ARMA ingame ääni muilla servereillä

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 20:47

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ................ V*TUTTAAA..................... :| :| :| :| :|
TheTaltsi
Posts: 1504
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby TheTaltsi » 26 May 2016, 21:02

Laita windowsin asetuksista "anna sovelluksen hallita asetuksia" mikistä pois
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 22:12

Jostain satuin lukemaan että jollain arma 2 oli vaatinut porttien avaamisen ennenkuin äänipaketit alkoivat liikkumaan. Pitänee kokeilla huomenna jos rupeaisisi toimimaan avaamalla arma 3 tarkoitetut portit modeemista.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 27 May 2016, 10:18

En usko että toi portti juttu liittyy mitenkään tähän. Koitan toisella USB headsetillä toimiiko sillä. Jos toimii niin joudun ajamaan modmicin jonkun toisen äänikortin kautta. Käytän z97-g43 emolevyn taka audio paikkoja. Tai sitten se alkaa vaan mystisesti toimimaan.
Samtactician
Posts: 96
Joined: 13 Aug 2015, 17:52
Location: Oulu

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Samtactician » 27 May 2016, 11:05

Tälleen tyhmästi tulee mieleen että testaa tosiaan se mikin toiminta ihan windowsin suhteen ennenku lähdet etsimään vikaa armasta. Unohda siksi hetkeksi TS ja afi. kumpikaan ei vaikuta pelin sisäisen puheen toimintaan mitenkään jos et pelaa afin modipaketilla sillä hetkellä.

Kato millaisen asetukset sulla on äänen sisääntuloissa, onko se mikkisi varmasti oletuksena? TS "mikki" voi olla eri kun oletusmikki mut armassa ei toimi muu kun oletusääni lähteet ja tulot, kun siellä ei voi sitä sisäisesti vaihtaa
(steam: Samtac) (http://steamcommunity.com/id/samtac/) (Discord: Samtac#3692 ) Arma3 / R6siege
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 27 May 2016, 11:20

Samtactician wrote:Tälleen tyhmästi tulee mieleen että testaa tosiaan se mikin toiminta ihan windowsin suhteen ennenku lähdet etsimään vikaa armasta. Unohda siksi hetkeksi TS ja afi. kumpikaan ei vaikuta pelin sisäisen puheen toimintaan mitenkään jos et pelaa afin modipaketilla sillä hetkellä.

Kato millaisen asetukset sulla on äänen sisääntuloissa, onko se mikkisi varmasti oletuksena? TS "mikki" voi olla eri kun oletusmikki mut armassa ei toimi muu kun oletusääni lähteet ja tulot ku siellä ei voi sitä sisäisesti vaihtaa

Kiitos vastauksestasi. Laite on asetettu oletus tallennus laitteeksi.
Ensimmäisen kerran kun asensin mikin tietokoneeseen sai veivata oikein kunnolla että sai edes steamissa mikin toimimaan kun ei millään tahtonut vaikka oli asetettu oletus tallennus laitteeksi. Modmic menee realtekin asetuksista vaikka kaiuttimiksi. Itse olen asettanut sen mikrofoniksi, mutta erikoisinta tässä on se että näkyy saman laitteen alla eli samalla nimellä kuin kuulokkeet(joku realtek), mutta silti toimii steamissa ja muissa ohjelmissa. Olen tullut siihen tulokseen että toimimattomuus johtuu tästä. Ratkaisu siihen todennäköisesti on koittaa mikkiä kotelon etuaudio paikassa tai hankkia usb äänikortti joka näyttää mikkini erilaitteena kuin kuulokkeet. Asia on vaikea selittää niin että kukaan ymmärtäisi. :D
Samtactician
Posts: 96
Joined: 13 Aug 2015, 17:52
Location: Oulu

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Samtactician » 27 May 2016, 11:42

ELQU wrote:Asia on vaikea selittää niin että kukaan ymmärtäisi. :D

Vähä joo kuulostaa kyl erikoiselta ongelmalta. Jos sulla on sellanen hassu realtekin ohjauspaneeli äänille nii itsellä autto ku räpelti tosiaan sitä että millaisena se tunnistaa sen äänilaitteen kun laitat sen paikalleen, itselläni oli ongelmana myös se että etupaneelissa ei toiminu äänet oikein mutta takapaneelin kautta sai toimimaan. ilmeisesti sitä voi jostaki myös säätää että kumpi paneeli on ns oletuspaneeli
(steam: Samtac) (http://steamcommunity.com/id/samtac/) (Discord: Samtac#3692 ) Arma3 / R6siege
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 27 May 2016, 11:46

Räpelsin jo silloin kun ostin mikin pari tuntia edes takas samoja asetuksia ja yhtäkkiä lähtikin mikki toimimaan. Pakko räpeltää lisää, kiitos ehdotuksesta.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 27 May 2016, 14:14

Kun laittaa etupaneeliin niin toimii ja näyttää eri laitetta, mutta sittenkun menee steamiin niin se ei anna käyttää laitetta ja luulee että kuulokkeet ovat mikrofoni vaikka realtekin asetuksista kuulokkeet ovat laitettu kuulokkeiksi, sen verran sekaisin tuo että tämä saattaa olla syy miksei armassakaan toimi kun kuitenkin muissa ohjelmissa toimii ja steam peleissä, armassa nuo ääniasetukset niin huonosti tehty.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 27 May 2016, 17:15

Nyt w10 asennettu uudelleen ja steami näyttää heti recording devicenä mikrofonia, Koitin realtekin kanssa ja ilman niin kuulosti ihan samalta, joten jätän realtekin asentamatta tähän windowssiin kun ovat niin syöpää. Kuulokkeeni ovat ATH-m50x. Vielä jännitys toimiiko ARMAssa :P :P :P :P :P :P

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest