INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Paavo » 27 Apr 2018, 11:27

INSURGENCY: ROOLIPELITAPAHTUMA

Image

Aika: Su 13.5.2018 klo 18:30
Paikka: AFI peliserveri
TeamSpeak: AFItessu
Pelaajamäärä: AFI n. 60-90 pelaajaa - UO ja SSG n. 50-80 pelaajaa
Modipaketti: Insurgency -repository AFIsyncistä

Kuvaus:

Kuvaus[+] Spoiler
Afghanistanin ISAF rauhanturvaoperaatiota simuloiva, kevyttä roolipelaamista sisältävä monikansallinen tapahtuma. ARMA Finland pelaajat ovat tapahtumassa Afghaaneja: Heimolaisia, Talibaaneja ja ANP (Pieni paikallinen poliisivoima) muutamilla lisärooleilla (tulkkeja, avustustyöntekijöitä, kauppiaita yms). UO ja SSG -yhteisöt edustavat ISAF joukkojen moninkansallisia joukkoja: Yhdysvaltojen armeijan, sekä Ruotsin rauhanturvajoukkojen jalkaväkijoukkueita.

Tapahtuma pelataan muokatulla Kunduz lite -kartalla. Tavoitteena on luoda immersiivinen, Afghanistanin konfiktiympäristöä kuvaava tapahtuma jossa raja siviilien ja vihollistaistelijoiden välillä on häilyvä. Valtaosa AFI pelaajista sijoitetaan kahteen pääheimoon jotka toimivat alueella. Heimojen valtakamppailu on tapahtuman keskiössä ja ohjaa heimolaisten toimintaa: Molemmat pyrkivät haalimaan itselleen mahdollisimman paljon resursseja ja turvaamaan oman heimonsa toiminnan, sekä samalla eväämään toiselta heimolta näitä asioita.

Heimolaiset eivät kuitenkaan ole avoimessa sodassa keskenään tapahtuman alussa, ja aseita on hyvin rajatusti saatavilla (Meleemodi kuitenkin käytössä). ISAF joukot pyrkivät de-eskaloimaan alueella esiintyvää väkivaltaisuutta ja levottomuutta neuvotteluiden, turvallisuustakeiden ja vastaavien kautta. Taliban joukot sen sijaan pyrkivät eskaloimaan väkivaltaisuutta, eli saamaan heimot taistelemaan avoimesti sekä toisiaan että mahdollisesti ISAF joukkoja vastaan. Molemmat heimot ovat tehtävän alussa neutraaleja sekä ISAF että Talibania kohtaan, ja ainoastaan näiden tekemät elkeet, tarjotut resurssit, palvelukset ja kaikki pelin tapahtumat määrittävät kumpaan suuntaan heimon kannatus kallistuu.


Pelimekaniikka ja erityissäännöt:

Pelimekaniikka ja erityissäännöt[+] Spoiler
Heimolaiset muodostavat pääosan pelaajista ja näiden toiminta on täysin ylhäältäpäin johdettua. Heimolaiset jakautuvat pieniin soluihin, joiden solujohtajat vastaanottavat ja välittävät heimopäällikön toimintaohjeita alaisille:

- Heimopäälliköillä on täydellinen käskyvalta kaikkiin muihin heimolaisiin, ja pelaajien on näin ollen ehdottomasti noudatettava kaikkia heimopäällikön käskyjä!
- Samalla kaikki heimolaisten itsenäinen päätöksenteko ja toiminta joilla on negatiivisia tai positiivisia seurauksia toiselle heimolle on täysin kiellettyä. Ainoastaan itsepuolustus on sallittua konkreettisen fyysisen uhan alla.
- Heimolaiset voivat pyrkiä vaikuttamaan heimopäällikön mielipiteeseen esimerkiksi raportoimalla alueen tapahtumista, mutta kaikelle toiminnalle on pyydettävä lupa ylhäältä.
- Heimolainen ei voi itsenäisesti päättää vaihtavansa puolta toiseen heimoon, eikä toimia tahallisen haitallisesti omaa heimoaan kohtaan.

Heimojen toiminta on tavoitteellista. Pelin lopussa se heimo jonka hallussa on enemmän materiaalisia resursseja on voittaja. Näitä resursseja ovat mm. humanitäärinen apu (vesi ja ruokalavat), raha, huumeet, toimivat ajoneuvot, valaistus yms. Se että onko nämä materiaalit saatu neuvottelemalla, uhkailemalla tai väkisin ottamalla on heimopäällikköjen päätöksien varassa. Jokaisella päätöksellä on kuitenkin seurauksena tapahtuman muiden toimijoiden suhtautumisessa heimoon.

Pelimekaniikan ja immersion tueksi tapahtumassa on muutamia erikoisrooleja. Kaikki erikoisroolit liittyvät jollain tavalla pelimekaniikkaan, eli ns. täysin turhia pelkkään roolipelaamiseen perustuvia rooleja ei tässä tapahtumassa nähdä. Näiden tarkemmat kuvaukset löytyvät alempaa ilmoittautumisohjeiden yhteydessä.

Kaikki AFI:n pelaajat kääntäjiä lukuunottamatta puhuvat tapahtumassa ainoastaan suomea, vaikka tosiselämässä osaisivatkin englantia! Tämän lisäksi AFI pelaajien olisi ennen tapahtumaa vaihdettava pelaajaprofiilin kasvot tapahtumaan soveltuvaksi (modi lisää inventoryn kautta laitettavat parrat, mutta kaikenlaiset sotamaalaukset pohjalla ovat kiellettyjä).


Tapahtuman vaatimukset pelaajille:

Lue tämä[+] Spoiler
Kyseessä on kokonaan uusi tehtäväkonsepti jota ei olla koskaan aiemmin yritetty tässä mittakaavassa tiedettävästi missään päin maailmalla. Tästä syystä tapahtuman onnistuminen edellyttää ehdottomasti sitä, että kaikki ARMA Finlandin pelaajat kykenevät käyttäytymään ja toimimaan tapahtumassa kunniallisesti. Jokainen AFI pelaaja edustaa yhteisöä, ja jokaisen käytöksellä on merkitystä mielekkään ja immersiivisen pelikokemuksen kannalta. Mukana on muita ulkomaisia yhteisöjä, ja haluamme luonnollisesti osoittaa heille kykenevämme tämän kaltaisiin erikoistapahtumiin.

Tapahtuman osallistuvilta pelaajilta edellytetään kykyä ja halua roolipelata, sekä ehdotonta valmiutta noudattaa ennalta sovittuja pelisääntöjä ja tilannekohtaisia kirjoittamattomia herrasmiessääntöjä!

Kaikki tarkoituksellinen epäasiallinen käytös johtaa hyvin matalalla kynnyksellä elinkautiseen pelikieltoon AFI peleihin.

Yksinkertaisesti vielä: Jos ARMAssa sinua kiinnostaa vain sotilastoiminta tai kevyt larppaaminen ei sovi luonteelle, se on täysin ymmärrettävää ja voit jättää tämän eventin välistä!


Ilmoittautuminen:

Tapahtumaan ilmoittaudutaan AWATS:n kautta: https://armafinland.fi/awats/index.php?page=EI&eid=1667898210979456816

Erityisrooleista löytyy lisätietoa, ja näihin voi ilmoittautua tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/HEjUwD7zud3DeSID2

Erityisrooleihin valitaan pelaajat ilmoittautumisjärjestyksen, ja tapahtuman järjestäjien katsoman soveltuvuuden perusteella.

Peruuta ajoissa, jos et jostain syystä pääsekään paikalle, ja lataa modipaketti ennen tapahtumapäivää ja varmista modien toimivuus liittymällä palvelimelle aiemmin tapahtumaviikolla!

TAPAHTUMASTA TULOSSA VIELÄ LISÄINFOA ENNEN PELIPÄIVÄÄ. SEURATKAA TÄTÄ VIESTIKETJUA SIIS AKTIIVISESTI!
Last edited by Paavo on 12 May 2018, 16:42, edited 5 times in total.
Reason: asd
faf
Posts: 188
Joined: 17 Mar 2015, 22:10

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby faf » 27 Apr 2018, 13:56

Huikeaa että tällaisia järjestetään! +1, odotan innolla.

(viestin loppuosa siirretty suunnitteluketjuun)
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Paavo » 27 Apr 2018, 16:29

faf wrote:Huikeaa että tällaisia järjestetään! +1, odotan innolla.

(viestin loppuosa siirretty suunnitteluketjuun)


Innostus on kuulemma kova myös SSG:llä ja UO:lla 8-)
User avatar
Makela
Posts: 899
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Makela » 27 Apr 2018, 22:46

*HYPE-HYPE-HYPE!!!!*
Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Paavo » 29 Apr 2018, 17:35

AWATS-ilmoittautuminen avattu!

Tapahtumassa tulee olemaan rajattu määrä immersiota luovia rooleja, jotka saattavat sisältää hieman enemmän roolipelaamista. Näistä tulee kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet pian.
Enzio
Posts: 259
Joined: 26 Jul 2013, 19:12

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Enzio » 30 Apr 2018, 16:07

Repolainen pystyssä, eventti servu tulee kuitenkin pyörimään Northern Fronts repolla, joten servulle pääsemistä ei voi vielä testata.
Olen nallepa, sanokaa vain nallepaksi.
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Paavo » 05 May 2018, 16:45

Lisätty pelimekaniikka kuvastavia asioita, sekä ilmoittautumislomake erityisrooleihin.
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Paavo » 07 May 2018, 17:19

Ilmoittautumisia tullut hyvin erikoisrooleihin, hieno homma!

Mainittakoon että tässä tapahtumassa näitä on kuitenkin rajoitettu määrä, ja kaikkien toiveita ei valitettavasti pystytä täyttämään. Pelimekaniikka rakentuu vahvasti heimolaisten toimintaan, eli sinne pitää kuitenkin saada se päävahvuus.

Pyrin mahd.pian (ti-ke välillä) antamaan lisätietoa rooleihin valituille, ja ilmoitan myös jos jokin rooli vielä tarvitsee vapaaehtoisia.
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby Paavo » 08 May 2018, 17:02

Erikoisroolit toistaiseksi täynnä!

Lähes kaikki näihin tähän asti ilmoittautuneet saivat jonkin roolin, ja osa saanut omasta roolistaan jo tiedon. Lopuille kerron heti kun tilaisuus sallii - voi myös itse lähestyä privaviestillä.

Lisää erikoisrooleja saatetaan avata, mikäli osallistujamäärään tulisi jokin maaginen kasvu ja pääsisimme johonkin 80 pelaajan lukemiin (ei pelkästään ilmoittautumismäärän, vaan myös paikalle saapuneiden osalta).

Perus heimolaisena pelaat kuitenkin toiminnan ytimessä, eli tekemistä riittää siellä varmasti oikein hyvin.
User avatar
banzai112
Posts: 27
Joined: 20 Nov 2015, 19:31

Re: INSURGENCY -RP TAPAHTUMA 13.5.18 (AFI, UO, SSG)

Postby banzai112 » 10 May 2018, 03:27

Jos tulkki ei pääse paikalle voin tulla tuuraamaan puhunt englantia melkein koko elämäni.
cpu = i7-7820X jossa tim vaihdettu @ 4.9ghz
ram = G.Skill 32GB Trident Z RGB 3200mhz
emo = Asus ROG STRIX X299-E Gaming
gpu = Asus GTX 1080 STRIX OC
case = Phanteks Enthoo EVOLV ATX
cooler = EK custom looppi
ja cablemodin rgb helvetti

Return to “Menneet tapahtumat”Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests