AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

Arska
Posts: 457
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Arska » 03 Jul 2016, 22:00

Code: Select all

Ongelman tunniste:
  Ongelmatapahtuman nimi:   APPCRASH
  Sovelluksen nimi:   AFISync.exe
  Sovelluksen versio:   0.0.0.0
  Sovelluksen aikaleima:   0394ab38
  Vikamoduulin nimi:   ntdll.dll
  Vikamoduulin versio:   6.1.7601.23418
  Vikamoduulin aikaleima:   5708a73e
  Poikkeuskoodi:   c0000005
  Poikkeuksen poikkeama:   0002e49b
  Käyttöjärjestelmän versio:   6.1.7601.2.1.0.768.3
  Aluekohtaisten asetusten tunnus:   1035
  Lisätietoja 1:   0a9e
  Lisätietoja 2:   0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Lisätietoja 3:   0a9e
  Lisätietoja 4:   0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Tein jo bugiraportin, mutta tossa vähän lisädataa (tuskin auttaa mut en tiiä mikä toi .dll on, poikkeuskoodi voi auttaa)
karppo
Posts: 1
Joined: 12 Aug 2015, 19:04

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby karppo » 04 Jul 2016, 20:56

Hoxzer wrote:Päivitetty versioon 0.41. BtSync vaihdettu libTorrenttiin, minkä pitäisi korjata tiedostojen korruptoituminen ja kaikki muutkin ongelmat. BtSyncin kautta uusia modiversioita ei enää tarjota.


Loistava päivitys. Ei tule enää socket floodia, jota BtSync aiheutti.
Tarmo
Posts: 248
Joined: 22 Jan 2015, 22:22
Location: Joensuu
Contact:

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Tarmo » 06 Jul 2016, 10:59

Häytyskö vielä laittaa päivän kuluessa pari STEAM ilmoitusta tuosta syncistä.
- Asus GTX1080Ti FE, 11GB
- Intel Haswell i7-4790K
- Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury, DDR3 1866MHz
- Z97-A-CORATOR
- NaturalPoint Head Tracker, TrackIR
- Asus PG279AQ

Image
Spikey
Posts: 53
Joined: 24 Mar 2015, 23:13

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Spikey » 06 Jul 2016, 19:14

Uusin AFISync aiheuttaa heti käynnistyksessä "AFISync has stopped working" A problem caused the program to stop working correctly. Vanha käynnistyi ok. Virustorjunta (Avast) laitettu pois päältä. Käytössä Win 10 ja ohjelma käynnistyy järj.valvojana. Mitä voisi kokeilla?

Edit. huomasin, että kun käynnistän AFISyncin ei virhettä tapahdu, mutta heti, kun esim klikkaan AFISyncin jotain kohtaa ikkunassa tulee tuo yllä oleva. Mitään vikakoodia yms en saa näkyviin. Eli jos käynnistän softan enkä klikkaa sitä niin ei tule virhettä. Pelaamaan pääseminen tietysti vaatisi, että saan repon aktivoitua ja pelin käynnistettyä.
User avatar
SpottedBill
Posts: 922
Joined: 31 Jul 2013, 16:23
Contact:

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby SpottedBill » 06 Jul 2016, 21:33

En tiedä liittyykö Spikeyn ongelmaa, mutta eilen yksi uusi sanoi, että hänellä ohjelma kaatui useamman kerran ollessa taustalla. Kun ohjelman otti jälleen aktiiviseksi, sai "not responding" ilmoitusta ja ohjelma piti sulkea.
“I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend.” -J.R.R. Tolkien, The Two Towers
Trade
Posts: 382
Joined: 09 Jun 2015, 19:20

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Trade » 06 Jul 2016, 22:30

Aika epävakaa tuntuu olevan. Kaatuilee herkästi. Antaa tosiaan tuota not respondia.
Arska
Posts: 457
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Arska » 07 Jul 2016, 00:47

SpottedBill wrote:En tiedä liittyykö Spikeyn ongelmaa, mutta eilen yksi uusi sanoi, että hänellä ohjelma kaatui useamman kerran ollessa taustalla. Kun ohjelman otti jälleen aktiiviseksi, sai "not responding" ilmoitusta ja ohjelma piti sulkea.

Tein tuosta bugin, kaatuu johonki .dll tiedostoon. Onko tuohon löytynyt jotain yhteistä tekijää, esim. Win7?

Jos siis kyseessä on edes sama ongelma...
User avatar
Tuntematon
Posts: 1526
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Tuntematon » 07 Jul 2016, 00:54

Toivottavasti jokainen jolla on ongelmia tietää siitä afisyncissä olevasta bug report napista. Vaikka tuntuisi siltä että bugi on reportoitu. Kannattaa se silti tehdä vielä itse, en usko että hoxeria haittaa ylimääräinen data kuin se että jotain jää kertomatta. Muistakaa se että vaikka olisitte puhuneet ongelmistanne TS, ei se tarkoita että hoxeri saisi siitä tiedon.



Bugien raportointi
https://form.jotformeu.com/61187638191361
Spikey
Posts: 53
Joined: 24 Mar 2015, 23:13

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Spikey » 07 Jul 2016, 16:48

Spikey wrote:Uusin AFISync aiheuttaa heti käynnistyksessä "AFISync has stopped working" A problem caused the program to stop working correctly. Vanha käynnistyi ok. Virustorjunta (Avast) laitettu pois päältä. Käytössä Win 10 ja ohjelma käynnistyy järj.valvojana. Mitä voisi kokeilla?

Edit. huomasin, että kun käynnistän AFISyncin ei virhettä tapahdu, mutta heti, kun esim klikkaan AFISyncin jotain kohtaa ikkunassa tulee tuo yllä oleva. Mitään vikakoodia yms en saa näkyviin. Eli jos käynnistän softan enkä klikkaa sitä niin ei tule virhettä. Pelaamaan pääseminen tietysti vaatisi, että saan repon aktivoitua ja pelin käynnistettyä.


Nonniin, nyt löyty ainakin yksi tähän ongelmaan vaikuttava tekijä. Eli Raptr jolla tallennan pelivideot http://raptr.com/.
Onko mahdollista selvittää miksi en voi käynnistää AFISynciä, kun Raptr on käynnissä? Raptr toiminnassa ei ole vikaa, mutta se saa AFISyncin kaatumaan heti kun käynnistyksen jälkeen klikkaan jotain kohtaa syncissä. Kun sammutan Raptr:n, AFISync pysyy päällä normaalisti.
User avatar
Tuntematon
Posts: 1526
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.41)

Postby Tuntematon » 07 Jul 2016, 18:06

Spikey wrote:snip

Johtunee varmaan jotenkin siitä raptr overlaysta. Jos en nyt väärin muista niin siinä pystyy määrittämään mitkä sovellukset ei käytä sitä raptr overlaytä.

Return to “Tiedotteet”



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest