TS3/Task Force Radio

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
RD1
Posts: 2
Joined: 24 Aug 2016, 20:15

TS3/Task Force Radio

Postby RD1 » 24 Aug 2016, 20:25

Terve,

Koitin tulla viikkopeliin mukaan, mutta en saanut TFR toimimaan pelissä. Kuulen puhetta vain ennen peliä ja taas kuoltuani. TS3 antaa invalid parameter size -virhettä, mutta tuo on sen verran geneerinen virhe ettei google oikein auta.

*Testattu 32 ja 64-bit clientit
*TS ajetaan admin-oikeuksilla
*Plugin on ladattu(+reload testattu)
*Pelissä valittu radiosta annettu kanava

Olisiko ehdotuksia mitä voisi vielä testata?
Tikka
Posts: 964
Joined: 26 Jul 2013, 18:14

Re: TS3/Task Force Radio

Postby Tikka » 24 Aug 2016, 21:55

Villi veikkaus: Nimessä alle 3 merkkiä.
RD1
Posts: 2
Joined: 24 Aug 2016, 20:15

Re: TS3/Task Force Radio

Postby RD1 » 25 Aug 2016, 00:05

Arman nimessä tosiaan oli. Katsotaan toimiiko seuraavan kerran paremmin :ugeek:
Tikka
Posts: 964
Joined: 26 Jul 2013, 18:14

Re: TS3/Task Force Radio

Postby Tikka » 25 Aug 2016, 00:48

RD1 wrote:Arman nimessä tosiaan oli. Katsotaan toimiiko seuraavan kerran paremmin :ugeek:

Siitähän se sitten johtuu. TFR yrittää vaihtaa tessuun nimeä samaksi kuin pelissä, mutta tessussa on minimi 3 merkkiä.
User avatar
Fin_Johnny
Posts: 125
Joined: 22 May 2014, 17:20

Re: TS3/Task Force Radio

Postby Fin_Johnny » 25 Aug 2016, 18:49

nimi ehdotus R4d1o

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest