Ei pysty uppimaan tehtävää

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
Miksu
Posts: 111
Joined: 21 Nov 2015, 15:30

Ei pysty uppimaan tehtävää

Postby Miksu » 16 Jul 2016, 14:14

https://armafinland.fi/awats/index.php?page=MO&mid=474

Liityin tehtäväntekijä tiimiin lisääkseni tehtäviä. Tämän saatuani lisäsin tehtäväni AWAT:siin, mutta silti valittaa oikeuksista kun yritän muokata tehtävää tai uploadata version.

Mistä kyse?

Image
Image
User avatar
Anssi
Posts: 570
Joined: 21 Feb 2014, 19:43
Location: Kerava

Re: Ei pysty uppimaan tehtävää

Postby Anssi » 16 Jul 2016, 14:18

Koska et ole vielä tehtävätekijä järjestelmässä:

Image

Soppa wrote:Tehty tarvittavat muutokset awatsin pääsynhallintaan ja annettu oikeudet lisätä tehtäviä.
Voi ilmoittaa tähän threadiin jos esiintyy ongelmia.


1. Ryhmään voitte jatkossa liittyä anomalla siihen oikeuksia täältä.

2. Valitakaa "Tehtäväntekijä" kohtaan täppä, "Join selected" alasvetovalikosta ja painakaa Submit.

3 Pyyntö välittyy ryhmän ylläpitäjälle (Bummeri) joka voi hyväksyä liittymispyynnön.


Voitte tarkastaa omat oikeudet awatsissa klikkaamalla omaa nimeä vasemmalla näkyvän valikon yläosasta.
Tehtävien lisäämiseen tarvitsette Missions ADD ja Files ADD -oikeudet.
Last edited by Anssi on 16 Jul 2016, 14:24, edited 2 times in total.
Reason: Sopan quote
Miksu
Posts: 111
Joined: 21 Nov 2015, 15:30

Re: Ei pysty uppimaan tehtävää

Postby Miksu » 16 Jul 2016, 14:54

OK luulin, että olin jo. Eli odottelen siis lisää.

Image
Image
Bummeri
Posts: 2812
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: Ei pysty uppimaan tehtävää

Postby Bummeri » 16 Jul 2016, 15:33

Olit sinä siellä, mutta se ei jostain syystä ollut sinun defaultti ryhmäksi vaihtunut, mutta nyt on.
Last edited by Bummeri on 16 Jul 2016, 15:33, edited 1 time in total.
Reason: 1
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
Miksu
Posts: 111
Joined: 21 Nov 2015, 15:30

Re: Ei pysty uppimaan tehtävää

Postby Miksu » 16 Jul 2016, 20:50

Ei vieläkään mitään vaikutusta. AWATsissa kyllä näkyy, että "Tehtäväntekijä" ja siellä on Mission ADD YES ja Files ADD YES. Voisko joku vaikka poistaa tuon My Paradisen, niin koitan nyt alusta uudelleen?
Miksu
Posts: 111
Joined: 21 Nov 2015, 15:30

Re: Ei pysty uppimaan tehtävää

Postby Miksu » 19 Jul 2016, 20:09

Nyt toimii. Kiitos! Case closed.

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest