AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Hoxzer
Posts: 103
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Hoxzer » 18 Apr 2016, 07:09

troska wrote:Uusin versio tekee itselläni semmoista, että kun servulle joinaa avautuu arman käynnistys ikkuna ja sen jälkeen ei muuta tapahdukkaan.

Käynnistysikkunalla meinnan sitä arman modi/asetus ikkunaa.


troska

...

Kokeile käynnistää uudelleen ja aseta -nolauncher parametri steamissä Arman käynnistysparametreihin. Kyseinen ongelma ei ole toistettavissa omassa päässäni.
Miccosx
Posts: 86
Joined: 10 Feb 2015, 10:19

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Miccosx » 18 Apr 2016, 19:47

Asensin AFISyncin ja säädin ja säädin, mutta en saa hommaa pelaamaan.
Tilannekuvaus: Käyttiksenä WIN10, modit asennettu PWS:n kautta ja kaikki "toimi", Arman modit asennettuna C:lle käyttäjät hakemistoon (käyttäjätunnarissa on ääkkösiä, tästä myöhemmin lisää). Koneessa 3 kovoa, C levy käyttikselle SSD, E levy SSD peleille, F levy HDD muulle sälälle.

Asensin AFIsync:n F levylle, käynnistin järjestelmänvalvojana (kuten kaikissa myöhemmissäkin testeissä), syncin puolella näkyy kaksi repoa "Primary" ja "Napf test". Tsekkasin sync:n asetukset ja hakemistot olivat oikein, klikkasin vielä mod-hakemiston Applyä. Aktivoin Primary modipaketin ja sync lähti indeksoimaan modeja. Hetken päästä sync ilmoittaa "Ready", Start Game napilla peli päälle, Arma käynnistyi, mutta ilman modeja..

Hetki ihmettelyä ja tutkimista, tsekkaan uudelleen asetukset ja Afin sivujen ohjeen. Kellonajan päivityspalvelin oli time.windows.com, vaihdan sen time.nist.gov palvelimeen. "Reset Sync" ja Primaryn aktivointi uudelleen.. Indeksointi menee taas läpi ja ready:n jälkeen join server. Näennäisesti menee servulle, mutta tehtäväruudussa näkyvissä vain Altiksen ja Stratiksen tehtävät. Palaan takaisin arman alkuvalikkoon ja modit ei näytä olevan aktiivisena.

Seuraavaksi TS:n puolelta apuja Tontolta. Tsekataan Afisync inin tiedot, ja tässä samalla huomaan mahdollisen vian käyttäjätunnuksen ääkkösestä => testataan, kopioin modit E levylle omaan hakemistoon, korjaan tämän hakemiston tiedot afisync:n asetuksiin. Reset Sync ja taas aktivointi + indeksointi + start game.. mutta edelleenkään modit ei käynnisty. Tähän mennessä en myöskään ollut havainnut että afisync olisi ladannut mitään missään vaiheessa. Asennan afisync:n E levylle, jossa myös arma ja modihakemisto on.

Luon vielä tyhjän hakemiston jonka asetan syncin asetuksista modi hakemistoksi.. Sync lataa modit, noin 18.8Gt, start game, arma käyntiin, mutta ei vieläkään modit käynnisty.

Ideat / osaaminen loppui tähän. Testattiin vielä Tonton kanssa siten, että Tonto meni Afin servulle ja koitin ite joinata sinne myös. Tällä kertaa heitti herjan "You cannot play / edit this mission: it is dependet on downloadable content that has been deleted. rhsusf_c_troops, aia_shapur_baf_config, caribou_objects, .... jne.."

Erittäin sekava katsaus, mutta niin oli sekava tämä säätämisyrityskin.. Mitä kokeillaan seuraavaksi? Kaikki pois ja uusi asennusyritys?
User avatar
Saunatyyny
Posts: 532
Joined: 07 Jan 2015, 18:47
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Saunatyyny » 18 Apr 2016, 20:36

Miccosx wrote:Erittäin sekava katsaus, mutta niin oli sekava tämä säätämisyrityskin.. Mitä kokeillaan seuraavaksi? Kaikki pois ja uusi asennusyritys?

Itse varmaan tekisin .bat tiedoston PWS:n kautta ja käynistäisin modit sitä kautta.
Siis:
1. luo uusi collection PWS:ään
2. lisää afi syncin kautta ladatut modit collectioon
3. älä päivitä, vaan luo pikakuva työpöydälle
4. sulje PWS ja käynistä BAT tiedosto, modit pitäisi käynistyä
"Johnson ajoi autollaan päin rekkaa ja kuoli heti. Miksi Johnson kuoli? "
-Warren Bennis
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Arska » 19 Apr 2016, 01:17

Modien lataus on se tärkeämpi työ, mitä nuo softat tekee. Pelin käynnistämiseen on varmaan puolen tusinaa tapaa, joten ota koppi jostakin niistä alkuun
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
Miccosx
Posts: 86
Joined: 10 Feb 2015, 10:19

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Miccosx » 19 Apr 2016, 08:24

Niin siis en usko että varsinaisesti pelin käynnistäminen olisikaan ongelma, mutta mielestäni tällä hetkellä AFISync ei toimi mulla niin kuin sen pitäisi toimia. Tämä olisi varmaan hyvä selvittää jotenkin, koska afi luopuu PWS:n käytöstä ja siirtyy AFISync:n käyttöön. Toivottavasti olen yksilötapaus jolla on ongelmia..
Hoxzer
Posts: 103
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Hoxzer » 19 Apr 2016, 10:44

Miccosx: Tarvitsen afisync.log-tiedoston afisyncin kansiosta ja afisyncParameters.txt:n %tmp% kansiosta, jotta voin selvittää vian syyn.
Miccosx wrote:mielestäni tällä hetkellä AFISync ei toimi mulla niin kuin sen pitäisi toimia. .

Jos ei peli käynnisty modeilla, niin ei todellakaan toimi. Olette Troskan lisäksi ainuita jotka ovat tuosta ongelmasta raportoineet.

Valitettavan usein näistä ongelmista ollaan hiljaa, jos ne voidaan jotenkin vain kiertää esim. käyttämällä vaihtoehtoista sovellusta. Esimerkiksi AFISyncin bugträkkeriin on tähän menessä raportoitu yksi bugi. Bugeja on vaikeata korjata, jos niitä eivät tule kehittäjän tietoon.
takku
Posts: 10
Joined: 21 May 2014, 17:04

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby takku » 20 Apr 2016, 19:14

Jaa-a tämä antaa samaa virhettä kuin AAR :/

Image

Image
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby SpottedBill » 20 Apr 2016, 19:18

Mulla tämmöstä herjaa "Error: No BTSync connection" lähes kaikilla paketissa olevista modeista, kun yritin tapahtumamodeja päivitellä:

Image
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers
User avatar
Tonto-
Posts: 1051
Joined: 31 Aug 2013, 19:17

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby Tonto- » 20 Apr 2016, 20:28

takku wrote:Jaa-a tämä antaa samaa virhettä kuin AAR :/

Image

Image

Ettei sinulla ole nyt kovot vaan menossa paskaksi.
Ja ennemmin lyödä lyötyy kuin joutuu sen kenkiin - lajin luonto vai ajan henki?
User avatar
SpottedBill
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.29)

Postby SpottedBill » 20 Apr 2016, 22:49

SpottedBill wrote:Mulla tämmöstä herjaa "Error: No BTSync connection" lähes kaikilla paketissa olevista modeista, kun yritin tapahtumamodeja päivitellä:

Sain korjattua ylläolevan ongelman sillä, että avasin BTSyncin ja loin profiilin. BT Sync ei ennen ole tuollaista kyllä vaatinut. Jotain muuttunut?
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers

Return to “Tiedotteet”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest