AFISync latausnopeus

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
DuracellDank
Posts: 3
Joined: 08 Sep 2017, 18:20

AFISync latausnopeus

Postby DuracellDank » 08 Sep 2017, 23:17

Haluisin päästä kokeilemaan Armaa suomalaisessa porukassa ja vähän totisemmalla meiningillä. Löysin AFIn ja innostuin heti, mut ongelmana on modien latausnopeus. Tällä hetkellä latausnopeus on maksimissaan 40kB/s (keskiarvo lähempänä 10kB/s), joten 30 gigan lataaminen ei ole kovin mielekästä. Onko vika mun setupissa vai eikö lähettäjiä tiedostoille vaan oo?
Juo vettä ja vaihda sukat.
TheTaltsi
Posts: 1504
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: AFISync latausnopeus

Postby TheTaltsi » 08 Sep 2017, 23:34

Itse pääsen helposti esim 4mbs nopeuksiin, veikkaisin että sun päässä tökkii. Onko jotku tietyt modit mitkä tökkii vai yleisesti kaikki?
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
Bummeri
Posts: 2812
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: AFISync latausnopeus

Postby Bummeri » 08 Sep 2017, 23:57

Olethan muistanut raksittaa jonkun repon aktiiviseksi sieltä afisynkistä, että se oikeasti alkaa lataamaankin sitä ? 10-40 kb on sellainen perus idle nopeus jota se tekee aina riippumatta tilanteesta.
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
Sahtor
Posts: 138
Joined: 05 Aug 2015, 18:46
Location: Lahti

Re: AFISync latausnopeus

Postby Sahtor » 09 Sep 2017, 00:12

AFIsync on lisäksi torrent-tekniikkaa. En tiedä jos joku suomalainen ISP hidastaa perus torrent-latailuja.

Olisiko yksi mahdollisuus tilata Steamin workshopista esim RHS, CUP ja ladata / siirtää ne omaan Arma3Modit hakemistoon. Sieltä pitäisi tulla ihan samannäköinen @cup_terrains_complete hakemisto jonka jälkeen sulla on 13GB vähemmän ladattavaa.

EDIT: Seuraava korjausehdotus. Lue AFIsync/settings/repositories.json ja lataa sieltä löytyvät .torrent urlit koneelle. Sitten käytä torrent-clienttia joka osaa salata yhteyden kuten Deluge ja "use encryption". Jos ISP on aikasemmin DPI-hidastanut kaistaa niin tolla voi toimia.
Spikey
Posts: 64
Joined: 24 Mar 2015, 23:13

Re: AFISync latausnopeus

Postby Spikey » 09 Sep 2017, 00:54

DuracellDank wrote:Haluisin päästä kokeilemaan Armaa suomalaisessa porukassa ja vähän totisemmalla meiningillä. Löysin AFIn ja innostuin heti, mut ongelmana on modien latausnopeus. Tällä hetkellä latausnopeus on maksimissaan 40kB/s (keskiarvo lähempänä 10kB/s), joten 30 gigan lataaminen ei ole kovin mielekästä. Onko vika mun setupissa vai eikö lähettäjiä tiedostoille vaan oo?


Mene "settings" ja laita "upload limit":iin ruksi ja laita oikealle kenttään lukema 50. Onko vaikutusta latausnopeuteen?

Itsellä välillä on lataus 10-20 kB/s kun ei anna ohjelman uploadata. Heti kun laitan täpän ja lukeman 50 nousee lataus maksimiin 5-6Mb/s. Omalla kohdalla ei ole ensimmäinen Torrent pohjainen softa, jossa lähetys asetuksella on vaikutus myös lataukseen.
DuracellDank
Posts: 3
Joined: 08 Sep 2017, 18:20

Re: AFISync latausnopeus

Postby DuracellDank » 09 Sep 2017, 11:52

Spikey wrote:
DuracellDank wrote:Haluisin päästä kokeilemaan Armaa suomalaisessa porukassa ja vähän totisemmalla meiningillä. Löysin AFIn ja innostuin heti, mut ongelmana on modien latausnopeus. Tällä hetkellä latausnopeus on maksimissaan 40kB/s (keskiarvo lähempänä 10kB/s), joten 30 gigan lataaminen ei ole kovin mielekästä. Onko vika mun setupissa vai eikö lähettäjiä tiedostoille vaan oo?


Mene "settings" ja laita "upload limit":iin ruksi ja laita oikealle kenttään lukema 50. Onko vaikutusta latausnopeuteen?

Itsellä välillä on lataus 10-20 kB/s kun ei anna ohjelman uploadata. Heti kun laitan täpän ja lukeman 50 nousee lataus maksimiin 5-6Mb/s. Omalla kohdalla ei ole ensimmäinen Torrent pohjainen softa, jossa lähetys asetuksella on vaikutus myös lataukseen.


Kiitokset kaikille nopeista vastauksista! Tää korjas homman mulle. Laiton täpän ruutuun ja 50 rajaksi ni latausnopeus pomppas heti 2MB/s. Tän jälkeen kokeilin laittaa arvoks 9999 ja latausnopeus pomppas 30MB/s :) Itellä on siis 350MB/s nettiyhteys kotona.
Juo vettä ja vaihda sukat.

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest