on se että yhteisössä oli aikanaan paljon häiriköitä, ja näistä haluttiin päästä eroon.

Luo tili heidän foorumeille täältä: https://forums.unitedoperations.net/index.php?app=core&module=global&section=register

United Operationsilla on käytössään heidän oma Custom Repository -modisetti. Tämä on ladattavissa forumeille rekisteröitymisen jälkeen.

Klikkaa UnitedOperations.Net - SRV1 - Primary PlayWithSix linkkiä osoitteessa: http://forums.unitedoperations.net/index.php/page/ArmA2/servers

Huomioitavaa:

Muistakaa käyttäytyä asiallisesti näissä vierailupeleissä! UO:n peleissä tarvitaan kärsivällisyyttä. Ottakaa tämä vierailupeli oppimiskokemuksena siitä, kuinka toisissa isoissa yhteisöissä pelataan ARMAa.

Slottaaminen UO:n peleissä tapahtuu samalla tavalla kun AFI:n viikkopeleissä. Huomioikaa kuitenkin se, että erityisesti johtoroolit ja muut erityisroolit edellyttävät pelaajilta jenkkien SOP:n tuntemusta. Jos et tiedä mitä SOP tarkoittaa, älä ota erityisrooleja.
User avatar
Makela
Posts: 899
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: A2 6.5. United Operations -vierailupelit

Postby Makela » 09 Apr 2014, 12:22

Pari juttua niiden SOPsta:

- Johtoroolit edellyttää selvää päätä, eli elkää olko kauheessä katokännissä (kuten yleensä Afin peleissä ;) ) jos halajatte JJn/RJn hommiin.

- Banaania satelee jonnin verran helpommin, jos ei kuuntele admineita. Hotmic ja yleinen hölinä väärässä paikassa, voivat johtaa (ja ovat johtaneetkin) 24h banneihin.


HUOM!

UOlla ingame tessun kanavalle pääseminen edellyttää profiilin verifoimista. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulee mennä heidän foorumeille tekemään profiili omalla TS-profiili nimellä ja sen verifoimista likin takana olevalla sivulla.

http://forums.unitedoperations.net/index.php?app=uouas

Nämä pari pointtia nyt erikseen sanottuna, hommien pitäisi onnistua kivasti.
Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: A2 6.5. United Operations -vierailupelit

Postby Paavo » 30 Apr 2014, 10:18

Tapahtumatietoja päivitetty!
User avatar
Makela
Posts: 899
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: A2 6.5. United Operations -vierailupelit

Postby Makela » 06 May 2014, 16:38

Se on sitte tänään Finnvaasion paikka, toivottavasti tulee paljon porukkaa.
Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?
Temppa
Posts: 699
Joined: 30 Jan 2014, 07:33

Re: A2 6.5. United Operations -vierailupelit

Postby Temppa » 06 May 2014, 17:23

"UOlla ingame tessun kanavalle pääseminen edellyttää profiilin verifoimista. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulee mennä heidän foorumeille tekemään profiili omalla TS-profiili nimellä ja sen verifoimista likin takana olevalla sivulla."

Oliskohan niin että tactical tuesdayn peleis tuo verifoiminen on poistettu, en oo sitä koskaan tarvinnu muutakuin muina päivinä.

Return to “Menneet tapahtumat”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests