ARMA ingame ääni muilla servereillä

Tekniset asiat kuten asetukset, asennusongelmat jne.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 16:37

Eli siis kun menen muille servuille kuin AFI servulle, Push to talk näyttää että puhuisin direct kanavalla mutta kukaan ei kuule mitään. Kaikissa muissa peleissä mikki kyllä toimii. Saattaisikohan AFI modin mukana tulla jotain mikä rikkoisi ingame äänen, kun servulla on radiopuhelin caps lockissa. Poistin teamspeakin ja koitin runnata järjestelmän valvojana, mutta ei mitään, validatesin arman myös. Uudelleen asentamista en ole koittanut mutta veikkaisin että tämä toimisi kuhan AFI modit ei riko ääntä uudelleen. Mikki toimi ennenkuin asensin AFI modit. Käynnistän Arman steamin kautta, en siis AFI syncin kautta. Ketutus levelit todella korkealla tämän takia.
Arvostaisin apua todella paljon!!!! :oops: :( :roll:
User avatar
Blahh
Posts: 492
Joined: 17 May 2015, 14:12

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Blahh » 26 May 2016, 16:45

Olethan nyt sisäistänyt, että AFIn modipaketissa on TFAR-radiomodi joka tuottaa myös 3D-audion yhteistyössä Teamspeakin kanssa?

Peliyhteisössämme ei siis käytetä ArmAn sisäänrakennettua directia, eikä sen kuulukkaan täten toimia.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 16:56

Blahh wrote:Olethan nyt sisäistänyt, että AFIn modipaketissa on TFAR-radiomodi joka tuottaa myös 3D-audion yhteistyössä Teamspeakin kanssa?

Peliyhteisössämme ei siis käytetä ArmAn sisäänrakennettua directia, eikä sen kuulukkaan täten toimia.


jep mutta jos koitan normaalisti steamin kautta avaamalla mennä jollekkin random serverille ihmiset ei kuule muo vaikka olen tarkistanut kaikki asetukset. Saattasiko olla mahdollista ettää radiomodi olisi rikkonut ingame voice chatin.
User avatar
Tuntematon
Posts: 2212
Joined: 19 May 2015, 15:29
Location: Valkeakoski
Contact:

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Tuntematon » 26 May 2016, 17:21

ELQU wrote:
Blahh wrote:Olethan nyt sisäistänyt, että AFIn modipaketissa on TFAR-radiomodi joka tuottaa myös 3D-audion yhteistyössä Teamspeakin kanssa?

Peliyhteisössämme ei siis käytetä ArmAn sisäänrakennettua directia, eikä sen kuulukkaan täten toimia.


jep mutta jos koitan normaalisti steamin kautta avaamalla mennä jollekkin random serverille ihmiset ei kuule muo vaikka olen tarkistanut kaikki asetukset. Saattasiko olla mahdollista ettää radiomodi olisi rikkonut ingame voice chatin.


Siis meidän servulla on disabloitu arman oma voip. Eli pitää käyttää TeamSpeakin pushtotalk nappia ingamessa puhumiseen. TFR lisää muutaman pushtotalk napi radioille jotka sulla siis toimii.

Sanoit kokeilleesi käynnistää arman ilman modeja stiimistä.
Jos ymmärsin oikein. Kokeilit jollain servulla puhua pelin omalla pushtotalk napilla pelin omassa voip? Tästä ei ole hyötyä meille juuri edellä mainttuani että tämä toiminto on pois meidän servulta.

Kokeilitko mennä peliin ilman modeja stiimin kautta ja puhua silloin samaan aikaan teamspeakissa?
Ajatko teamspeakin järjestelmän valvojana kun käynnistätä sen?
Image
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 17:28

Tuntematon wrote:Siis meidän servulla on disabloitu arman oma voip. Eli pitää käyttää TeamSpeakin pushtotalk nappia ingamessa puhumiseen. TFR lisää muutaman pushtotalk napi radioille jotka sulla siis toimii.

Sanoit kokeilleesi käynnistää arman ilman modeja stiimistä.
Jos ymmärsin oikein. Kokeilit jollain servulla puhua pelin omalla pushtotalk napilla pelin omassa voip? Tästä ei ole hyötyä meille juuri edellä mainttuani että tämä toiminto on pois meidän servulta.

Kokeilitko mennä peliin ilman modeja stiimin kautta ja puhua silloin samaan aikaan teamspeakissa?
Ajatko teamspeakin järjestelmän valvojana kun käynnistätä sen?
Image


Kiitos vastauksesta.
AFI serverillä toimii kaikki niinkuin kuuluukin, mietin vain että onko mahdollista että AFI sync olisi muuttanut pelin oman kansion tietoja.
Menin peliin steamista ja koitin poistaakin teamspeakin ja avasin steamin adminina. Peli näyttää että puhuisin kun painan push to talk mutta testasin kaverin kanssa niin hänkään ei kuule minua eikä muutkaan pelaajat millään servulla.
User avatar
Tonto-
Posts: 1051
Joined: 31 Aug 2013, 19:17

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby Tonto- » 26 May 2016, 17:46

ELQU wrote:
Tuntematon wrote:Siis meidän servulla on disabloitu arman oma voip. Eli pitää käyttää TeamSpeakin pushtotalk nappia ingamessa puhumiseen. TFR lisää muutaman pushtotalk napi radioille jotka sulla siis toimii.

Sanoit kokeilleesi käynnistää arman ilman modeja stiimistä.
Jos ymmärsin oikein. Kokeilit jollain servulla puhua pelin omalla pushtotalk napilla pelin omassa voip? Tästä ei ole hyötyä meille juuri edellä mainttuani että tämä toiminto on pois meidän servulta.

Kokeilitko mennä peliin ilman modeja stiimin kautta ja puhua silloin samaan aikaan teamspeakissa?
Ajatko teamspeakin järjestelmän valvojana kun käynnistätä sen?
Image


Kiitos vastauksesta.
AFI serverillä toimii kaikki niinkuin kuuluukin, mietin vain että onko mahdollista että AFI sync olisi muuttanut pelin oman kansion tietoja.
Menin peliin steamista ja koitin poistaakin teamspeakin ja avasin steamin adminina. Peli näyttää että puhuisin kun painan push to talk mutta testasin kaverin kanssa niin hänkään ei kuule minua eikä muutkaan pelaajat millään servulla.

Tuleeko sinulla se mikin kuva ruudulle, kun painat voip-näppäintä? Mikä näppäin sinulla on voip-näppäimenä?
Ja ennemmin lyödä lyötyy kuin joutuu sen kenkiin - lajin luonto vai ajan henki?
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 17:48

Mikin kuva tulee ruudulle. Voip näppäimenä toimii caps lock. Koitan seuraavaksi jos aktivoin task force plugarin, toimisiko voip silloin vanilla servuissa.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 18:00

ELQU wrote:Mikin kuva tulee ruudulle. Voip näppäimenä toimii caps lock. Koitan seuraavaksi jos aktivoin task force plugarin, toimisiko voip silloin vanilla servuissa.

Ei toiminut, eikä pitäisikään toimia kun pluginin tiedostot on mods kansiossa.
ELQU
Posts: 19
Joined: 24 May 2016, 20:31

Re: ARMA ingame ääni muilla servereillä

Postby ELQU » 26 May 2016, 18:26

Tuntematon wrote:mikä nappi sulla on ts pushtotalk?

< nappi, mutta se on käytössä silloin kun pelaan AFI peleissä. Normaalisti käytän voice activation detectiä.
Tietääkö joku asentaako tuo AFI sync jotain tuohon steamissa olevaan ARMA 3 kansioon. Meinasin että reinstallaan koko pelin kun ei tunnu lähtevän toimimaan.

Return to “Tekninen tuki”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest