ARMA 3 Päivittynyt

User avatar
Makela
Posts: 899
Joined: 29 Sep 2013, 11:37

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby Makela » 16 Mar 2017, 21:03

Haluaako joku tehdä "TL:DR" version changelogista?
Tiedän, siinä viestissä on kirjoitusvirheitä! Mitäs sitten!?
TheTaltsi
Posts: 1531
Joined: 14 Nov 2013, 11:14

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby TheTaltsi » 16 Mar 2017, 21:12

64bit
Tuntematon wrote:Jälleen kerran jos joku pahoittaa tästä viestistä mielensä niin totean nöyrästi ja autuaasti että ei kiinnosta.

Tohtori Kuolema wrote:Joo on Taltsi IHAN kiva.

Lauri wrote:isä poisti afin pois
User avatar
Pjetu
Posts: 315
Joined: 25 Nov 2016, 18:28
Contact:

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby Pjetu » 16 Mar 2017, 21:20

Makela wrote:Haluaako joku tehdä "TL:DR" version changelogista?


Ja omat askeleet ei enää kuulu takanasi.
ImageImage
https://www.youtube.com/user/MrPjetu

-Emmä tiennyt että tää on COTVT t. Elias
-Ei lyhyitä, ei jumalauta.
Temppa
Posts: 699
Joined: 30 Jan 2014, 07:33

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby Temppa » 16 Mar 2017, 21:43

sthud ja tfar ei toimi 64bittisen kanssa tällä hetkellä

Oletuksena arma käynnistää (myös afisync) 64bit exen.

Kun laittaa afisyncin additional launch parametersiin -win32, niin 32bit exe starttaa afisyncin kanssa.
User avatar
Cpl Honkonen
Posts: 657
Joined: 01 Aug 2015, 14:39
Location: Iisalmi

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby Cpl Honkonen » 16 Mar 2017, 23:25

Se tunne kun katot jotain sontaa tubesta ja mietit miksi laatu on 360 ja katsot steamin. 1.68 uuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh.
Combat Camera
Jos meitsi sanoo jotain siitä ei saa selvää ja jos siitä sais selvää kannattaa olla vähän pelisilmää sen selvän suhteen
User avatar
JoneKone
Posts: 2473
Joined: 30 Jun 2014, 14:34
Location: Helsinki

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby JoneKone » 17 Mar 2017, 09:34

Ehkä tyhmä kysymys. Mutta pitäisikö edes Eden Editori toimia 64-bittisenä AFI-repolla? Toimii mulla siihen pisteeseen, että voi viljellä yksiköitä kartalle, mutta kun käynnistää skenaarion kaatuu peli? 32-bittisenä toimii....

Yritän tässä vähän hahmottaa mahdollisia vikoja kun nyt viimeisen päivityksen myötä oli pakko siirtää modit pois SSD:stä. :(

EDIT:
Vika tais olla STHUDi

https://forums.bistudio.com/forums/topi ... nt=3164249
"Vihollisen paras ase on oma krh" - Acidizer
Bummeri
Posts: 2963
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby Bummeri » 17 Mar 2017, 11:07

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =498740884

Tossa on päivitys sille STUIlle että se toimii
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi
User avatar
JoneKone
Posts: 2473
Joined: 30 Jun 2014, 14:34
Location: Helsinki

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby JoneKone » 17 Mar 2017, 11:10

Bummeri wrote:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=498740884

Tossa on päivitys sille STUIlle että se toimii


Nopeeta toimintaa. :)
"Vihollisen paras ase on oma krh" - Acidizer
Bummeri
Posts: 2963
Joined: 09 Nov 2013, 14:35

Re: ARMA 3 Päivittynyt

Postby Bummeri » 17 Mar 2017, 11:15

TFAR 0.9.12 versiooonkn on tarjolla 64 bit dll, se vain ei ole jostais syystä meillä repossa jaossa.

task_force_radio_pipe_x64.dll niminen tiedosto on ladattavissa sivulta:

https://github.com/michail-nikolaev/tas ... tag/0.9.12

Ja ACEn tukee jo 64 bittistä 3.9.0 versiossa, joten kaikki pitäisi olla mahollsita saada pyörimään sillä.
"Dataa on saatava." -DataNummi
"Toteutus on pilalla, pelkkää paskaa tilalla." -MyösNummi

Return to “ARMA 3”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest