AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.46)

StoBe
Posts: 21
Joined: 22 Apr 2015, 20:33

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.34)

Postby StoBe » 06 May 2016, 18:02

Hoxzer wrote:
StoBe wrote:Kokeilin noita antamisia vaihtoehtoja tuloksetta.

1) Kaikki muut modit paitsi kaksi ovat ready-tilassa: @cz75_nochain_a3 ja @st_nametags puuttuu täppä ja kun ne valitsee niiden perässä lukee "Not in BTSync"
3) Listasta löytyy "@bornholm_lite"
4) Latautuu oikeaan sijaintiin
6) Main menussa näkyy Bornholm_lite
7) Koko täsmää
8) Tehty tuloksetta
9) Tehty tuloksetta

Seuraavaksi vissiin modit uudelleenlataukseen?

Tähän menessä kaksi vaihtoehtoa on käynyt mielessäni.
1) AFISync käynnistää modit väärästä kansiosta. Kansion näkee esimerkiksi Arma 3/afiSyncParameters.txt tiedoston sisällöstä.
2) Bittorrent Sync ei toimi niin kuin pitäisi
Tee bug-report: https://form.jotformeu.com/61187638191361 Erityisesti lokitiedostot kiinnostavat.
Kokeile vielä:
1) Sammuta AFISync, poista @bornholm_lite ja käynnistä AFISync. Toimenpiteen pitäisi ladata bornholm_lite uudelleen.
2) Jos edellinen ei auttanut: Paina Reset Sync ja aktivoi repository uudelleen.
Tämän jälkeen voit vielä kokeilla ladata kaikki modit uudelleen.


Kiitos avusta ja vaivannäöstä Hoxzer. Latasin uudemman AFIsyncin (v0.37) ja poistin kaikki modit ja latasin uusiksi, jonka jälkeen näyttäisi toimivan.
orgu
Posts: 2
Joined: 07 Dec 2013, 14:01

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby orgu » 07 May 2016, 16:09

Löytyisi pieni feature request.
Käytän useasti arman omaa launcheria pelin käynnistykseen ja varsinkin jos joutuu restarttaamaan peliä niin se on ihan hyvä siihen (jos afisync ei ole taustalla päällä).
Voisiko afisync tehdä ja päivittää preset filua arman launcherille?

Presetit löytyy tuolta:
\AppData\Local\Arma 3 Launcher\Presets

Ja tässä tällä hetkellä täysin toimiva esimerkki.
http://pastebin.com/MQ6MtHK0

Kiitos.
Trade
Posts: 446
Joined: 09 Jun 2015, 19:20

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Trade » 07 May 2016, 16:39

orgu wrote:Löytyisi pieni feature request.
Voisiko afisync tehdä ja päivittää preset filua arman launcherille?



Kannatetaan. Tosin niin, että sen presetin päälle voi lisätä omia modeja, eikä afisynch poista niitä.(helpottaa tehtäväntekoa)
User avatar
PeNaX
Posts: 60
Joined: 17 Nov 2014, 11:00

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby PeNaX » 07 May 2016, 21:19

PeNaX wrote:
PeNaX wrote:Itselläni antoi iltapäivääl erroria kun yritin servule joinata afi_ace3 modista poistinsen ja afisync latasi sen uudestaan mutta kun myöhemmin yritin antoi samaa erroria ja nyt kun poistin käsin kaikki modit afisync ei lataa niitä enään takasin syystä x


Onnistuin lataamaan osan modeista uudestaan sillä että poistin afisyncin ja samaan aikaan poistin myös modikansiot ja latasin afisynckin takaisin. käynnistää arman siihen kohtaan initializing addons jossa tulle ensimmäinen error message jossa lukee ''addon 'afi_nolock_rhs_tow' requires addon 'rhsusf_c_heavyweapons' ''. jonka jälkeen peli on käynnistymäsä kunnes sammuu ja antaa toisen error messagen jossa lukee '' include file z\aceaddons\main\script_mod.hpp not found. '' jonka jälkeen tulee vielä yksi error message jossa lukee '' The exception unknown software exception (0x0000dead) occurred in the application at location 0x0000000075EDAD8 ''.


Nyt onnistuin saamaan pientä edistystä saamalla modit ladattua ja sain pelin käynnistymään mutta vallitti silti ''tf47_launcheres_rhs requides addon tf47_m3 maaws'' käynnistyy vaiheessa ja menussa myös ilmoitti ''no entry'bin\config.bin/cfgvehicles/uk3cb_baf_soldier_mtp_lonsleeve_base.scope''
Tulisivat huoltoukot ite laittamaan paskansa.

Image
Maestro
Posts: 17
Joined: 13 Nov 2015, 16:32

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Maestro » 08 May 2016, 00:14

Hei.

Onglemana on seuraava, kun käynistää afisync niin netti katkeaa. ( Langaton reititin ja kaikki muut siinä langatomassa verkossa olevat käytäjät eli netti menee poikki.)
Reitittimen asetuksista laittettu palomuuri pois päältä. Mikä muu avuksi?
(josakin vaiheessa kesää pääseen varmaa langalliseen nettiin.)
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Arska » 08 May 2016, 22:40

Maestro wrote:Hei.

Onglemana on seuraava, kun käynistää afisync niin netti katkeaa. ( Langaton reititin ja kaikki muut siinä langatomassa verkossa olevat käytäjät eli netti menee poikki.)
Reitittimen asetuksista laittettu palomuuri pois päältä. Mikä muu avuksi?
(josakin vaiheessa kesää pääseen varmaa langalliseen nettiin.)

Veikkaan että loppuu kaista kesken: säädä max uploadia afisyncin asetuksista
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
Maestro
Posts: 17
Joined: 13 Nov 2015, 16:32

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Maestro » 08 May 2016, 22:53

Arska wrote:
Maestro wrote:Hei.

Onglemana on seuraava, kun käynistää afisync niin netti katkeaa. ( Langaton reititin ja kaikki muut siinä langatomassa verkossa olevat käytäjät eli netti menee poikki.)
Reitittimen asetuksista laittettu palomuuri pois päältä. Mikä muu avuksi?
(josakin vaiheessa kesää pääseen varmaa langalliseen nettiin.)

Veikkaan että loppuu kaista kesken: säädä max uploadia afisyncin asetuksista

Tarkennus lagatoman netti (windows palkissa) keltainen kolmio ja tämä kaikki muissa koneissa siinä verkossa. Elikä ei toimi netti selain ilman että käytät reittitimen irti sähköistä.

Edit: Nyt rupes latamaan, En tiedä mikä oli vikana
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Arska » 08 May 2016, 22:58

Maestro wrote:Tarkennus lagatoman netti (windows palkissa) keltainen kolmio ja tämä kaikki muissa koneissa siinä verkossa. Elikä ei toimi netti selain ilman että käytät reittitimen irti sähköistä.

Ei ole Afisyncin ongelma. Syy on käyttiksessä, raudassa tai internetpalveluntarjoajassa. Katso reitittimen asetukset läpi. Windowsin ei pitäisi torrentin käyttöä estää.
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
Maestro
Posts: 17
Joined: 13 Nov 2015, 16:32

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Maestro » 08 May 2016, 23:21

Arska wrote:
Maestro wrote:Hei.

Onglemana on seuraava, kun käynistää afisync niin netti katkeaa. ( Langaton reititin ja kaikki muut siinä langatomassa verkossa olevat käytäjät eli netti menee poikki.)
Reitittimen asetuksista laittettu palomuuri pois päältä. Mikä muu avuksi?
(josakin vaiheessa kesää pääseen varmaa langalliseen nettiin.)

Veikkaan että loppuu kaista kesken: säädä max uploadia afisyncin asetuksista

Tarkennus lagatoman netti (windows palkissa) keltainen kolmio ja tämä kaikki muissa koneissa siinä verkossa. Elikä ei toimi netti selain ilman että käytät reittitimen irti sähköistä.

Edit: Nyt rupes latamaan, En tiedä mikä oli vikana
Edit2: Joo mitä tuo Arska yläpuolella sanoo pitää josssain määrin paikkaansa.( ollut jotain onglemia kovassa kuormituksessa reititimen kanssa.) Mutta se käynistin Afisyncin ja muutama sekunin päästä netti pois reititmestä on mysteeri. Mutta kyllä kai se reittin vaihdolla tai sitten langalinen on paras ratkaisu tähän ongelmaa.
Kortonki
Posts: 94
Joined: 12 Aug 2015, 16:42

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.39)

Postby Kortonki » 09 May 2016, 00:28

Nuo torrenttihässäkät joskus itsellä löivät modeemin jumiin ja tuli samoja oireita. Liikaa paketteja liikkuu kerralla, modeemi menee solmuun ja/tai nousee lämmöt ja menee sen takia jumiin. Parempaa tilalle.

Return to “Tiedotteet”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest