Viikkopelit La 14.4.2018

Scottz
Posts: 561
Joined: 14 Aug 2013, 11:48
Location: Hki

Re: ARMA 3 VIDEOT

Postby Scottz » 14 Apr 2018, 22:30

TheTaltsi wrote:Korjaus kalustoa ei tehtävässä ollut, ja käskyt kympiltä oli käyttää vaunua parhaan kyvyn mukaan.


Totally missing the point here. :roll: Mutta pisteet olkiukon yrittämisestä.

Asiat kannattaa suhteuttaa viitekehykseen: lähtisikö konventionaalisen armeijan vaunumiehistö jihadisti-hyökkäykseen asejärjestelmän vioituttua vai veisi sen huoltoon taistellakseen huomenna? Toisekseen, muiden herrasmiessääntöjä kiertävä käytös ei oikeuta omaa toimintaa; ts. kumpikin taisi tehdä vähän pöhkösti. ;)

FYI, en ollut viikkopeleissä. Ja laitetaan vielä, että jos asiasta tulee enempi keskustelua, niin joku admin voisi siirrellä nämä keskustelut palaute-osioon.
The only hope you have is to accept the fact that you're already dead and the sooner you'll accept that, the sooner you're able to function as a soldier's supposed to function. Without mercy, without compassion, without remorse. All war depends upon it.
TheTaltsi
Posts: 1534
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: ARMA 3 VIDEOT

Postby TheTaltsi » 14 Apr 2018, 22:33

Selitä sitten pointtisi siten että tälläinenkin idiootti ymmärtää :roll:
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
User avatar
ruoste
Posts: 580
Joined: 05 Jan 2015, 16:03

Re: Viikkopelit La 14.4.2018

Postby ruoste » 14 Apr 2018, 22:37

Puolustajan vaunuosaston nimeämättömänä kinginä ehdotin että vaunut ovat suurempi uhka hyökkääjälle silloin kun niiden sijainnista ei ole mitään tietoa.

Pysyttiin aika paljon vaan piilossa.
"Kolme-neljä RJtä huutelee samaan aikaan jotain vitun 'broken arrowia' tukiverkkoon ihan Mel Gibsonina..." -Härö
TheTaltsi
Posts: 1534
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: ARMA 3 VIDEOT

Postby TheTaltsi » 14 Apr 2018, 23:44

Scottz wrote:
Asiat kannattaa suhteuttaa viitekehykseen: lähtisikö konventionaalisen armeijan vaunumiehistö jihadisti-hyökkäykseen asejärjestelmän vioituttua vai veisi sen huoltoon taistellakseen huomenna?

http://tankarchives.blogspot.fi/2013/06 ... speed.html
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
Härö
Posts: 231
Joined: 01 Mar 2015, 18:57

Re: Viikkopelit La 14.4.2018

Postby Härö » 15 Apr 2018, 00:07

Siirsin keskustelun oikeaan paikkaan.
User avatar
S.M.F.
Posts: 106
Joined: 15 Nov 2014, 14:50
Location: Oulu, Finland
Contact:

Re: Viikkopelit La 14.4.2018

Postby S.M.F. » 15 Apr 2018, 00:25

Komppaan kyllä Paavoa. En ymmärrä miten tämä istuu meidän hakemaan pelityyliin. Jos tehtäväntekijä ei ole mahdollistanut vaunujen huoltoa ei sitä silloin ole tarjolla mutta en näe oikeana toimintana että rikkoontuneella vaunulla lähdetään romuttamaan vihollisen vaunuja tai muuta perseilyä koska tykki on rikki.

Samoin myös kaikennäköiset ihmekoukut selustaan syö toiminnan mielekkyyttä.
Itsehän en juo alkoholia uskonnollisista syistä. Vaan ihan muista syistä.
TheTaltsi
Posts: 1534
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: Viikkopelit La 14.4.2018

Postby TheTaltsi » 15 Apr 2018, 01:00

Linkkaan discordin puolelta Härön (Indfor vaunu) ja Banzain (Blufor vaunu) viestit:

Härö wrote:tänään klo 00.42
RE: Mediakanavalla näkyvä vaunuvideo ja paskamyrsky sen ympärillä.

Liike saattaa vaikuttaa epäsopivalta jos se irrotetaan kokonaan siitä kontekstista että kyseinen tapahtuma tapahtui minuutti ennen tehtävän loppua ääritilanteessa jossa kaikki vaunut olivat vahingoittuneet. Tarkoitus oli ampua tätä vaunua nollaetäisyydeltä tykin koron tuhouduttua koska kyseinen vaunu oli sillä hetkellä tuhoamassa toista omaa vaunua.

Katsoin sillä hetkellä että välitön toimiminen oli tärkeää, koska toimimatta jättäminen olisi tarkoittanut kummankin Indforin vaunun tuhoa. Saapuessani paikalle näin että vieressä oleva vaunu oli tulen alla, sen tykkitorni ei liikkunut ja vaunumiehistö oli mitä ilmeisimmin jalkauttanut vaunun ulkopuolelle suojaan. Ohjasin siis miehistöni ajamaan mahdollisimman lähelle vihollisvaunua ampuaksemme sitä kylkeen. Kyseessä siis ei ollut manoveeri joka tehtiin "huvikseen" tai immersion pilaamiseksi, vaan sillä hetkellä vaunumiehistölle tämä menettelytapa oli immersion mukaista oman hengen, ja toverien hengen pelastamiseksi. En myöskään katsonut että liike olisi pelin hengen vastaista, ottaen huomion sen ääritilanteen johon kaikki kolme vaunua oli pakotettu: pääaseet disabloitu, telat tai ajorenkaat tuhottu.(muokattu)
Tästä asiasta tehdään nyt ehkä liian suuri juttu. Homma puitiin jo sisäsellä, ja kyseessä on yksittäinen, harvinainen tapahtuma joka tapahtui vielä harvinaisemmassa olosuhteessa: kolme tuhottua vaunua puukkotappelussa.
Vielä selvennän että syy miksi kummatkin vaunut räjähtivät oli se että Leopardin ampuma alikali on taktinen ydinohjus joka räjäyttää kummankin vaunun ammusvarastot. https://i.imgur.com/EEcz3Mt.png(muokattu)Banzai wrote:tänään klo 00.56
Noniin kai sitten pitää tännekkin suuni avata. Olin blueforilla viimeisenä Rhino komentajana ja tarkoitus oli alun perin kiertää vihollisen vaunu sinne lentokentän läheisen mäen taakse. Olin ottanut Victor joukosta komennon koska olin johtajana ja muut olivat kuolleet. Saimme siellä mäen alapuolella vaunun tykin disabloitua mutta se pääsi kuitenkin karkuun. Sen jälkeen saimme tiedon että vaunut olivat ottaneet irti powerplantin lähettyville joten kymppi lähetti meidät kiertämään lentokenttää ei ollut muuta mahdollisuutta koska lentokenttä on vitun aukeaa ja sinne oltaisiin varmasti kuoltu jos oltaisiin yritetty ylitse. Niin kiersimme koko kentän tarkoituksena ei ollut mikään maailman ympärys koukku vaan ei ollut parempaakaan mahdollisuutta. Ymmärrettävää että joku voi ottaa herneen asiasta nenään että tulee vaunu päälle kun ei ollut mahdollisuutta ampua, mutta otetaan huomioon että kaikki jotka olivat kyseisessä tilanteessa pelissä lähtivät sieltä hyvillä mielin ja ne jotka ottivat herneen nenään eivät olleet asiassa mukana. On ymmärrettävää että tästä voi tulla jonkin sortin riitaa mutta mitään sääntöä ei rikottu kymppi oli asiasta samaa mieltä ja asia oli sovittu mitä tapahtuu. Ja on toi dayz sääntö sen verran heikoilla että lasketaanko tätä dayzetaukseksi, koska kyseessä on kolmen henkilön porukka.
Last edited by TheTaltsi on 15 Apr 2018, 01:01, edited 1 time in total.
Reason: "
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
User avatar
ruoste
Posts: 580
Joined: 05 Jan 2015, 16:03

Re: Viikkopelit La 14.4.2018

Postby ruoste » 15 Apr 2018, 01:03

Ikävä kyllä yhteisön luonteesta johtuen pelityyli josta nautit ei aina vastaa pelityyliä josta joku muu nauttii.

Vastaavia keskusteluja riittää varmasti enemmän kuin viikkopelikertoja on takana, joku pahoittaa mielensä aina, teit mitä hyvänsä.
SIksi: Pelaa osana yhteisöä niin hyvin kuin pystyt ja nauti omasta suorittamisestasi. Kerää ympärillesi pelaajia jotka haluavat pelata samalla tavalla ja nauti myös heidän suorittamisestaan. Se että vaadit pelityyliä muilta, aiheuttaa vain turhaa draamaa.

Varsin tylsää olisi tässäkin yhteisössä pelaaminen jos te kaikki pelaisitte tehtäviä niin kuin minä haluan niitä pelattavan.
"Kolme-neljä RJtä huutelee samaan aikaan jotain vitun 'broken arrowia' tukiverkkoon ihan Mel Gibsonina..." -Härö
User avatar
Keneraali
Posts: 820
Joined: 26 Jul 2013, 18:15

Re: Viikkopelit La 14.4.2018

Postby Keneraali » 15 Apr 2018, 08:57

Ja paskamyrskyhän nousi kun tilanteesta lyötiin materiaalia video osioon. Ilman videota olisi varmaan selvitty ilman julkista keskustelua.

Videot, varsinkin ne hihihii hauska, luovat myös kuvaa yhteisöstä ja vastuu on vain tekijällä. Paavokin mahdollisesti kysyi asiaa julkikuvan kannalta.
User avatar
Nurmi
Posts: 119
Joined: 27 Nov 2016, 20:28
Location: Helsinki

Re: ARMA 3 VIDEOT

Postby Nurmi » 15 Apr 2018, 09:36

Ensinnäkin mitä vittua tehtävätiimiläiset, se kuka saatana laittoi tuon oman tehtävän servulle ilman mitään virallista tarkastusta voi vaikka lähteä pois afista.
Ja toiseksi yksi mikä on tällä hetkellä suuri ongelma afissa on se että välillä tehtävät lisätään servulle juuri ennen viikopelejä lähes ollenkaan tarkistamatta tai balanssia miettimättä, ja tämä aiheuttaa sen että balanssi on tehtävissä pielessä ja ongelmia huomataan tehtävää pelatessa.
Helppona ratkaisuna tähän on hyväksyä tehtävät servulle ainoastaan kun ne on tarkistettu tehtäväntarkistuksessa (joka on nytten ollut lähdes aina tiistaisin/torstaisin) josta ilmoitetaan ainakin foorumilla tarpeeksi aikaisin.


TheTaltsi wrote:Korjaus kalustoa ei tehtävässä ollut

Olen ottanut korjauskaluston pois omista tehtävistä koska korjausaika oli aikaisemmin todella lyhyt, mutta nytten jos muistan oikein niin sitä pidennettiin jonkin verran joten voisi laittaa ne takaisin tehtävään.
Last edited by Nurmi on 15 Apr 2018, 09:37, edited 1 time in total.
Reason: Syyt

Return to “Palaute”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest