Page 1 of 1

TS3/Task Force Radio

Posted: 24 Aug 2016, 20:25
by RD1
Terve,

Koitin tulla viikkopeliin mukaan, mutta en saanut TFR toimimaan pelissä. Kuulen puhetta vain ennen peliä ja taas kuoltuani. TS3 antaa invalid parameter size -virhettä, mutta tuo on sen verran geneerinen virhe ettei google oikein auta.

*Testattu 32 ja 64-bit clientit
*TS ajetaan admin-oikeuksilla
*Plugin on ladattu(+reload testattu)
*Pelissä valittu radiosta annettu kanava

Olisiko ehdotuksia mitä voisi vielä testata?

Re: TS3/Task Force Radio

Posted: 24 Aug 2016, 21:55
by Tikka
Villi veikkaus: Nimessä alle 3 merkkiä.

Re: TS3/Task Force Radio

Posted: 25 Aug 2016, 00:05
by RD1
Arman nimessä tosiaan oli. Katsotaan toimiiko seuraavan kerran paremmin :ugeek:

Re: TS3/Task Force Radio

Posted: 25 Aug 2016, 00:48
by Tikka
RD1 wrote:Arman nimessä tosiaan oli. Katsotaan toimiiko seuraavan kerran paremmin :ugeek:

Siitähän se sitten johtuu. TFR yrittää vaihtaa tessuun nimeä samaksi kuin pelissä, mutta tessussa on minimi 3 merkkiä.

Re: TS3/Task Force Radio

Posted: 25 Aug 2016, 18:49
by Fin_Johnny
nimi ehdotus R4d1o