AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.44)

detkloo
Posts: 4
Joined: 22 Jul 2016, 14:09

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.42)

Postby detkloo » 25 Jul 2016, 18:21

Onnistuuko lisätä muistamaan Upload Limit kentän KB/s arvon?

Seedailen muutamaa megaa sekunnissa normaalisti, mutta jos pelaa netissä niin saisi yhellä klikkauksella vaihdettua jarrua päälle/pois ilman että näpyttelee käsin 100KB/s joka kerta
Hoxzer
Posts: 82
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.42)

Postby Hoxzer » 06 Aug 2016, 22:10

detkloo wrote:Onnistuuko lisätä muistamaan Upload Limit kentän KB/s arvon?

Seedailen muutamaa megaa sekunnissa normaalisti, mutta jos pelaa netissä niin saisi yhellä klikkauksella vaihdettua jarrua päälle/pois ilman että näpyttelee käsin 100KB/s joka kerta

Hyvä ehdotus! Katselen asiaa, kunhan saan käteni vapaaksi muilta säädöiltä.

Tällä hetkellä ei ole mitään hälyyttävää tarvetta seedauksille, joten suosittelen jättämään uppimiset sikseen, jos pelaaminen siitä häiriintyy.
DarkSim
Posts: 63
Joined: 28 Mar 2015, 21:01

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.42)

Postby DarkSim » 13 Aug 2016, 17:39

uppilimit ei ainakaan itselläni toimi ollenkaan. Jos sen laittaa päälle (millä tahansa tasolla) niin lataus ja uppi molemmat pysähtyvät.
Hoxzer
Posts: 82
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.42)

Postby Hoxzer » 02 Oct 2016, 23:56

0.43 versio julkaistu.
TheTaltsi
Posts: 915
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.43)

Postby TheTaltsi » 05 Oct 2016, 19:33

Uusi versio toi ainakin itselle takaisin ongelman että hetikun laitan afisyncin päälle netti menee poikki..
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.
Hoxzer
Posts: 82
Joined: 13 Dec 2013, 00:06

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.43)

Postby Hoxzer » 06 Oct 2016, 19:23

TheTaltsi wrote:Uusi versio toi ainakin itselle takaisin ongelman että hetikun laitan afisyncin päälle netti menee poikki..

Okei, epäilen, että syynä on DHT tai unchoke-asetus. Kokeile noita:
Ei DHT: https://www.dropbox.com/s/e3yfdq9nc42ks ... T.zip?dl=0
Ei unchoke-asetusta: https://www.dropbox.com/s/u38npwmen7r75 ... e.zip?dl=0
Kerro kumpi korjasi ongelman, jos korjasi.
TheTaltsi
Posts: 915
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.43)

Postby TheTaltsi » 08 Oct 2016, 14:33

Nähtävästi kolmas uudelleen asennus auttoi, tiedä sit mikä ekalla kahdella kerralla keskiviikkona mättäsi :roll:
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.
TheTaltsi
Posts: 915
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.43)

Postby TheTaltsi » 12 Oct 2016, 18:20

Noniin, ongelmat alkoivat taas vaikka viime perjantaina kaikki toimi, ja lauantaina sain pelin käyntiin vaikka netti kaatuikin heti afi syncin käynnistyttyä, mutta nyt on modit päivittyny niin ei toimi ei... Kumpikaan noista versioista ei auttanut, ylempi tosin jaksoi jopa 5min pyöriä ennen kuin netti kippas
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.
ElmutiKelmuti
Posts: 2
Joined: 20 Oct 2016, 22:19

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.43)

Postby ElmutiKelmuti » 20 Oct 2016, 22:35

Latasin AFISyncin lähinnä vain siksi että haluan RK:n ja nuo tetsarit jne Armaan, en siis ole Arma Finland jäsen enkä aio olla.

Homma on vaan niin ettei ole jakajia noille tiedostoille ja mitään ei pysty lataamaan?

Onko tuota finmodia missään mirror palvelussa josta voisi ladata vai onko AFISync ainut mahdollisuus?
TheTaltsi
Posts: 915
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync-modienlataustyökalu, avoin beeta (v0.43)

Postby TheTaltsi » 20 Oct 2016, 23:03

Kyseessä on todella aikainen julkaisu keskeneräisestä modista, joka julkaistaan AFI:n sisäiseen käyttöön ja BUGIEN ja VIKOJEN löytämisen helpottamiseksi!

Jos käytät modia, pyydämme että:

1. Et jaa tätä modia AFI:n ulkopuolelle (kuten: steam workshop tai armaholic)
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Return to “Tiedotteet”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest