Page 1 of 1

Re: Operation Pink Mist (AFI vs UO) 9.9 klo 20:00

Posted: 23 Aug 2017, 18:16
by Keneraali
Idea!
Taustaa:
Jo pitkän aikaa on tullut mietittyä miten toteuttaisi ultimaattisen johtajakoulutuksen armailuun liittyen, taisin Mäkelälle ehdottaa jotain ideaa jo toista vuotta sitten. Ei oo kuitenkaan ilmestynyt ajatus vielä lopullisesta ratkaisusta. Mentorointi on pitkään ilmestynyt puheeksi, mutta teot on jäänyt vähän jälkeen. Viime talvena heräsi ajatus että voisin RJ mentorointia tehdä ihan viikkopeleissä 1 tehtävä/per ilta. Usein itselläni on enemmän aikaa puhua paskaa kuin tehdä mitää järkevää ja sitä aikaa olisi sitten voinut käyttää hyödyksi, nooh sekin vähän jäi mainitsematta, FT:tä lukuunottamatta.

Nyt kun kesälomien jälkeen pääsi takaisin pelin makuun ja intoa puhkuen molempiin tehtäviin A10 roolia otin, huomasin että "jostakin kumman syystä" :lol: on TAAS PSG paikka tyhjänä. Jontti siellä nohevana radistina (joskus aikaisemminkin seuraillut..). Ajatus tuosta keväisestä ideasta tuli mieleen ja ajattelin tuoda kerrankin ajatukset julki, pirusti liian pitkänä. Mikäli halukkaita upseerin alkuja löytyy ja kiinnostusta olisi "opiskella töissä" niin siellä olisi paikkaa vapaana, molemmat tehtävät niin pääsee näkemään hyökkäyksen ja puolustuksen, toinenkin on fine. Huomenna on tuo virallinen koulutus tarjolla, jonka kautta kannattaa vauhtia hakea jos paikalle ehtii. Ei ole välttämättömyys, mutta RJ hommista peleissä olisi hyvä olla pientä raapaisua, radiot, komentohierarkia, jne...

Ensimmäisen 80 joukossa on sen verran monta vanhaa partaa, että tiedä sitten onko asiakaskuntaa, mutta saa sitä tulla paskaakin jutteleen. Mikäli sattuisi lehmät lentämään ja käymään niin että kiinnostuneita olisi 2 niin medicin paikalta onnistuu melkein yhtä hyvin, voidaan ottaa kyseinen henkilö (JJ:n &) PSG:n kuoleman sattuessa seuraavaksi komentohierarkiaan. Toisessa tehtävässä vielä kaksi medicciä, äkkiä ennen kuin loppuu!!!

Pääpointti:
- (privaattia) Koulutusta joukkueenjohtajan tehtävään.
- Kokelaan tehtävänä toimia PSG:nä (15) tehtävissä, medic roolit lisäpaikkoina. Allekirjoittaneen alaisuudessa UO tapahtuman tehtävissä, mieluusti molemmat tehtävät, ei pakko.
- Sisältöä on ainakin Kilo10:n käskynanto->joukkueen tehtävän toteutuksen suunnittelu->pelaaminen->debrief. +kaikki muu syvällisempi asia mikä milloinkin on tarpeen.
- Jos homma toimii ja tuntuu että tästä voisi olla hyötyä niin jatkoakin voisi kehitellä, halutessa saman henkilön(löiden) kanssa ja myös uusien.
- Katsotaan tehtäväkohtaisesti minkälaista roolia PSG:lle keksitään. En lupaa supermielenkiintoista tekemistä itse tehtävään, tilanteen mukaan.
- Tavoitteena madaltaa kynnystä ja kehittää kykyä toimia joukkueenjohdon (& Kilon) tehtävissä.


Ei muuta kun paikkaa varaamaan, uudet tai vanhat. Laittakaa vaikka yksityisviestiä jos yllä mainittu koulutus kiinnostaa niin osaan varautua, nämä etusijalla. Aloitella voisi viimeistään Kilon käskynannosta. Paskanpuhujat myös tervetulleita, mikäli paikka ammottaa tyhjyyttä pari päivää ennen tapahtumaa.

Saa esittää kymysyksiä!
Saa myös mainostaa, kukaan kuitenkaan foorumia lue.... -> motivoiva startti https://www.youtube.com/watch?v=nuU-maGdvSc

Re: Operation Pink Mist (AFI vs UO) 9.9 klo 20:00

Posted: 23 Aug 2017, 19:58
by =FU= J0ntt1_F1N
Hyvä idea. RTO tukee vielä taisteluissa tuoreempaa 15, jos 10 kaatuu. :D

(Otin RTO siksi et helppo hypätä vaikka 10 roolii jos tarvis, ku toisella jo valmis suunnitelma käskytettynä ja jos taas vihreät muuttaakin suunnitelmiani pari pv ennen, niin poisjäämiseni ei sotke liikaa organisaatiota.)

Kenraalin JJ-koulutus

Posted: 24 Aug 2017, 11:31
by JoneKone
Siirsin keskustelun tänne pois pink mist threadista. Eli Kentsu tarjoaa henk. koht. psg-koulutusta eventin aikana.

Idea hyvä ja kannatan. Aika hyvin löytyy myös koulutustiimillä valmista JJ-matskua mitä saa ja voi hyödyntää.

Re: Kenraalin JJ-koulutus idea

Posted: 25 Aug 2017, 18:27
by madreizka
+1
Hyvä idea!