ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

ARMA FINLAND

Etusivu

ARMA Finland on suomenkielisille pelaajille ja klaaneille tarkoitettu avoin peliyhteisö. Yhteisö luotiin vastaamaan tiettyä tarvetta: ARMA:n pelaaminen taktisessa ympäristössä mahdollisimman monen suomalaisen pelaajan kanssa. Yhteisö on toiminut vuoden 2013 helmikuusta asti, ja sen pelaajamäärä on kasvanut valtavasti yhteisön perustamisesta lähtien.

Kaipaamme yhteisöömme aina uusia innokkaita pelaajia: edellytämme uusilta pelaajilta ainoastaan halua ja kykyä toimia ryhmässä, hieman kärsivällisyyttä ja avointa mieltä!

Uusi pelaaja – aloita tästä

AFI:n ARMA 3 -peli-illat keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 19.00 alkaen. Lisäksi järjestämme erikoistapahtumia ja yhteistapahtumia toisten yhteisöjen kanssa.

Tulevat pelitapahtumat löydät täältä

TILANNERAPORTTI – UUTISET

  • ARMA FINLAND 5 VUOTTA!

    ARMA Finland 5 vuotta! ARMA Finland aloitti virallisesti toimintansa vuoden 2013 keväällä, ja nyt on tullut 5 vuotta täyteen yhteisön perustamisesta. Toiminnassa ei ole ollut... Lue lisää »

  • TILANNERAPORTTI 2/2018

    ARMA Finland on järjestänyt pelejä vuodesta 2013 lähtien. Yhteisön perustamishetkenä tehtävät olivat pääosin COOP painotteisia, mutta ajan saatossa ja pelaajamäärien kasvaessa yhteisössä alettiin pelaamaan yhä... Lue lisää »

  • TILANNERAPORTTI 1/2018

    Tilanneraportti on yhteisön pelaajille tarkoitettu uutiskirje, jonka tarkoituksena on pitää yhteisön pelaajat ajan tasalla ARMA Finlandissa juuri nyt tapahtuvista, ja suunnitteilla olevista asioista. Katsaus vuoden... Lue lisää »