AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

User avatar
madreizka
Posts: 1202
Joined: 28 Jun 2014, 21:19

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby madreizka » 02 Sep 2017, 21:04

Tikka wrote:Mitään varsinaista ratkaisua en ole ongelmaan löytänyt, mutta ongelma esiintyy pelkästään x64 armalla.


Ainut mitä oon ite miettinyt on se battleye, kun siellä joku battleyelauncher.exe muistaakseni esiintyy myös silloin kun bugittaa...
Friend, were you a hero in the war?' I said 'No...but I served in a company of heroes'."
- Arma Finland
Royppeliini
Posts: 3
Joined: 23 Jan 2014, 09:10

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Royppeliini » 17 Sep 2017, 22:26

Feature request: Toiminto aktivoituihin repoihin kuulumattomien modien poistoon. Varmistuksella, että mitä ja kuinka paljon ollaan poistamassa.
Hoxzer
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Hoxzer » 01 Oct 2017, 21:40

Royppeliini wrote:Feature request: Toiminto aktivoituihin repoihin kuulumattomien modien poistoon. Varmistuksella, että mitä ja kuinka paljon ollaan poistamassa.

Hyvä ehdotus! Olen itsekin miettinyt tuota. Näin nopeasti ajatellen kyseinen toiminallisuus toimisi jotakuinkin näin:
1) Vaikkapa Generals-sectionissa on "Clean up mods", josta toiminnon voi käynnistää.
2) Modikansiosta etsitään kaikki repoihin kuulumattomat kansiot jotka alkavat @-merkillä.
3) Poistettavat kansiot, niiden koot ja yhteiskoko esitetään listana käyttäjällä. Käyttäjä voi dialogissa painaa "Ok" tai "Cancel".
4) Tiedostot poistetaan Ok-napin painalluksella.

Pahimpana ongelmana tuossa näen sen, että käyttäjä voi vahingossa poistaa kehittämänsä modin. Lisäksi tuollaisen toiminallisuuden kehittämiseen liittyy aina se riski, että bugin takia poistetaankin jotain sellaista mitä ei pitäisi poistaa.
TheTaltsi
Posts: 1504
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby TheTaltsi » 03 Oct 2017, 19:32

Voisiko korostaa tuota Delta Patchingiä, oli nimittäin nyt ongelmia kun ennen uusien koulutusta löydään 14 gigaa ladattavaa ja ihmisillä ei ole Delta Patching päällä
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Arska » 03 Oct 2017, 23:23

Hoxzer wrote:
Royppeliini wrote:Feature request: Toiminto aktivoituihin repoihin kuulumattomien modien poistoon. Varmistuksella, että mitä ja kuinka paljon ollaan poistamassa.

Hyvä ehdotus! Olen itsekin miettinyt tuota. Näin nopeasti ajatellen kyseinen toiminallisuus toimisi jotakuinkin näin:
1) Vaikkapa Generals-sectionissa on "Clean up mods", josta toiminnon voi käynnistää.
2) Modikansiosta etsitään kaikki repoihin kuulumattomat kansiot jotka alkavat @-merkillä.
3) Poistettavat kansiot, niiden koot ja yhteiskoko esitetään listana käyttäjällä. Käyttäjä voi dialogissa painaa "Ok" tai "Cancel".
4) Tiedostot poistetaan Ok-napin painalluksella.

Pahimpana ongelmana tuossa näen sen, että käyttäjä voi vahingossa poistaa kehittämänsä modin. Lisäksi tuollaisen toiminallisuuden kehittämiseen liittyy aina se riski, että bugin takia poistetaankin jotain sellaista mitä ei pitäisi poistaa.

Ratkaisuja/lisäehdotuksia
- Checkboxit modeille, ettei ole kaikki tai ei mitään poisto
- Poisto == roskakoriin Windosissa
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Cpl Honkonen » 11 Oct 2017, 19:21

Tämä hetke propleema on sellanen että sync ei käännisty. Idlaa vaan kun tehtävienhallintaa kahtoo. Lähtee toimimaan heti kun laittaa uudet tiedostot purkamalla afisynk latest tuonne asennuskansioon.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Arska » 12 Oct 2017, 00:02

Cpl Honkonen wrote:Tämä hetke propleema on sellanen että sync ei käännisty. Idlaa vaan kun tehtävienhallintaa kahtoo. Lähtee toimimaan heti kun laittaa uudet tiedostot purkamalla afisynk latest tuonne asennuskansioon.

En nyt lupaa että ymmärsin ongelmasi oikein, kun teksti on jotain outoa suomen murretta, mutta veikkaisin että ongelmasi on lokaali ja liittyy asennuspolkuihin
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Cpl Honkonen » 13 Oct 2017, 14:24

Elä viiti kettu vittuilla :D

Polku on D:\afi_aar_x64\afi_aar.exe.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Postby Cpl Honkonen » 13 Oct 2017, 15:35

Vain itse itseäni käskien eikusiis lainaten. Ei käynnisty, idlaa tehtävienhallinassa kun käynnistää, laittaa uudestaan ne uusimmat tiedostot eli tekee "uudelleenasennuksen" se toimii.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen

Return to “Tiedotteet”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest