Ruotsi Coop - Vierailupelit - Su 20.01 Klo 2100

User avatar
JoneKone
Posts: 2474
Joined: 30 Jun 2014, 14:34
Location: Helsinki

Re: Ruotsi Coop - Vierailupelit - Su 20.01 Klo 2100

Postby JoneKone » 23 Jan 2019, 20:08

Bummeri wrote:....
Ilmoittautuneista noin 40% jätti tulematta. Luku oli merkittävä. Tällä ei kuitenkaan ollut pelien onnistumisen kannalta mitään väliä, sillä me saatiin ryhmä toimimaan mallikkaasti kuudella pelaajalla. Yritin paikata poisjääneitä rekryämällä ennen pelejä lisää pelaajia tessusta. Sain houkuteltua 3, joista 2 ei kerennyt ladata modeja. Ilmoittautuneet, jotka jättivät tulematta voivat avata syitä tulematta jättämiselle täällä. Tiedän vain ettei tuntematon kerennyt kotiin junien takia. Muista en tiedä.


On kyllä järkkäjälle syöpää jos ilmoittautuu, ei peru ja jättää sit tulematta. Ei voi oikein ymmärtää. Etenkin kun awatsin kautta hoidettuna peruminen on kaksi klikkausta.

Mut hyvä että hommat rullas kaikesta huolimatta. Seuraavaan yritän sit ite kans.
"Vihollisen paras ase on oma krh" - Acidizer
User avatar
Tohtori Kuolema
Posts: 11
Joined: 03 Jan 2017, 15:13

Re: Ruotsi Coop - Vierailupelit - Su 20.01 Klo 2100

Postby Tohtori Kuolema » 27 Jan 2019, 16:21

Täältä kanssa kehuja meiningille.

Oli todella kiva pelata cooppia kun tuntui, että kaikki pelaa kunnolla ja tosissaan. Tehtävä oli varsin toimiva, ehkä hitusen helppo, mutta viihdyttävä.

Toiminta oli hyvin samankaltaista kuin meillä, tosin pieniä eroja löytyy esim. suunnitteluvaiheessa. Tykkäsin erityisesti kunnollisesta organisoidusta debriefistä tehtävän jälkeen, en tiedä onko tämä heillä aina tapana vai oliko tämä vain eventistä johtuvaa?

Itse ainakin olen mielelläni mukana jatkossa ja olispahan vähän useammin sunnuntaisinkin jotain tekemistä kun itsellä on nuo vapaapäivät vähän hankalasti.

Return to “Menneet tapahtumat”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests