Arma 3 ei käynnisty afi:n pws repon kautta

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
Topsu
Posts: 19
Joined: 20 Oct 2015, 15:35

Arma 3 ei käynnisty afi:n pws repon kautta

Postby Topsu » 25 Oct 2015, 12:08

Kun yritän käynnistää arma3:sta armafinlandin reposta painamalla launch tai join, näkyy vain komentorivi joka käynnistää battleyen ja tämän jälkeen ei tapahdu mitään, taskmanageriin tulee kuitenkin näkyviin arma3.exe sekä arma3battleye.exe.

Kaikki muut repositoryt sekä arma3:n käynnistys suoraan steamista toimii normaalisti.
User avatar
madreizka
Posts: 1212
Joined: 28 Jun 2014, 21:19

Re: Arma 3 ei käynnisty afi:n pws repon kautta

Postby madreizka » 25 Oct 2015, 13:37

Olethan jo koittanut:
- Reboot
- Run as admin
Friend, were you a hero in the war?' I said 'No...but I served in a company of heroes'."
- Arma Finland
User avatar
Nummi
Posts: 1589
Joined: 26 Nov 2013, 01:52
Location: Stadi

Re: Arma 3 ei käynnisty afi:n pws repon kautta

Postby Nummi » 25 Oct 2015, 16:49

Jos mikään ylläoleva ei auta, laita tietoturvasoftasi palomuuri väliaikaisesti käynnistyksen ajaksi pois päältä. Jos tämäkään ei toimi, kokeile laittaa windows firewall pois päältä.

Jos palomuurin pois päältä laittaminen auttaa, lisää PWS, Arma 3, ja Steam palomuurisi poikkeusohjelmiin (eli niin että palomuuri ei huomioi niitä mitenkään).
Furean wrote:Pitää muistaa, että ruotsalaisethan pani melkein koko Suomen kansaa.
ruoste wrote:Dataa on saatava.

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests