ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

User avatar
Nouty
Posts: 212
Joined: 30 Jul 2013, 14:35

Re: ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

Postby Nouty » 23 Feb 2014, 15:34

Kiitokset Fureanille loistavasta tehtävästä!
En ollut mukana kun tuossa viimeisessä tehtävässä mutta meininki oli ainakin omassa ryhmässä kokoajan hyvä.
Kohdehenkilöä ei ilmeisesti saatu hengiltä joten ehkä muhammetin metsästys jatkuu vielä joskus myöhemmin.... ;)
User avatar
Paavo
Posts: 1001
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

Postby Paavo » 24 Feb 2014, 13:17

Hei,

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Erityinen kiitos vielä Fureanille loistavista tehtävistä: Kampanjan tehtävät olivat juuri sellaisia kun olin itse toivonutkin! Tämä kampanja oli mielestäni aivan parhautta AFI:ssa tähän mennessä.

1. Ryhmälle:

Oli aivan mahtavaa pelata näin osaavan ja motivoituneen ryhmän kanssa. Vaikka muutama pelaaja aina vaihtuikin jokaisessa tehtävässä, kaikki meidän ryhmässä pelanneet hoitivat hommansa enemmän kuin hyvin. En itse muista koska viimeksi olisi ollut näin hyvää yhteistoimintaa omien ryhmäläisten välillä. Ryhmä toimi mielestäni aivan loistavassa balanssissa semmoisen mil-sim tyylisen pelaamisen ja hieman rennomman pelaamisen välillä. Suuri kiitos vielä koko Alpha ryhmälle!

Yleispalaute / kritiikki (oma ja muilta saatu):

- Laitetaan ensi kerralla eri pelipäivät kampanjalle, etteivät ne menisi päällekkäin viikkopelien kanssa
- Tehdään ilmoittautuminen ja osallistuminen helpommaksi. Ne pelaajat, jotka haluavat sitoitua, voivat ja sitä kautta saada itselleen varmemmin erityisrooleja. Luodaan kuitenkin esim. ylimääräisiä paikkoja pelaajille joilla ei ole mahdollisuuksia sitoutua.
- Hoidetaan nuo modi-asiat paremmin kuntoon.
User avatar
Annddy
Posts: 382
Joined: 07 Feb 2014, 15:51

Re: ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

Postby Annddy » 28 Feb 2014, 18:05

Hejj,

Tuntuu että voisi omia näkemyksiä lisätä, tai ainakin antaa omat kiitokset mahtavasta tehtävästä.

Itse osallistuin vain viimeiseen tehtävään, vaikka aiempina päivinäkin olin paikalla mutta en pelissä koska luulin, että kaikki slotit oli täynnä ja en sitten ilenny tulla kysymään peli-TSään, vaan tyydyin kaatamaan olutta ja odottamaan tehtävän päättymistä.

4.Ryhmälle, eli mäkelän taktikool bunch:
Tehtävähän käynnistyi niinkuin oletettiin, venailtiin... larpattiin.. ropetettiin kun jollekkin opetettiin miten ACE interaction menut toimii, ehkä väärä paikka ja ajankohta, mutta se on vain tämmöstä. Kuitenkin jos joku jäi mieleen on se, että tämmöinenkin organisaatio kuin AFI on, niin jokainen ainakin 4.Ryhmässä veti hyvin ja asiallisesti, tämmöistä mitä jotkut hakee Milsim-yhteisöissä yms. niin hienoa nähdä, että tässäkin peliporukassa automaattisesti tämmöinen onnistui.

Compoundeja puhdistettiin niinkuin sitä ois tehty koko ajan, kolme miestä ovelle.. sisään... "Meen oikealle... Meen vasemmalle...Vasen tyhjä.. Oikealla ovi!" ja taas ryhmitytään ovelle ja lets mentiin. Compoundin määrä oli iso, mutta pala kerrallaan vedettiin tälleen koko asutuskeskus läpi... Aika hyvin mun mielestä porukalle jonka kanssa ei oltu treenattu etukäteen. Koko ajan tuli tietoa missä kaveri on, mitä nyt yhdessä sekaannuksessa huomasin olevani toisella puolen kylää yksin ja eksyin sokkeloon myöhemmässä vaiheessa tehtävää :D.

3.R liitty meidän joukkoon, kun kopterit bugasi ja jatkettiin matkaa seuraavalla kohteelle jalan ja osittain koko ajan taistellen, hyvin pelasi kemiat kaikilla.

Itsellä oli satakymppi mukana ja sillä tulikin tiedusteltua ja tuhottuakin vihollisenpartioita, mutta kohokohdaksi kyllä jäi kun oltiin otettu tappioita ja olimme N-puolella kylässä katsomassa kohdetta, jossa Hastingsin oli tarkoitus sijaita. Kiipesin yhden compoundin katolle ja voisiko sanoa, että oli aika maalirikas ympäristö. Kohta oli toinenkin 110 vierellä, RJ kiikarin kanssa ja yksi piti securityä, samalla näin kun 1.-2.R eteni kohteella ja seuraavan nurkan takana oli taistelija, kun oma ryhmä tuli nurkalle, oli taistelija jo kaatunut, eli päästiin oikeasti suojaamaankin omia ryhmiä.

Tehtävä oli pitkä 'bout 3h... Kuitenkin kaikki jaksoi olla mukana todella loppuun asti, kun oltiin käyty kymmeniä rakennuksia läpi eikä kohdetta löytynyt niin ote helposti herpaantuu eikä aina jaksa keskittyä turhautumisen takia.
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Re: ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

Postby SpottedBill » 12 Mar 2014, 18:33

Videomateriaalia kamppiksesta on jo jonkin verran kasassa, mutta jos teillä on vielä videomateriaalia kamppiksesta otan mielelläni vastaan koostevideota varten! Leikatkaa muutama hyvä hetki, renderöikää ja pistäkää dropbox-linkkiä. Yksityisviesti täällä tai sähköpostiviesti spottedbill@gmail.com-osoitteeseen toimii, tai tökkäskää olutta.org-tessussa, jos roikutte siellä. Kiitos!
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Videokooste

Postby SpottedBill » 27 Apr 2014, 17:08

[media]http://youtu.be/yckAa1p3KL0[/media]
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers

Return to “Menneet tapahtumat”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests