AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Hoxzer
Posts: 103
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Hoxzer » 22 Apr 2016, 07:09

SpottedBill wrote:Mulla tämmöstä herjaa "Error: No BTSync connection" lähes kaikilla paketissa olevista modeista, kun yritin tapahtumamodeja päivitellä:

Vaikuttaa siltä, että käyttöliittymä ei ole päivittynyt ja näyttää.omiaan, koska repo ei voi olla ready, jos jokin modi on tuossa tilassa. Pitäisi korjautua jos repon expandaa uudelleen.
User avatar
Vekotinko
Posts: 7
Joined: 05 Apr 2016, 10:50
Location: Kerava

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Vekotinko » 24 Apr 2016, 21:50

Miccosx wrote:Asensin AFISyncin ja säädin ja säädin, mutta en saa hommaa pelaamaan.
Tilannekuvaus: Käyttiksenä WIN10, modit asennettu PWS:n kautta ja kaikki "toimi", Arman modit asennettuna C:lle käyttäjät hakemistoon (käyttäjätunnarissa on ääkkösiä, tästä myöhemmin lisää). Koneessa 3 kovoa, C levy käyttikselle SSD, E levy SSD peleille, F levy HDD muulle sälälle.

Asensin AFIsync:n F levylle, käynnistin järjestelmänvalvojana (kuten kaikissa myöhemmissäkin testeissä), syncin puolella näkyy kaksi repoa "Primary" ja "Napf test". Tsekkasin sync:n asetukset ja hakemistot olivat oikein, klikkasin vielä mod-hakemiston Applyä. Aktivoin Primary modipaketin ja sync lähti indeksoimaan modeja. Hetken päästä sync ilmoittaa "Ready", Start Game napilla peli päälle, Arma käynnistyi, mutta ilman modeja..

Hetki ihmettelyä ja tutkimista, tsekkaan uudelleen asetukset ja Afin sivujen ohjeen. Kellonajan päivityspalvelin oli time.windows.com, vaihdan sen time.nist.gov palvelimeen. "Reset Sync" ja Primaryn aktivointi uudelleen.. Indeksointi menee taas läpi ja ready:n jälkeen join server. Näennäisesti menee servulle, mutta tehtäväruudussa näkyvissä vain Altiksen ja Stratiksen tehtävät. Palaan takaisin arman alkuvalikkoon ja modit ei näytä olevan aktiivisena.

Seuraavaksi TS:n puolelta apuja Tontolta. Tsekataan Afisync inin tiedot, ja tässä samalla huomaan mahdollisen vian käyttäjätunnuksen ääkkösestä => testataan, kopioin modit E levylle omaan hakemistoon, korjaan tämän hakemiston tiedot afisync:n asetuksiin. Reset Sync ja taas aktivointi + indeksointi + start game.. mutta edelleenkään modit ei käynnisty. Tähän mennessä en myöskään ollut havainnut että afisync olisi ladannut mitään missään vaiheessa. Asennan afisync:n E levylle, jossa myös arma ja modihakemisto on.

Luon vielä tyhjän hakemiston jonka asetan syncin asetuksista modi hakemistoksi.. Sync lataa modit, noin 18.8Gt, start game, arma käyntiin, mutta ei vieläkään modit käynnisty.

Ideat / osaaminen loppui tähän. Testattiin vielä Tonton kanssa siten, että Tonto meni Afin servulle ja koitin ite joinata sinne myös. Tällä kertaa heitti herjan "You cannot play / edit this mission: it is dependet on downloadable content that has been deleted. rhsusf_c_troops, aia_shapur_baf_config, caribou_objects, .... jne.."

Erittäin sekava katsaus, mutta niin oli sekava tämä säätämisyrityskin.. Mitä kokeillaan seuraavaksi? Kaikki pois ja uusi asennusyritys?




Moikka!
Oliko tähän tullut mitään tolkkua? Itsellä on AFI syncin kanssa sama ongelma. Uudelleen asennukset tehty ja oletus kansioissa steam, arma sekä modit. Ei vaan onnaa niin ei onnaa.
Olisi enemmänkin kuin sääli luopua näin hienosta moninpelistä. PWS kautta homma pelittää ihan hyvin mutta tää on kyllä todella masentavaa.

PS. Justiinsa kun mä pääsin vauhtiin!
Clumsy
Posts: 45
Joined: 13 Feb 2015, 19:08

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Clumsy » 24 Apr 2016, 22:25

Vekotinko wrote:Oliko tähän tullut mitään tolkkua? Itsellä on AFI syncin kanssa sama ongelma.


Tarkennukseksi vielä:
- Onhan sulla AFISyncistä valittuna rastilla "armafinland.fi Primary" repo?
- Käynnistäthän pelin "armafinland.fi Primary" riviltä napista "Join Server"?
User avatar
Saunatyyny
Posts: 532
Joined: 07 Jan 2015, 18:47
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Saunatyyny » 24 Apr 2016, 23:06

Saunatyyny wrote:Itse varmaan tekisin .bat tiedoston PWS:n kautta ja käynistäisin modit sitä kautta.
Siis:
1. luo uusi collection PWS:ään
2. lisää afi syncin kautta ladatut modit collectioon
3. älä päivitä/diagnisoi, vaan luo pikakuva työpöydälle
4. sulje PWS ja käynistä BAT tiedosto, modit pitäisi käynistyä


Tässä oma purkkaratkaisuni, toimii!
"Johnson ajoi autollaan päin rekkaa ja kuoli heti. Miksi Johnson kuoli? "
-Warren Bennis
Miccosx
Posts: 86
Joined: 10 Feb 2015, 10:19

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.31)

Postby Miccosx » 25 Apr 2016, 08:11

Tuo meikäläisen ongelma johtui windows:n käyttäjätunnuksessa olevasta ääkkösestä (tai välilyönnistä)..
Ei auttanut vaikka modit siirsi pois käyttäjätunnuksen alta "ulkoiseen" hakemistoon. Hoxzer teki lennossa hotfix:n Afisync exe:en joka ilmeisesti siirsi afisyncparameters tiedoston myös pois käyttäjätunnuksen alta. Hoxzer kertokoon tarkemmin. Tai itseasiassa veikkaan, että seuraavassa päivitysversiossa tämä asia on "sisäänrakennettu"
Last edited by Miccosx on 25 Apr 2016, 11:19, edited 1 time in total.
User avatar
Vekotinko
Posts: 7
Joined: 05 Apr 2016, 10:50
Location: Kerava

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Vekotinko » 25 Apr 2016, 09:25

Tarkennukseksi vielä:
- Onhan sulla AFISyncistä valittuna rastilla "armafinland.fi Primary" repo?
- Käynnistäthän pelin "armafinland.fi Primary" riviltä napista "Join Server"?[/quote]


Moi!
Kyllä näillä ohjeilla olen tehnyt. AFI syncinä on viimeisin versio käytössä.

Join Server kohdasta menen ja homma lähtee kirjautumaan ihan hyvin. Pääsen peräti kohtaan, jossa kentät taikka pelit näkyvät. Tosin osa näistä vain näkyy jos vertaan PWS kautta käynnistäessä. Modit ei selkeästi lataudu jos hyppään tästä kohdasta taaksepäin.
Arman alkuruutua tarkoitan tällä jossa noi modit näkyy.

En osaa noita collection taikka bat juttuja tehdä johon Saunatyyny viittaa. Olisiko hyvä tehdä vaikka kuvaohjeistus tähän, jotta tämmöiset kokemattomat vanhat sedät sais kopin.

Kiitos vielä vastauksista. Tää kommuuni ainakin vastaa ja välittää.
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.31)

Postby Arska » 25 Apr 2016, 15:02

http://postimg.org/image/xje5rx2nf/
Tässä luodaan bat, jossa otetaan battleye pois päältä. Sama tapa, mutta et vain poista battleye kohtia batista
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
User avatar
Vekotinko
Posts: 7
Joined: 05 Apr 2016, 10:50
Location: Kerava

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.31)

Postby Vekotinko » 25 Apr 2016, 18:37

Arska wrote:http://postimg.org/image/xje5rx2nf/
Tässä luodaan bat, jossa otetaan battleye pois päältä. Sama tapa, mutta et vain poista battleye kohtia batista



Kiitoksia avusta ja linkistä.

Tässä kun sitten aloin tutkimaan asiaa syvällisemmin niin alkoi herätä kysymyksiä.
-bat tiedostohan luodaan PWS:in kautta. Kun tutkin itse bat tiedostoa niin käy ilmi, että sitä kauttahan käynnistetään kaikki tarvittavat toimenpiteet (Arma 3, Steam, modit ja PWS???).
-kuinka sitten toimitaan kun PWS:in tuki (käyttö) loppuu?
-kuinka sitten luodaan bat joka toimii ja joka ei käynnistä PWS:iä?
-onko jokin toinen tapa käynnistää modit sekä muut tarvittavat toimet kuin AFISync?

Huh, huh kun on paljon kyssäreitä mutta laittaa miettimään.
Apua siis vielä kaivataan.
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.31)

Postby Cpl Honkonen » 25 Apr 2016, 18:42

Arman omasta lautserista saa ajettua kunhan pistät sieltä ne kaikki modit päälle.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
Hoxzer
Posts: 103
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Hoxzer » 25 Apr 2016, 19:05

Vekotinko wrote:PWS kautta homma pelittää ihan hyvin mutta tää on kyllä todella masentavaa.!

Olet käsittänyt aivan väärin. AFISync on nyt beettatestausvaiheessa. Beettatestausvaiheen aikana ei kuukauteen havaittu ongelmia, minkä takia PWS:stä ollaan luopumassa. Niin kuin aikaisemmin mainitsin tänä aikana AFISyncistä raportoitiin kokonaisuudessa yksi bugi. Nyt vasta ilmoituksen jälkeen ihmiset viitsivät kertoa kokemuksistaan, joka tietenkin vaikuttaa siirtymäpäätökseen.

AFISync on erittäin alustariippuvainen ja esimerkiksi tälläkin hetkellä modien käynnistymisongelmat johtuvat siitä, että ihmisten käyttäjänimet ovat tasoa: "Teuvo Määttäinen". Myös virustorjunnat tykkäävät puuttua AFISyncin toimintaan. Eli ongelma ei ilmene minulla, mutta ilmenee muilla. Jos ongelmasta ei mainita, niin oletan ohjelman toimivan kunnolla. Jos ongelmaraportteja olisi tullut ennen siirtymäpäätöstä, niin siirtymäpäätöstä olisi lykätty kunnes ongelmat olisivat korjattu.
Bottom line: Jos sinulla on ongelmia AFISyncin kanssa, ongelma ei tule korjatuksi, ellet ilmoita siitä.

Saunatyyny wrote:
Miccosx wrote:Erittäin sekava katsaus, mutta niin oli sekava tämä säätämisyrityskin.. Mitä kokeillaan seuraavaksi? Kaikki pois ja uusi asennusyritys?

Itse varmaan tekisin .bat tiedoston PWS:n kautta ja käynistäisin modit sitä kautta.
Siis:
1. luo uusi collection PWS:ään
2. lisää afi syncin kautta ladatut modit collectioon
3. älä päivitä, vaan luo pikakuva työpöydälle
4. sulje PWS ja käynistä BAT tiedosto, modit pitäisi käynistyä

Tämä lanka on täynnä kaiken maailman purkkavirityksiä, joka on aivan järkyttävää. Ongelma tulee korjata AFISync-tasolla, joka onnistuu vain jos ongelmanhaltia suostuu kärsivällisesti selvittämään ongelman juurisyyn kehittäjän kanssa. Minuun voi ottaa yhteyttä Steamissä tai ircissä. Molemmissa nickinä "Hoxzer". Älä ota yhteyttä ellei viikkopeleihin ole yli 5 tuntia aikaa. Vaihtoehtoisesti jos olet kykenevä tekemään itsenäisesti tarvittavan salapoliisityön, voit suoraan tehdä githubbiin bugiraportin.

Edellä mainitun modien latautumiseen liittyvän ongelman korjaamiseen meni alle 30 minuuttia.

Return to “Tiedotteet”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest