ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

ARMA2 - Erikoisjoukkokampanja

Postby Paavo » 21 Jan 2014, 18:34

ERIKOISJOUKKOKAMPANJA

Ensimmäinen virallinen AFI kampanja järjestetään vuoden 2014 helmikuussa!

Kampanja on kaikille avoin, mutta paikkoja on rajoitetusti ja siihen on ilmoittautuminen. Kampanjan aikana pelataan kolmea pitkäkestoista operaatiota aina viikon välein, ja yksittäisten operaatioiden menestyksellä on suora vaikutus aina seuraavan operaation tapahtumiin ja olosuhteisiin.

Kampanjan ensimmäinen tehtävä pelattiin 8.2.2014 ja toinen pelattiin 15.2.2014.

Kolmas ja viimeinen tehtävä lauantaina 22.2. klo 19!

Briefing: Johtajat ja pilotit mahdollisuuksien mukaan klo 18. Muut varmistaa toimivuuden ajoissa ja täytetään tehtävä viimeistään 18.50!

[media]http://youtu.be/4sQcdu2eJMQ[/media]

[media]http://youtu.be/yckAa1p3KL0[/media]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilmoittautuminen:

Kampanjaan voi ilmoittautua kuka tahansa AFI:ssa pelaava pelaaja. Ilmoittautuneet pelaajat sitoutuvat parhaan kykynsä mukaisesti pelaamaan kolmena viikonloppuna kampanjaa. Tarkoituksena on että pelaajat pelaavat samassa ryhmässä ja roolissa koko kampanjan ajan. Kampanjan komentaja valitsee ryhmänjohtajansa, ja ryhmänjohtajat sopivat komentajan kanssa miten loput ilmoittautuneet jaetaan ryhmiin.

Tapahtumapäivinä kaikki ilmoittautuneet pelaajat ovat etusijalla tehtävän slottauksessa. Ne pelaajat jotka eivät ole ilmoittautuneet voivat silti osallistua tehtäviin, mikäli paikkoja on jäljellä.

Ilmoittaudu tässä viestiketjussa alla olevan kaavan mukaisesti

Nimi:
Peliporukka: (jos on)
Haettava rooli:
Muuta: (jos on)


Kampanjan roolit:
- Komentaja, Varakomentaja
- Ryhmänjohtaja
- Ryhmän varajohtaja
- Radisti / JTAC (riippuen tehtävästä)
- Rynnäkkömies
- Ase spesialisti (pitkän matkan aseet & raskaat aseet)
- Räjähdeaine-expertti
- Lääkintämies
- Pilotti

Lisätietoja tarkentuu ja päivittyy tänne jatkuvasti, kannattaa seurata tätä viestiketjua

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taustatarina:

Lokakuu 2014. ISAF-Joukkojen vetäytyminen Afghanistanista on viivästynyt kesän aikana kiihtyneiden väkivaltaisuuksien vuoksi. Sekä Afghanistanin hallintoa ja sen turvallisuusjoukkoja, että ISAF joukkoja vastaan on hyökätty eri puolilla maata. Itsemurha- ja tienvarsipommien määrä on lähes kolminkertaistunut viimeisen neljän kuukauden aikana. Pommi-iskut ovat toteutettu poikkeuksellisen taitavasti ja organisoidusti.

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut ovat onnistuneet tunnistamaan merkittävän terroristin nimeltään Hassan Al-Shukran, jonka uskotaan olevan keskeisessä asemassa useiden näiden pommi-iskujen organisoimisessa. Hänen uskotaan olevan keski-ikäinen, Taleban myönteinen mies, joka on operoinut Afghanistanissa ns. Sleeper Agenttina jo vuodesta 2010. Tiedustelupalvelut arvioivat että hän on aktivoitunut vasta vuonna 2014, ja hänen tehtävänään on epästabiloida Afghanistanin yleistä turvallisuustilannetta ISAF joukkojen vetäytymisen aikana ja sen jälkeen.

Operaation päätehtävä:

USSOCOM on asettanut korkean prioriteetin tehtäväkseen etsiä, vangita tai tappaa Hassan Al-Shukran.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Tehtävän tapahtumat (8.2.2014):

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut olivat paikantaneet useita potentiaalisia pommitehtaita lähellä Afghanistanin ja Pakistanin rajaa. Osana laajamittaista erikoisjoukkojen toteuttamaa operaatiota, Task Force 75 toteutti iskun yhteistyössä Iso-Britannian SAS joukkojen kanssa Shapurin kylään Afghanistanin itäiselle vuoristoalueelle. Shapurissa epäiltiin olevan yksi tai useita Al-Shukranin terroristisolun käyttämiä pommitehtaita. Aluetta vartioi kokeneet Taleban myönteiset taistelijat.

Task Force 75:n ja SAS:n yhteistyössä suoritettu isku Shapuriin oli menestys, vaikka vihollisen vastarinta oli voimakasta kohdealueella ja tämän myötä omat joukot kärsivät muutamia tappioita. Kohdealueelta löydettiin yksi suuri pommitehtaana käytetty varastorakennus. Tämän lisäksi Shapurista onnistuttiin iskun jälkeen keräämään erittäin tärkeää tiedustelutietoa. Nämä tiedustelutiedot välitettiin eteenpäin jatkoanalyysiä varten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Tehtävän tapahtumat (15.2.2014):

Shapurin iskussa kerätty tiedustelutiedot johdattivat meidät suoraan Al-Shukranin jäljille. Tiedot osoittavat että Al-Shukranin terroristisolu suunnitteli tekevänsä laajamittaista yhteistyötä muiden Taleban ja Al-Qaeda myönteisten terrorisolujen kanssa ympäri Afghanistania. Tiedot osoittivat että itse Al-Shukran ja toinen merkittävä terroristijohtaja nimeltään Ali Muhammad suunnitelivat tapaavansa Kabulin koillisessa kaupunginosassa (pelissä Fallujah).

Task Force 75 toteutti iltahämärässä iskun, jonka tavoitteena oli kaapata tai eliminoida Al-Shukran, Ali Muhammad ja heitä mahdollisesti suojelevat terroristit. Terroristijohtajien kohtaamispaikka paikannettiin operaation alussa tiedustelulennokin avulla. Task Force 75 yhteistyössä 75th Special Aviation Groupin kanssa toteutti iskun epäiltyyn kohderakennukseen. Vastarinta kohderakennuksen ympärillä oli kevyttä, ja joukkomme onnistuivat kaappaamaan alueelta jalan pakenevan Al-Shukranin. Terroristien nopean toiminnan joukot laukaisivat kuitenkin raivokkaan hyökkäyksen useista eri ilmansuunnista, jolloin Task Force 75 joutui hetkelliseen puolustus- ja vetäytymistaisteluun. Vihollisen vastahyökkäys onnistuttiin torjumaan ja kaikki omat joukot sekä Al-Shukran saatiin kuljetettua tukikohtaan. Toista kohdehenkilöä Ali Muhammadia ei koskaan tavattu alueella, ja oletamme tässä vaiheessa että hän onnistui pakenemaan paikalta ennen Task Force 75 saapumista. Tiedustelupalvelun henkilöstö on aloittanut Al-Shukranin kuulustelun.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Tehtävä (22.2.2014):

Tiedustelupalvelut ovat onnistuneet kuulusteluissaan murtamaan Al-Shukranin. Kuulusteluissa kerättyjen tietojen avulla joukkomme ovat onnistuneet paikantamaan Al-Shukranin sekä Ali Muhammadin terroristisolujen piilopaikan lähellä Afghanistanin ja Pakistanin rajaa (pelissä FATA). Al-Shukranin kuulusteluissa kertomat tiedot sopivat yhteen satelliittitiedustelun ja lennokkitiedustelun ottamiin kuviin piilopaikan kohdealueesta: Terroristit ovat parhaillaan mobilisoimassa jotakin laajamittaista ja merkittävää operaatiota ISAF joukkoja vastaan itäisessä Afghanistanissa. Joukkomme tulevat toteuttamaan iskun kohdealueelle, ennen kuin terroristit pystyvät toteuttamaan oman operaationsa.

Huom: Al-Shukran myös väittää että Ali Muhammad olisi vastuussa Rolling Stonen journalisti Michael Hastingsin edellisen kuun kaappaamisesta. Tehtävämme on myös pelastaa Hastings, mikäli häntä pidetään kohdealueella vangittuna.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Task Force 75 kokoonpano:

Komento
Komentaja - Keneraali
Varakomentaja - Scottz
Radisti -

1. Ryhmä
Ryhmänjohtaja - Paavo
Ryhmän varajohtaja - Tikka
Rynnäkkömies - SpottedBill
Rynnäkkömies -
Ase spesialisti - FT
Räjähdeaine-expertti - Tonto
Lääkintämies - Nouty

2. Ryhmä
Ryhmänjohtaja - Bummeri
Ryhmän varajohtaja - MakaZan
Rynnäkkömies - kalle
Rynnäkkömies -
Ase spesialisti - Troska
Räjähdeaine-expertti - Kalervo
Lääkintämies -

3. Ryhmä
Ryhmänjohtaja - ilee
Ryhmän varajohtaja - Hoxzer
Rynnäkkömies - sheriff
Rynnäkkömies - Ahteri
Ase spesialisti - Jontti
Räjähdeaine-expertti - Busa
Lääkintämies - Dandelion

4. Ryhmä
Ryhmänjohtaja - Mäkelä
Ryhmän varajohtaja -
Rynnäkkömies - Annddy
Rynnäkkömies - fluoZor
Ase spesialisti - kstx
Räjähdeaine-expertti - Castor
Lääkintämies - nallepa

Lentue //Lentäjät voivat itse sopia paikoista.
Pilot (MH-60) -
Gunner/Medic -
Pilot (MH-60) - Orgu
Gunner -
Pilot (AH-6) -Ocelot36 slottia yhteensä

*HUOM*
Jos et ollut paikalla, etkä ilmoittanut asiasta, on paikkasi vapaassa jaossa. Paikkaa voi kuitenkin hakea uudelleen. Teknisten/addon ongelmien takia pois jääneet saavat pitää paikkansa


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampanjassa käytetään ylimääräistä @McTierOne -modia.

Modin asennukseen on saatavilla teknistä tukea lauantaina 15.2. klo 18, eli tuntia ennen tapahtuman alkua. On kuitenkin suositeltavaa että sen asentelee hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Viimepäivinä muutamilla pelaajille (kuten minulla) on esiintynyt myös ongelmia PlayWithSixin kanssa. Suosittelen siis että kaikki pelaajat tsekkaavat hyvissä ajoin että pääsevät serverille, ja asentavat tuon modin.


@McTierOne -modi löytyy helpoiten valitsemalla PlayWithSixin mod välilehti ja selaamalla Armies kategoriaa alaspäin (varmista että oikealla ylhäällä categories valinta käytössä).
Kun on painanut installia ja asennus on suoritettu, modi pitäisi saada lisättyä suoraan AFI:n arma2 collectioniin. Modi on sallittu serverillä joten käyttöönoton tulisi olla niinkin helppoa kuin valita se modisetissä käyttöön samaan tapaan kuin toinen äänimodeista.

Image

Image
User avatar
FT_
Posts: 126
Joined: 26 Aug 2013, 00:03

Re: Erikoisjoukkokampanja 9.2.2014

Postby FT_ » 21 Jan 2014, 20:38

Nimi: FT
Peliporukka: AFI
Haettava rooli: Ase spesialisti (jos tuohon roolii sisältyy joko snipu tai sinko)
Muuta:
Last edited by FT_ on 26 Jan 2014, 23:24, edited 1 time in total.
Image
Bummeri
Posts: 3000
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: Erikoisjoukkokampanja 9.2.2014

Postby Bummeri » 21 Jan 2014, 22:11

Nimi: Bummeri
Peliporukka: AFI
Haettava rooli: 2.R Ryhmänjohtaja.
Muuta: Ei muuta.
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
Tonto-
Posts: 1051
Joined: 31 Aug 2013, 19:17

Re: Erikoisjoukkokampanja 9.2.2014

Postby Tonto- » 21 Jan 2014, 22:33

Nimi: Tonto
Peliporukka: FJT
Rooli: Räjähdeaine-expertti
Muuta: -
Ja ennemmin lyödä lyötyy kuin joutuu sen kenkiin - lajin luonto vai ajan henki?
User avatar
=FU= J0ntt1_F1N
Posts: 289
Joined: 27 Jul 2013, 18:43

Re: Erikoisjoukkokampanja 9.2.2014

Postby =FU= J0ntt1_F1N » 21 Jan 2014, 22:42

J0ntt1_F1N
=FU=
Täydennysmies
Ekan mission aikaan gines, joten käytettävissä extramiehenä jatko-operaatioissa.
YIT-Meta
Posts: 30
Joined: 07 Aug 2013, 21:15

Re: Erikoisjoukkokampanja 9.2.2014

Postby YIT-Meta » 22 Jan 2014, 01:24

YIT voi tulla Lennostoon. Siis jos helikoptereista on kyse.
Odotamme, että jokaisessa tehtävässä jossa on kopteri, on vähintään 2 - 3 miestä (slottia) siellä.
Pilotti, co-pilotti (Huey:ssä observer, muissa crew chief - Eli Huey Y:ssä 4) ja door gunner.

Meilläpäin ei yksin lennetä.

Onko tämä nyt ArmA 2 vai 3?
User avatar
Keneraali
Posts: 823
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: Erikoisjoukkokampanja 9.2.2014

Postby Keneraali » 24 Jan 2014, 18:55

[media]https://www.youtube.com/watch?v=43QtN3Jql3U[/media]

Eli komentaja siis.
Tikka
Posts: 986
Joined: 26 Jul 2013, 18:14

Re: Erikoisjoukkokampanja 8.2.2014

Postby Tikka » 26 Jan 2014, 16:14

Nimi: Tikka
Peliporukka: AFI
Haettava rooli: Ryhmän varajohtaja
Muuta: ...
User avatar
=FU= J0ntt1_F1N
Posts: 289
Joined: 27 Jul 2013, 18:43

Re: Erikoisjoukkokampanja 8.2.2014

Postby =FU= J0ntt1_F1N » 26 Jan 2014, 17:02

Tulisikohan tämä kampanja laittaa Steam Groupiin, kun ei ole vielä laitettu? Tietty puskaradiollakin saadaan paljon porukkaa kiinnostumaan. Veikkaan tosin, että osaa pelottaa se "AIVAN PAKKO osallistua kaikkiin, muuten muo vihataan" -mentaliteetti, mikä tosin on täysin väärä. Omasta näkökulmastani vain erikoisroolit tulisi olla sellaisia, että niissä olevien ihmisten olisi oikeasti hyvä pyrkiä saada itselleen varamies, jos ei RL-syyn takia pääsekään.
User avatar
Paavo
Posts: 1003
Joined: 26 Jul 2013, 18:17

Re: Erikoisjoukkokampanja 8.2.2014

Postby Paavo » 26 Jan 2014, 17:22

=FU= J0ntt1_F1N wrote:Tulisikohan tämä kampanja laittaa Steam Groupiin, kun ei ole vielä laitettu? Tietty puskaradiollakin saadaan paljon porukkaa kiinnostumaan. Veikkaan tosin, että osaa pelottaa se "AIVAN PAKKO osallistua kaikkiin, muuten muo vihataan" -mentaliteetti, mikä tosin on täysin väärä. Omasta näkökulmastani vain erikoisroolit tulisi olla sellaisia, että niissä olevien ihmisten olisi oikeasti hyvä pyrkiä saada itselleen varamies, jos ei RL-syyn takia pääsekään.


Joo laitetaan Steam Grouppiin.

Kampanjaan on paikkoja rajoitetusti ja siitä syystä siihen on ilmoittautuminen. Tämän lisäksi me haluttiin kokeilla tätä systeemiä, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan samassa porukassa useamman pitkäkestoisen tehtävän ajan. Se mahdollistaa esimerkiksi omassa ryhmässä harjoittelemisen jne. En itse näe että niille pelaajille jotka pelaavat AFI:ssa muutenkin säännöllisin väliajoin, on ongelmia sitoutua tämmöiseen kampanjaan.

Sitoutuminen muutenkin tarkottaa tässä kampanjassa lähinnä sitä, että oletusarvoisesti pelaaja pystyy osallistumaan kolmena viikonloppuna peleihin. Tosielämässä tilanteet voi aina muuttua ja jos tulee jotain yllättäviä esteitä eteen niin minkäs sille voi? Ei me anneta mitään sanktioita pelaajille jotka eivät jostain syystä pääsekkään paikalle. Tietysti siitä ajoissa ilmoittaminen on aina ihan kohteliasta. 8-)

Return to “Menneet tapahtumat”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests