ARMA ingame ääni muilla servereillä

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Arska » 26 May 2016, 18:27

Siis ongelma on nyt siis se, että vanilla pelin puheessa mikki ei kuulu. Katso pelin sisältä options ja tarkasta mikin asetukset ja äänitasot. Poistaminen ei varmasti auta mitään jos et ole aiemmin noitten asetusten kanssa rukkaillut mitään (ovat default).

Off-topic (melkein):
MIKÄ HELVETTI SIINÄ UUDELLEENASENTAMISESSA IHMISIÄ NOIN KIEHTOO!
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 18:36

Arska wrote:Siis ongelma on nyt siis se, että vanilla pelin puheessa mikki ei kuulu. Katso pelin sisältä options ja tarkasta mikin asetukset ja äänitasot. Poistaminen ei varmasti auta mitään jos et ole aiemmin noitten asetusten kanssa rukkaillut mitään (ovat default).

Off-topic (melkein):
MIKÄ HELVETTI SIINÄ UUDELLEENASENTAMISESSA IHMISIÄ NOIN KIEHTOO!

Yleensä uudelleen asentaminen on ratkaisu kaikkeen 8-) :D. En tiedä onko normaalia, mutta kun koitan käyttää tota mikin autodetectiä niin ikkuna pomppaa auki ja sulkeutuu heti. Muilla sama?
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 18:49

Tuntematon wrote:nyt mää putosin kärryiltä. onko ongelma afiservulla vai muilla?

Muilla, mainitsin jo ekassa postauksessani siitä. AFI servuilla kaikki toimii täydellisesti ;). Muualla kaikki perseellään... :cry:
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 19:04

Poistin pelin kokonaan ja tämmöiset jäivät kansioon: afiSyncParameters, radio_settings.hpp. Luulin ettei AFI sync asentanut mitään pelin kansioon mutta olikin asentanut näköjään. Veikkaan että nuo estivät vanilla mikin toimimisen. Jos peli toimii, niin tulevaisuudessa siirtää nuo tiedostot pois tuolta aina kun pelaa vanillaa.
TheTaltsi
Posts: 1504
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby TheTaltsi » 26 May 2016, 19:24

Eitämä nyt liity millään tavalla AFI syncciin taikka tessuun taikka mihinkään AFIin liittyvään yleensäkään. Luultavasti peli ei vain tunnista sun mikkiä, tai sen ääni tasot pelistä on liian alhaalla. Katso mikin asetukset pelistä ja stiimistä
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 19:44

TheTaltsi wrote:Eitämä nyt liity millään tavalla AFI syncciin taikka tessuun taikka mihinkään AFIin liittyvään yleensäkään. Luultavasti peli ei vain tunnista sun mikkiä, tai sen ääni tasot pelistä on liian alhaalla. Katso mikin asetukset pelistä ja stiimistä

Uudelleen asensin pelin eikä toimi vieläkään -_- ... En kai osaa laittaa ModMic 4.0 toimimaan Arman kanssa. Steamissa kyllä pelaa, mutta en osaa arman asetuksia oikein säätää kun nään vaan mikin herkkyyden en muuta...
Arska
Posts: 533
Joined: 30 Sep 2013, 17:09
Location: PKS

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Arska » 26 May 2016, 19:59

ELQU wrote:Uudelleen asensin pelin eikä toimi vieläkään -_-

Arska +1.

100% varma ettei ongelma liity AFIin mitenkään. TFAR toimii siten, että kaikki puheääni tulee AINA TSn kautta, testaa vaikka kaverin kanssa puhua radioon TS äänet pois päältä. ArmAn puolelta haetaan lokaatiodata jolla määritellään kuka saa TS puheen kuulla.

Toisin sanoen ongelmasi on ArmAssa tai käyttiksessä. Koita vaikka aluksi mikin äänentason benchmarkkia asetuksista, meneekö ääni peliin vai jääkö jonnekin matkalle
"10 tonni nii hoidan molemmilta polvilumpiot" -VarjoV3
User avatar
Tuntematon
Posts: 2214
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Tuntematon » 26 May 2016, 20:17

Käynnistäthän arman myös järjestelmän valvojana jos käynnistätä TS?

Molemmat pitää käynnistää järjestelmän valvojana tai sitten ei kumpaakaan.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 20:33

Tuntematon wrote:Käynnistäthän arman myös järjestelmän valvojana jos käynnistätä TS?

Molemmat pitää käynnistää järjestelmän valvojana tai sitten ei kumpaakaan.

Koittanut valvojana ja ilman, tuo mikin automaattinen säätö ei edes toimi niinkuin aikasemmin mainitsin. Se avautuu alle sekunniksi ja sulkeutuu heti.

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest