Battleye ryppyilee

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
User avatar
Makela
Posts: 895
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: Battleye ryppyilee

Postby Makela » 14 Aug 2017, 19:38

Tässä on nyt hetken ollut aika monella semmonen ominaisuus, että batteleye blokkaa pari modia. Välillä kaikilta saman, mutta usein vähän eri. Tätä on yritetty korjata siten, että käynnistää modaamattoman pelin kertaalleen. Joillain toimii, toisilla ei.

Onko tiedossa jollain jokin lopullinen korjaus?
Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?
Bummeri
Posts: 2810
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: Battleye ryppyilee

Postby Bummeri » 14 Aug 2017, 20:56

Last edited by Bummeri on 14 Aug 2017, 20:57, edited 1 time in total.
Reason: 1
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
Makela
Posts: 895
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: Battleye ryppyilee

Postby Makela » 14 Aug 2017, 22:16

Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest